![]() |
Faster than Light (FTL) - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry) +--- Téma: Faster than Light (FTL) (/Vlakno-Faster-than-Light-FTL) |
RE: Faster than Light (FTL) - Melgarh - 27.12.2013 Na normal tuhle hru davam pokazdy, je to vcelku jednoduche, stejna taktika. Eg. usetrit 1 energii tim ze mam vyplou medi-bay. Behem boje prepnu Vzduch na Medibay na vyleceni a tim setrim energii. Taky si vzdycky pokusim dostat na 49% Dodge chance. To potom u bossa vetsina raket me mine a nezpusobi mi zadne zraneni. Je lepsi prevence problemu nez resit problem, ze ![]() Se zbranemi pak uz to je easy, 1x II Burst laser, 1x II Hull laser, a k tomu bud beam nebo bombu, neco levneho, jednoducheho. U lodich se 3+ stity nejdriv stitovy system vyradit. U lodi s mene jdu hned po zbranich takze ta lod tam jen sedi a kouka a doplnuje si stity zatimco ja ji postupne odpaluji ![]() Energy cruiser a Federetion cruiser zatim moje nejoblibenejsi. Malem se mi podarilo odemknout Crystal cruiser vcera ale nenasel jsem tu diru ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Alkel u3 - 27.12.2013 Pořádné přelévání energie jsem si taky vyzkoušel, zrovna včera. Nějak se mi povedlo upgradovat na max téměř všechny systémy u Federation Cruiser type B (nojo, příště už jedu normal ![]() ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Keranis - 27.12.2013 Tuxik: Taky ses vybodnul na rakety? ![]() ![]() ![]() A ty stealth lodě.. Mě s typem B třikrát nakopali záď a pak jsem se na to vybodnul ![]() Fire Beam? Awesome ![]() Melgarth: Vždycky vypnout medbay, vždycky. A zapínat jenom v případě nutnosti ![]() ![]() Alkel u3: Weapon pre-igniter je přeceňován, já daleko radši scrap recovery arm, shield charge booster, automated re-loader a engi med-bot dispersal. To už mám čtyři augmenty, takže se mi na loď nevlezou všechny ![]() No, dneska na mě jeden pirát vytáhnul Breach raketu, tak nasadím Defense drona, říkám si "to bude pohodička". Nepřítel vystřelí, ten drone to nestihne ubránit a Drone Bay dostane šlupku jak blázen. Samozřejmě breach, Defense drone se vypnul a pirát už připravoval další raketu. Blbí droni ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Discordian - 27.12.2013 No. pre-igniter se může a nemusí vyplatit, záleží co máš za zbraně. V ideálním případě ho ale můžeš zničit/ vyřadit už tou první salvou, což se někdy dost hodí. RE: Faster than Light (FTL) - Flippy - 27.12.2013 Já nesnáším boarding drony u flagship, vždycky proběhne takovej zmatek že mě rozstřílí ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Keranis - 27.12.2013 Jako hodí se to, pokud máš monstrózně silné zbraně s dlouhým cooldownem. Ale já jsem takový typ, co si radši koupí dvě malé pistole, než jeden obrovský kanón. A funguje to! ![]() A jinak, vyzkoušejte Shivana (Rock B)! Nezdá se, ale je to docela zabiják ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Tuxik - 28.12.2013 Tak tohle bylo trapné... Vezmu si Energy Cruiser typ B (ta co nemá vůbec žádné štíty, jen ten zelený) a první co potkám, je protivník s Beam dronem a 2 Mini Beamy. Začne boj a zelený štít je momentě rozsekaný a potom už jenom sleduji, jak mou lodí projíždí jako nůž máslem. Toto byla nekratší hra vůbec - vypadnout hned u prvního majáku ![]() Když čtu ty návody, tak mě docela zajímá, jak se k tomu dostáváte. V jedné hře jsem narazil tak na dva Story, které vůbec prodávaly zbraně a v nabídce byly jen nevyužitelné rakety ![]() Teď jedu normal obtížnost s Kestrelem typu B, koupil jsem si v 1. sektoru Fire Bombu a uvidím, jak se mi osvědčí. Zřejmě jsem pyroman, ale strašně mě baví podpalovat nepřátelské lodě ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Flippy - 28.12.2013 Buďto mám peníze ale ve storu není nic ke koupení nebo ve storu je skvělá zbraň ale nemám peníze. A nebo si koupím věc co zatím nepotřebuji (Teleporter např.) dojedu k druhému storu a už nemám prachy na dobrou zbraň ![]() RE: Faster than Light (FTL) - Keranis - 28.12.2013 Tak se mi poštěstilo najít dva fire beamy... ![]() YEEEEEEEEEEAAAAAAAAAH! PS: Ještě se mi ve skladu válí Fire Bomb. Tenhle run je fakt pyromaniacký, jen co je pravda ![]() RE: Faster than Light (FTL) - MBite - 28.12.2013 And captain said: Fire all weapons yeaaaaaahh Ja som mal takme úspešnú misiu s fed. cruiser. Porazil som prvú aj druhú úroveň, len tý blbý rebeli mi dobili v priebehu 2 ťahov (počas ktorých som sa mlátil s bossom) všetky miesta na opravu, takže som proti tretej úrovni išiel len s menej ako 20% hp. Vydržal som len 3 sekundy. ![]() Teraz skúšam mod infinity space (0 rebeli, 0 boss, nekonečná hra) s stealth cruiser a po pár ťažkostí na začiatku sa mi darí, no až na to že nemám palivo... |