![]() |
Epizoda 14: Filly Vanilli - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S4 (https://bronies.cz/Forum-S4) +---- Téma: Epizoda 14: Filly Vanilli (/Vlakno-Epizoda-14-Filly-Vanilli) |
RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - Aldar - 15.02.2014 Tak dnešní epizoda se mi neskutečně líbila, protože: +Big Mac... A řekl víc než Eeeeyop a Nope? [Nepočítaje těch pár slov z S01E04]... A ještě k tomu zpívá!? Oh Yeah! +Return of the Flutterguy, k nezaplacení ![]() ![]() +Zecora [Z nějakýho důvodu jí prostě rád vidim, už jenom kvůli rýmům v její řeči vázanejm... Ale... jsem jedinej, komu se zdá, že se jí taky změnil daberka?] +Fluttershyin zpěv je jak pohlazení vlažnym, letním vánkem, prostě nádhera :3 +Ta písnička, jejíž název ještě neznám, je strašně vlezlá... A broukám si jí ještě teď... ![]() +Příběhová linie - Na konci prvního vystoupení jsem už měl pocit, že konec epizody... Pak se podívám na hodiny a zjistim, že je teprve polovina? Tvůrci mi dneska dobře zamotali hlavu ![]() -Jediný mínus je to, že mě žádný nenapadá ![]() RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - Mr.Desolator - 15.02.2014 (15.02.2014, 22:10)Fun1k Napsal(a): FS plot. Já si prostě myslím, že do těch epizod takové momenty dávají naschvál. RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - Niky - 15.02.2014 Super epizoda ![]() ![]() ![]() RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - Furry_VlkCZ - 15.02.2014 Dnešní epizoda byla bombastická, obzvlášť kvůli zpěvu Big Macintoshe. Konečně i on má písničku. Flutterguy zpátky na scéně ![]() Ale ta cheerilee má na Maca fakt spadeno RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - MidnightShadow - 16.02.2014 Krom toho ze BigMac zpival, tak to bylo desne. Pinkie Pie byla otravnejsi nez vred na zadnici a cele se mi to zdalo totalne postavene na hlavu. Nejak z tohoto serialu zacina vyprchavat ono "kouzlo" s cim zacinal. RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - CrystalShine - 16.02.2014 Jsem fakt jeden z mála co si myslí, že se se 4 sérií to kouzlo začátku vrací? ![]() RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - Aya Yai - 16.02.2014 THIS EPISODE WAS PURRFECTION! +Fluttershy social awkwardness and stage fear. (Jakožto těžký introvert I had many feels a spoustu sympatií x3) +Fluttershy singing. FINALLY! +Big Mac singing. Oh sweet baby Jesus YES! +Pinkie Pie's social retardation, když pokaždé Fluttershy říkala jen samé nevhodné věci, olololol ![]() +Bunny with antlers. I luv him. +All those other adorable animals. A ten lachtan, co si pinkal s bobrem- tedy že měl bobra namísto míče. xD Haha, it was so epic and awesome and mostly... totally adorable! ![]() +Spike fandící Rarity. +Rarity se chovala naprosto parádně. I LOVED IT! +Ponytones. +All those songs! YAY! +++++FLUTTERGUY!!! +Fluttershy trying to please everybody (including herself). (This came out sounding all wrong, didn't it? ...Whatever. ![]() +Nice to see Zecora once again. ^u^ +Baby steps, everypony, baby steps. I somehow fail to see any errors in this episode. (Mimo chyb v animaci, kterých jsem napočítala něco málo pod desítku, ale mimo to: ) SUPER DUPER EPICLY SWEET AMAZING-NESS! All my love & 10/10. RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - Kovu11 - 16.02.2014 V 15 sekunde je králik s parohami ![]() Stále neopravily tú chybu že v intru na začiatku nemá TS krídla. Zo stránky vtipu pre mňa najlepšia epizóda v sérií, Gummy čo je moriaka a Pinkiine hlášky. Pri tejto epizóde som sa nasmial najviac. RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - Blue Storm - 16.02.2014 Tak tenhle díl jsem fakticky nečekal. Nečekal jsem takovou smršť úžasných věcí pohromadě. + Big Mac. "Bigu. Jsi hvězda a zpívat tedy umíš. Nikdy bych nečekal, že tě uvidím zpívat, natož abys byl v pěveckém spolku." + Fluttershy. Od Bigovi indispozice s hlasem jsem nějak tušil, že do toho půjde Fluttershy a že bude zapojen vtipník modrý alias Joke. Avšak i přes to jsem byl v tranzu, když ho Zecora vybalila a pak všem Flu ukázala, jak zpívá. ![]() + Pinkie a její lezení po stěně k Fluttershy bylo na bránici už moc ![]() + Naprosto dokonalé songy, které se mi vryly do paměti. ![]() + AJ a její neuvěřitelný dialog s Bigem. To bylo na ponyoscara ![]() + Myslím si, že tvůrci tak nějak po očku musí sledovat broniesshiping dění kolem Big Maca. Jak " jeho " hlas poslal do mdlob Cherrilee a pak jak se zpívající Big Mac doslova okamžitě zpotil, když se podíval oknem ven, kde Fluttershy vrtěla zadečkem, bylo velice výmluvné. ![]() + Celý příběh mě bavil od samého začátku, až do konce a tento díl je jasným důkazem, že je MLP v plné síle nás bavit a doufám, že nepoleví. Pro Darma: Myslím si to samé. Že si 4. serie vzala to nejlepší z předchozích serií a nyní nám servíruje ryzí zlato. A já jsem za to vděčný ![]() RE: Epizoda 14: Filly Vanilli - Dreit - 16.02.2014 Darm: Těžko posoudit, mám pocit že S4 je "jiná", ale nedokážu posoudit proč.....a ani nechci, protože zatím se mi líbí ![]() |