Bronies.cz
The elder scrolls (TES) - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic)
+--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry)
+--- Téma: The elder scrolls (TES) (/Vlakno-The-elder-scrolls-TES)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: The elder scrolls (TES) - Grovajl - 13.08.2013

Flippy: tvůj avatar a komentář sedí k sobě Rainbowlaugh

Jinak Morrowind forever and ever and ever... Pinkiehappy

RE: The elder scrolls (TES) - woren - 13.08.2013

ty strany jsem tu psal ja rozhodne za aldameri za lesni elfku Rainbowlaugh pěkně s lukem a dýkou

RE: The elder scrolls (TES) - Grovajl - 13.08.2013

You n'wah, you s'wit! Dunmeři jsou nejlepší Rainbowlaugh ale pro furríky Khajiit :3 Heart

ja mam hodně v oblibě stealth akece tak proto Rainbowlaugh pěkně ze zadu podříznout hrdlo Rainbowlaugh

RE: The elder scrolls (TES) - Flippy - 13.08.2013

Awwww ! Mluvíš mi z duše worene ! Když nemám co dělat tak backstabuju v noci stráže "nepřátelských" měst Rainbowlaugh

Rainbowlaugh tak to mam rad XD největší poplav vubec Pinkiesmile noobky nevědí co dělat

ani te nenajdou když maš skill na full Rainbowlaugh myslim stealth

RE: The elder scrolls (TES) - ROBOJESTER_CZ - 13.08.2013

(12.08.2013, 18:14)woren Napsal(a): Ebonheart Pact : ( Nord,Dark elf,Argonian)
nechápu jak by tyhle tři rasy byly schopný vzájemný spolupráce....

ale něják tý hře moc nevěřim ,řek bych že se to docela odkloní od akce víc k RPG
asi to hrát nebudu ,radši pujdu hrát Wildstar až ho vydaj

(12.08.2013, 18:58)xX_Master_CZ Napsal(a): True story, já mám Skyrim ze Steamu a CDčkům jsem nikdy moc nevěřil=>jednou to malinko poškrábeš a data jsou v čoudu.

já bych řek že se nedá sehnat skyrim mimo steam (legálně) , když jsem si koupil skyrim den po jeho vydání krabice obsahovala i steam kód a to DVDčko u toho neni nutný ale rozhodně to urychlí instalaci
stejně tak to šlo i s borderlands2

PS: když jsem se jednou začal ve skyrimu nudit tak jsem pomocí cheatů proměnil kata na kozla ,vypadalo to zákeřně jak jsem tam měl hlavu na špalku a on se na mě díval a přežvikoval Twilightblush

PPS: kdybych to přece jen hrál tak rozhodně za argoniana

Re: The elder scrolls (TES) - Flippy - 13.08.2013

Nebo za "levno" koupit pres key4you.cz nebo jeste levneji od prekupniku za TF2 keye na tf2outpost.com
Na outpostu jsem si predevcirem koupil The Walking Dead od TellTale games za 4 keye = asi 180 kc Ajsmug

@SGS2

RE: The elder scrolls (TES) - Rainboom - 14.08.2013

Skyrim mám (bez datadiskov Ajsleepy) a je to fakt super hra.. má veľa bugov no to by nebola Bethesda keby že to tak nedopadne :d A na ten Skyrim Online sa teším, no dúfam že nebude platený

RE: The elder scrolls (TES) - Rainboom - 14.08.2013

Asi nie... :d videl som už aj video z hry,celkom dávno no ak chcete môžem ho skúsiť nájsť Twilightsmile (a ak to bolo úplne na začiatku (bo si moc nepamätám) tak si začínal na lodi)