Tetovaní - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Tetovaní (/Vlakno-Tetovani) |
RE: Tetovaní - Azuliana - 07.01.2017 Na tohle bych se vykašlala, řekla si "dobře ti tak, blbečku" a šla dál důležité je, co ten motiv bude znamenat pro tebe osobně. RE: Tetovaní - Zmok - 07.01.2017 Tak dá se to brát i jako dekorace těla a nemusí to nic znamenat, ne? Aspoň mně přijde, že z těch několika málo tetování o kterejch mi lidi vyprávěli, vypadaly nejlíp ty, co nic speciálního neměly znamenat. RE: Tetovaní - Melgarh - 07.01.2017 A nebo jit do tetovani, co vydrzi jen ty 2-3 mesice, kdy se to nedava primo do skary ale do toho 2-3. stupne pokozky, ktery se obnovuje. Akorat vybrat takove misto, ktere se potencionalne nebude krizit s vykonem povolani - napr. sales manager s tetovanim, ktere je videt, muze mit problem sehnat praci. RE: Tetovaní - Azuliana - 07.01.2017 To už si rovnou může dát hennu a vyjde ji to levněji a najít si job, kde tetování nevadí RE: Tetovaní - Melgarh - 07.01.2017 Tak ono jde spis o otestovani vybraneho motivu, zda dany clovek pro nej ma cit a chce, aby neco takoveho na neho trvale zustalo. U 3 mesicu to preci jen je takove to kotatko/stenatko, nez chudak skonci v utulku, ale porad lepsi, nez 7-denni demo verze. Kdyby byly rocni demoverze manzelstvi, tak tady taky nemame 50% rozvodovost RE: Tetovaní - Azuliana - 07.01.2017 OT RE: Tetovaní - Inlustris - 07.01.2017 Já tetování mám z doby kdy jsem byl furry (stránky si nevšímejte tady je link na obrázek) http://www.furaffinity.net/view/17388271/ V zásadě se jedná o klanové tetování mé bývalé Scalesony (měl jsem kolem ní vytvorený lore včetně klanové příslušnoti, rasy, historie, svatebních rituálů klanu a spousty dalšího) Znak samotný patří klanu Triga (viz jméno) Triga jsou primárně obchodníci, bankéři a manažeři (tři trojúhelníky prolnuté značí tři aspekty obchodu - investice, bankovnictví, a obchod samotný(nákup/prodej) nákup/prodej stojí na základně protože je stabilní ale s nižším ziskem Investice a bankovnictví stojí na špici protože mají rychlý zisk ale nejsou stabilní kruh okolo značí koloběh financi čáry vycházející z trojúhelníků do kruhu značí propojení na koloběh trojúhelníky jsou prolnuté protože jedna součást je závislá na obou ostatních DNA šroubovice a 13 značí číslo klanu 13 (neboť klany byly původně uměle geneticky vytvořené jako pracovní síla a otroci) postupně bojovali o rovnoprávnost a začlenili se do lidské komunity dnes, po válce o rovnoprávnost zbývají jen 3 klany (Triga, Nicore a Seroni) které si ale ponechyl svá onačení 13, 2 a 9 nápis nahoře a dole říká v latině a anličtině "Stvořeni, ne Zrozeni" (Created, not born /// Creata Sane, not est Natus) teprve později jsem zjistil že by místo "not" mělo být asi "non" nicméně kvůli tomu nebudu tetování předelávat. čárový kód je pak elektronická evidence klanu - slouží jako občanka, platební karta řidičská licence, pracovní zařazení, průkaz pojištěnce, životopis atd. - po naskenování ukáže všechny zápisy písmena a čísla dole značí TRG30122042BRN TRG jako klan Triga 30.12.2042 jako datum narození (příběh se odehrává v blízké budoucnosti) BRN jako zkratka jména Beron znaky nahoře značí rodinu ženský znak + prázdný čverec na prvním místě značí že matka byla čistokrevný člověk muský znak + plný čverec na druhém místě znamená že otec byl čistokrený draconid (vzhledem ke genetické manipulaci a kombinaci lidské a plazí DNA jsou draconidé v příběhu kompatibilní s lidmi a časem se začaly po válce objevovat smíšené svazky) pohlavní znak a čverec s křížkem na třetím míste značí že potomek (nesoucí tetování) je samec a polokrevný poslední tři znaky v závorce znamenají že nositel tetování má jednoho sourozence - sestru - polokrevnou čárový kód samotný se liší od klasických kódů na zboží (zde začíná konspirační teorie kombinovaná s vírou Draconidů) tři delší čáry na začátku, uprostřed a na konci rozdělující kód čte počítač jako devítky existující kódy na zboží ať se podíváte kamkoliv mají dvě čáry které počítač čte jako šestky (666) Nový zákon, Zjevení svatého Jana - mluví o tzv. číslu Bestie - znaku který musí mít v budpucnosti každý bez nějž nebude možno nakupovat ani prodávat a indiánská předpověď ze severní ameriky mluví o znaku který bude připomínat medvěda brousícího si drápy o kmen stromu. (v příbehu pak čáry symbolizují numerologii - jelikož 6ka v numerologii značí předchod od duchovna k materializmu, mají Draconidské kódy devítky což značí přechod od materialismu k duchovnu) Draconidé mají vlastní hlubokou víru která je jistou směsicí toho s čím se setkávali jako otroci pracující pro lidi. (08.03.2015, 19:38)Aidrien Assagir Napsal(a): tímto je snad daná originalita tetování :-D a že se jedná o něco nad čím jsem přemýšlel a mělo to pro mě (a stále má) význam i když mezi furry se již neřadím. Rozpracovaný příběh mám stále na disku v počítači) Jinak pokud by mělo jít o MLP tetování asi bych volil znak New Lunar Republic i s latinským heslem (Luna Nobis Custodit)" Měsíc nás Opatruje" (Chrání) popřípadě znak Ministry of Image od Stable-Tec nebo Overmare studios patřící do Fallout : Equestria RE: Tetovaní - Azuliana - 07.01.2017 Tohle zrovna sdílel kamarád, který je jak omalovánka (pěkná omalovánka) RE: Tetovaní - ♕Decoy♕ - 26.07.2017 ano ano Decoy je z5 s novým tetováním které o něm o5 nic nevijadřuje le here je to jméno mého milovaného OC a její CM RE: Tetovaní - LEGION_1 - 27.07.2017 Čo si si nenechal vytetovať to, čo máš v avatare? |