Bronies.cz
Hypotéza o smrti a alicornech - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony)
+--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze)
+--- Téma: Hypotéza o smrti a alicornech (/Vlakno-Hypoteza-o-smrti-a-alicornech)

Stran: 1 2 3 4

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - Fun1k - 09.05.2016

Je nějaký náznak někde v seriálu, který by naznačoval reinkarnaci? Nic takového jsem nepostřehl.

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - EresielRanwa - 09.05.2016

Mám za to, že ne Pinkiesmile . Jsou to jen teorie a představy související s naším osobním vnímáním života a spekulování, že v i v Equestrii by to mohlo takto fungovat  Twilightsmile

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - Fun1k - 09.05.2016

No jo, ale a)ne všichni věří v reinkarnaci a b)to bys očekávala, že by existovalo více alicornů, protože poměr mezi známými alicorny a počtem živých a umřetých poníků nesedí (kdyby se každý poník reinkarnoval, tak by té úrovně znalosti jich už dosáhlo daleko více) Rainbowlaugh Na druhou stranu v Equestrii se magie skutečně vyskytuje, nebo alespoň nějaký mechanismus, který se nám tak manifestuje (a může být studován a porozumněn). Někde jsem spekuloval, že equestrijská magie je nějaké silové pole na pozadí, které může být rušeno.

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - Rwakk - 09.05.2016

Náhodou jsem teď narazil na tohle téma a vzpomněl si, jak pracuji s vlastním headcanonem. Tady předhazuji něco málo. Je to staré už nějaký ten pátek, přesněji rok ale základní princip se mi stále líbí a pracuji s ním Rainbowlaugh
Smrt podle Rwakka

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - Elevea - 09.05.2016

Ve vlastním headcanonu jsem smrt poníků rozvedl jen z jedné šestiny  Pinkiehappy . Možná by si to zasloužilo ještě trošku pozornosti, přiznávám. Ale kdyby někdo měl náladu, tak může hledat tady.

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - EresielRanwa - 09.05.2016

Fun1k: Jak jsem napsala, popsala jsem pouze svůj osobní pohled na smrt, tok života a alicorny  Pinkiesmile Nepočítám s tím, že to někdo vidí přesně stejně jako já - každý uvažujeme jinak a máme jedinečný pohled život a vlastní víru, která nás naplňuje a ovlivňuje náš život. 

S těmi alicorny...Ano, myslím si, že je víc alicornů než dosud zmiňované princezny. Ale stát se alicornem skrze zkušenosti není zas tak snadné, aby se v Equestrii "přemnožili"  Ajsmug . Ne každá duše se v životě naučí, to, co měla. Proces učení je většinou skutečně práce na mnoho životů. Ne všechny duše postupují vpřed, mnohé selžou a mnohé sejdou ze správné cesty... Nevím, co se děje s těmi "špatnými" dušemi. Mnozí věří v peklo, kde se hříchy trestají. Já s peklem nepočítám. Bůh v mojí mysli je skutečně milosrdný a v čem uděláme v životě chybu, to si smíme opravit v tom příštím  Twilightsmile . Doufám, že každá duše je poučitelná. Pokud by ale někdo skutečně mohl uvíznout ve špatnosti, tak doufám, že někdo s Vyšších dokáže tuto "špatnou" duši nějak stáhnout z oběhu  Twilightoops Nebo je posílají na Blízký Východ a vystavují nás ostatní životním výzvám....

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - Fun1k - 10.05.2016

Teď mě napadlo, jak by do toho sedělo to, že Celestie udělala z Twilight alicorna rovnou?

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - LEGION_1 - 10.05.2016

Tak Twi si to musela vyslúžiť a aj vyslúžila. To len Flurry to dostala dedičnou cestou, čo už Rainbowlaugh Tak ona neskôr bude musieť ukázať, že je hodná byť alicorn Pinkiesmile Tá to bude mať naopak ako mala Twi.

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - Žeryk - 10.05.2016

Tak Twilight si jednoduše koupila VIP účet že jo, a Flurry je takový ten typ, který si prvně koupí VIPko a až potom se připojí do hry. Alicorni, kteří vládnou pomocí VIP účtu podle mě nemůžou umřít, jedině kdyby jim skončila platnost VIPka Rainbowlaugh #smusatheory

RE: Hypotéza o smrti a alicornech - Fun1k - 10.05.2016

Jeryk: Možná jsou biologicky nesmrtelní, no headshot to spraví Rainbowlaugh