![]() |
Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Equestria Girls (https://bronies.cz/Forum-Equestria-Girls) +--- Téma: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) (/Vlakno-Equestria-Girls-dojmy-hoodnoceni-debata-SPOILERS) |
RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Otaku - 26.08.2013 Za mě jen pár slov: Viděla jsem a nepobavilo ani nenadchlo, takže tuhle sérii ani sledovat nebudu ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Kovu11 - 26.08.2013 Equestria girls- Kill it with fire! Jediné čo sa mi na tom páčilo bola Sunset. RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Crysisak - 27.08.2013 (12.08.2013, 00:39)W3RT0UR Napsal(a): Ten film......byl......o....ponících....co se změnili....v mutanty....co chodí na střední... Špatný to není. Na tu hodinu to zabaví a jeto zajímavý. Já si nejvíc vychutnávám hudbu ![]() Já bych to nezavrhoval sice to má svoje mouchy atd.... ,ale ono není nic dokonalýho. Tak já bych jim tu šanci ještě dal ne??? RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Slugma - 28.08.2013 (26.08.2013, 13:55)Kovu11 Napsal(a): Equestria girls- Kill it with fire! Přesně, mě to velmi zklamalo, jediné co se mi trochu líbilo byli některé písně, ale jinak to bylo takové... zvláštní. nejvíc mě dostal spike jako pes ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - ZoidySVK - 29.08.2013 (12.08.2013, 00:39)W3RT0UR Napsal(a): Ten film......byl......o....ponících....co se změnili....v mutanty....co chodí na střední... A odpoviem ty na to inou otázkou ![]() ![]() ![]() Inaaak moje pocity k filmu... Bolo to fun. Dobre sa mi na to pozeralo, ešte lepšie počúvalo (Stomp your hooves, turn around! ![]() Tiež nechápem tej kritike farieb holiek. Tak áno na modrú Dashie a na Fluttershy so žltačkou mi chvíľu trvalo zvyknúť ale potom to už nebol problém :3 ...A áno modrého poníka tiež nevidíte každý deň tak čo ![]() Neviem čo k tomu viac povedať... Ten koniec bol síce taký meeh ale faaaajn zabavilo ma to. Dokonca som si to pozrel aj viackrát (6-7krát ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - cpy - 11.09.2013 Celkovy vzhlad "ludi" mi prisiel maximalne divny, a tie ich "topanky" vyzeraju ze su prirastene k noham a nie ako keby to bola len obuv. Skor by som povedal ze to boli nake magicke humanoidne bytosti a nie ludia, lebo ak by bol niekto modry ako RD tak to by uz museli resuscitovat danu osobu, takisto trixie. RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Foxicek149 - 12.09.2013 Mě se to docela líbílo dokonce sem si to pustil hned několikrát ale na poníky to nemá ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - [CO]bye - 12.09.2013 Co si pomysli clovek ktery nic nevi o MLP a jediny dil co videl je EG :/ ..... RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - Azuliana - 12.09.2013 Well... Člověk, který se koukne jenom na EQG asi nebude mít o MLP nějak dobré mínění nebo informace už od startu. Buď se mu to líbit nebude a s tím nic neuděláme a nebo se mu to líbit bude a najde si "originálni" MLP. Člověk, který se chce přesvědčit, jestli je něco opravdu dobré, jak všichni tvrdí, si většinou vyhledá nějaké informace o daném tématu, začne od první série. Nebo vy jste snad začali MLP sledovat od konce? ![]() RE: Equestria Girls - dojmy, hoodnoceni, debata (SPOILERS!) - [CO]bye - 12.09.2013 No napriklad ja sem jako prvni mlp dil vydel 8.Look Before You Sleep ![]() |