Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku (/Vlakno-Scrabbleho-zapisnik-Slova-radosti-a-smutku) |
RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Scrabble hooves - 03.08.2014 Něco nového, absolutně mimo mísu, spontánní, podivné a přece jsem si to užil Byli jste varováni Control-alt-dělejte RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Keranis - 03.08.2014 Kámo, já se tu mlátím smíchy! Nečekal jsem, že to bude tak random, ale asi jsem to měl vzhledem k zadání předvídat RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Scrabble hooves - 03.08.2014 Opravdu jsem to ještě hodinu před začátkem trochu rozdýchával, ale takhle mi to sedlo k zadání nejlépe, snad se nebudeš zlobit, snažil jsem se, jak to jen šlo RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Quint-t-W - 05.08.2014 (31.07.2014, 16:00)Scrabble hooves Napsal(a): Mnohokrát všem děkuji, opravdu si moc vážím každého slova. Promiň, že mi to trvalo tak dlouho - ve čtvrtek jsem měl plnou hlavu balení na Gala, a pak jsem se držel mimo net. Můžu říct, že jsem velmi spokojený. Četlo se to skvěle, pěkně to gradovalo, snad jediná věc, která mě občas vyrušila, byly čárky v místech, ve kterých jsem je nečekal. Skvělá práce RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Nikolkax3 - 05.08.2014 Ahojdááá Právě sem dočetla tvojí povídku..o PCčkááách v Equestrii Nevím jak jinak to napsat Jenže co mě nejvíc dostalo byl ten konec Jen by mě zajímalo jak se dostaly k Left4Dead když si to na Steamu nezaplatily Dělám si legraci Asi chytli týden zdarma Každopádně zase super povídka, jako vždycky Ty nikdy nesklameš Ahojdá PS : Kdo jinému jámu kopat sám do ní parapet...Ne fakt dneska mi fakt úplně přeplo Sorry A Ahoj RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Scrabble hooves - 05.08.2014 Quint-t-W Mám radost, že jsi spokojen, popravdě jsem se trochu obával, že jsi na mě zapomněl. Co se týče těch čárek, jistě, asi můj kámen úrazu, někdy s tím docela habruji. Když si to pak po sobě několikrát čtu, abych nahradil slova, která se mi nezdají... prostě se to stane, přestanu to v tom občas vidět a hmpf Díky, až se k tomu znovu dostanu, pokusím se to případně ještě zkrášlit pro oko čtenářovo Nikolkax3 Hahá, super, potěšila jsi mne! A nemusíš se omlouvat, ztřeštěnější než povídka to opravdu nebylo RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Scrabble hooves - 14.08.2014 lehce nadsazená povídka Duha a jablko [lehká erotika/15+] Poselství [Havraní listy] Epilog [Havraní listy] RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Tuxik - 15.08.2014 Duha a jablko Na rovinu řeknu, že jsem příběh četl hlavně kvůli tagu erotika. Očekával jsem trochu více "lechtivosti" a když už začala být atmosféra zajímavá, pak na mě baflo tohle: [spoiler: Z nosu jí vytryskla řádná dávka krve, když jí Applejack svým dotykem přejela po stehnu.] Pro mě povídka (především konec) byla především úsměvná, než lehce erotická Poselství Vždy, když vidím báseň, očekávám záludnost a radši ji čtu pomalu a v každém verši hledám hlubokou [spoiler: skrytou] myšlenku. Měl jsem číst normálním tempem, protože zde je poselství jasné, aneb co by nám řekl šepot větru v korunách stromů, kdybychom jej mohli slyšet RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Nikolkax3 - 17.08.2014 To je poprvé co nevím co napsat...Možná...No dobře není to poprvé kritiku ode mě nečekej, to už možná víš ale stejně tě pochválím Protože sem si už dlouho dobře nepočetla :3 RE: Scrabbleho zápisník: Slova radosti a smutku - Scrabble hooves - 18.08.2014 Tuxik Možná to přeci jen mělo být více úsměvné. Snad jsem nikoho příliš neurazil, když si chtěl přečíst o něčem více lechtivém. Pravda je, že jsem vůbec tápal či to zveřejnit, nejsem s tím spokojen, ale co. Byl to takový pokus, který jsem musel ořezat, protože o těchto věcech často nepíšu. Ale tagy měnit nebudu Nikolkax3 Děkuju Niky |