Scootaloo, odkud pochází - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Scootaloo, odkud pochází (/Vlakno-Scootaloo-odkud-pochazi) |
RE: Scootaloo, odkud pochází - dinopony - 13.05.2014 probíralo se to u epizody 5 ve čtvrté sérii. Mimochodem, původní teorie, kterou jsme já, Vlk, Fingusa a ještě další u kterých neznám přezdívku na praggofestu vymysleli, byla: Scootaloo je dcerou Rainbow dash a Fluttershy. Ani jedna jí to nechce říct protože: FS je element laskavosti, tím pádem nechce Scootaloo zranit city, a tak mlčí. RD ji zase nechce zklamat, ale protože je element věrnosti, cítí, že musí Scootaloo pomáhat a stát po jejím boku. Na otázku "Jak by ji mohli mýt dvě klisny?" (kterou jsem položil ještě při tvoření této teorie já) cituji odpověď od Fingusy: "MAGIC!" RE: Scootaloo, odkud pochází - Arctic Blue - 13.05.2014 Citace:Lauren Faust has stated that Scootaloo and Rainbow Dash are not related. RE: Scootaloo, odkud pochází - MidnightShadow - 14.05.2014 Jasne, ale pokud je Scoot jejich dcera, myslis, ze by ji FS (el. laskavosti) a RD odlozily do sirotcince? Blbost. Proste je to dreca dvou anonymnich poniku, kteri ji z nejakych duvodu nemohli mit u sebe, zemreli. byli sezrani a kdovico jeste RE: Scootaloo, odkud pochází - Baterka - 14.05.2014 jo a Scoot od tý doby trpí komplexem. RE: Scootaloo, odkud pochází - Cwossie - 14.05.2014 Vždycky jsem si představovala, že Cloudsdale funguje trošku jako starověká Sparta. Scootaloo podle mě byla poslaná (shozená?) na zem, protože nelítá a nemohla by tam plnohodnotně žít. Mohla mít rodiče, kteří se jí kvůli tomu zřekli. RE: Scootaloo, odkud pochází - Santhiras - 14.05.2014 Rodiče Scootaloo nejsou jistí, páč když se vylíhla z vajíčka, nikdo už nedokázal říct, kde se vzalo. Vyrůstala na farmě s ostatními kuřátky. A ty přece taky nelítají. Nevím, proč by se jí kvůli tomu musel někdo zřeknout. Teď z toho vážnějšího soudku.. Imho, Scootalooin problém s létáním by nemusel být fyzický.. víme přece, že křídla poníků nejsou sami o sobě dost velké na to, aby mohli lítat.. takže magie? Co, když se Scootaloo létání podvědomě bojí? Rozvíjí to teorie o (zlém) osudu jejích rodičů a podporuje teorii o tom, že žije sama z "nějakého" konktrétního důvodu. Baf. Kanón. RE: Scootaloo, odkud pochází - Ebženka - 14.05.2014 Sirotčinec? Ajéje, klasická nutnost zbavení hrdiny rodičů za účelem většího hrdinovství... Proč by měla být sirotek? A proč by rodiče měli bydlet v Cloudsdale? Možná je to prostě jenom hodně samostatný poník, který nejradši ze všeho lítá kolem a domů se vrací prakticky jen přespat (protože najíst se může na každé louce). Třeba jsme maminku nebo tatínka Scootaloo už viděli, jen o tom nevíme. Třeba její rodiče vůbec nejsou pegasi! Navíc, pokud by opravdu rodiče měli být v Cloudsdale, tak předpokládám, že Scootaloo tam s nimi nemůže být pouze a jen proto, že neumí lítat a musela by být pořád doma na jednom mraku, a to by se asi zbláznila nudou. Takže by od rodičů bylo jen milosrdné, že ji pošlou někam na pevninu k nepegasím pěstounům, kde se vyřádí po libosti, a časem se lítat naučí. RE: Scootaloo, odkud pochází - elizabeth558 - 15.05.2014 Ludia ak by bola Scoot z dvoch pegasoch nemala by vyrastat v Cloudsdale? Aj ako sirota. Z toho mi vypliva ze jeden jej rodic bol zemny ponik(alebo jednorozec) zijuci v ponyville, to by vysvetlovalo preco zije prave tam, a mozno vysvetlovalo preco nevie lietat, proste ma kridla, ale pegasej magie moc do vienka nedostala. RE: Scootaloo, odkud pochází - kosay - 15.05.2014 ale akú majú pegasi mágiu? Veď vedia iba narábať s oblakmi, ako s hmotnými objektmi. A s tými to zrejme vie aj Scootaloo, koniec koncov keď mixovali love poison, Scootaloo odhryzla z oblaku, čo by logicky iný koník vedieť nemal, než pegas. Čiže tam to nelietanie bude čisto vadou krídiel, by som povedal. To že ich má zakrslé preto, že jeden jej rodič je pozemný a teda po ňom zdedila viac génov ako by si možno priala, je celkom možné. Ale to nerieši debatu o nej ako sirote, takže pokiaľ sa v seriáli o jej rodičoch nezmienia v prítomnom čase, prípadne ich neukážu, tak pre mňa bude sirota. edit: ešte som nevidel 4. sériu, čiže ak sa to medzičasom nejako zmenilo, tak nič, no. RE: Scootaloo, odkud pochází - Santhiras - 15.05.2014 Meh.. ale magie se přece nemusí nutně projevovat aktivně. Jasně, že nemůžou kouzlit jako jednorožci, ale můžou ji pasivně využít jako oporu ve vzduchu, nebo s její pomocí odhryzávat mraky, right? Nepřekvapilo by mě, kdyby pegasové dokázali i bez použití křídel na krátkou vzdálenost plachtit.. vážně ne. |