![]() |
1. Broníci pod širákem - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR--70) +---- Téma: 1. Broníci pod širákem (/Vlakno-1-Bronici-pod-sirakem) |
RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - DoktorPetr - 12.04.2015 Opět jsem se bavil se správkyní areálu a prostory zní zatím slibně. Stále nemohu ale upřesnit, protože je možné, že se ještě přesuneme. Také již řeším finanční stránku a účet, kam by se posílali částky za osoby, kteří tam budou chtít jet. Ceník aktualizuji v průběhu měsíce. ![]() Zápis pro zájemce o akci: http://doodle.com/9dghb587e8372n5v Související vlákna a akce: Českobudějovické srazy Písecké srazy Velký písecký sraz RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - DoktorPetr - 16.04.2015 Vážení nesu pár novinek z plánování akce - Bohužel, doufám, že to nikoho neodradí, ale cena lístku se musela zvednout z 150 na 200 Kč kvůli vstupnému do areálu. Doufám, že se tolik nebudete zlobit. Také chci upozornit, že jakmile bude v možnosti zakoupení lístků (vstupenek), budete si moci též vybrat ze základního lístku za 200,- i lístek sponzorský 300+,-. Minimální částka je 300 a kdo dá víc, dá víc. Sponzorský má menší balíček doplňků oproti základnímu. Také je už počítáno s datem druhým neboli - 6-7.6.2015 + Píscon (velký písecký sraz), tak celá akce bude třídenní - 5-7.6.2015. Děkuji. Více info o Písecké části naleznete ve vláknu s názvem Velký písecký sraz (naleznete v odkazech níže). Vše berte orientačně! Přihlásit se jak na Broníky pod Širákem, tak i Písecký sraz můžete zde Související vlákna a akce: Českobudějovické srazy Písecké srazy Velký písecký sraz Děkuji a přeji pěkný den. RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - DoktorPetr - 17.04.2015 Vážení a vážené, brzy se rozjede možnost koupě "lístků". Proto jsme finálně aktualizovali možnost koupě a lístky byly rozděleny do dvou kategorií:
Klasické vstupné obsahuje:
Sponzorské vstupné obsahuje:
Všechno toto se může změnit. Proto s tím počítejte pouze orientačně. Čas byl také na téměř 100% určen. Bude se jednat o druhý časový termín tj. 5-7.6.2015. Kapacitně jsme nakloněni i k improvizaci a pokud by byl zájem tak veliký, že by přesáhl počet 15 lidí, nebude nějak velký problém tento limit navýšit. Sraz začne v pátek v Písku pod vedením organizátora Honzdira a začne se nějakým posezením. Druhý den se naplánuje denní program (pořád se jedná o fázi plánování, ale abyste věděli, že neleníme!) A v odpoledních hodinách se vyrazí směr České Budějovice, kde se spojí s druhým organizátorem (mnou - DoktorPetr) a pak se bude pokračovat směr Dívčí Kámen - vlakem. Tam se pak bude blbnout, protože při doražení na místo a před odjezdem je FREE TIME. Ráno okolo půl osmé se udělá menší procházka do jednoho městečka a nasedne na vlak (asi spíše bus, jsou výluky) a pojede směr ČB. Pak bude sraz teoreticky rozpuštěn. Vše berte prosím orientačně, je toto zatím jen moje ideologie. ![]() Honzdir také nabízí možnost u něj přespat, takže se o páteční část srazu nebojte! Související vlákna a akce: Českobudějovické srazy Písecké srazy Velký písecký sraz Máte-li dotazy neváhejte se zeptat zde či v soukromých zprávách jednoho z organizátorů. Přejeme pěkný zbytek dne. ![]() RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - ♕Decoy♕ - 17.04.2015 to by mě zajímalo jak dáš na cedulku třeba mého avatara nicméně se do té doby pokusim ukončit neschopenku RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - DoktorPetr - 17.04.2015 Jsme vynalézaví ![]() RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - Ferraripony - 17.04.2015 Bude se dat případně přihlásit na poslední chvíli? V te době budu mít statnice, takže nevím jak mi to bude vycházet RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - DoktorPetr - 17.04.2015 Zatím datum napevno dané není, ale počítej tak s týdnem před konáním nebo tak nějak. Budeme rádi, čím dříve, tím lépe, ale ve výsledku se určitě budeme muset přizpůsobit. Šance "na poslední chvíli" nejspíše budě. ![]() Přihlásit se jak na Broníky pod Širákem, tak i Písecký sraz můžete zde Související vlákna a akce: Českobudějovické srazy Písecké srazy Velký písecký sraz RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - ♕Decoy♕ - 17.04.2015 Já vim že seš vynalézavej a možná i šikovnej ale jak uděláš gifovej obrázek na statitckej papír no to nevim RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - Quint-t-W - 17.04.2015 Rýsuje se to moc hezky. Až bych řekl, že z toho bude celý minicon. O víkendu si ještě jednou všechno promyslím, zařídím u sebe abych jet mohl a zapíšu se. Decoy OT: RE: 1. Broníci pod širákem - aneb Velký Jihočeský sraz - DoktorPetr - 17.04.2015 Quint-t-W: Abych citoval Honzdira (nebo spíše převyprávěl vlastními slovy), tak: "Na Pražských srazech se schází i více jak 20 lidí a je to jen sraz, my tu organizujeme takovou akcičku pro 15 lidí a děláme z toho to, co není." Jako kdyby mě nezarazil tímto, tak bych z toho pomalu dělal mini CZQ ![]() Snad jsem to převyprávěl správně Honzdire, už si to přesně nepamatuji, ale tohoto ducha to mělo. ![]() |