![]() |
Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S5 (https://bronies.cz/Forum-S5) +---- Téma: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? (/Vlakno-Epizoda-13-Do-Princesses-Dream-of-Magic-Sheep) |
RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - Blue Storm - 12.07.2015 Tak tohle mělo snad všechno v jednom dílu a v takové palbě, že jsem jen žasl. + princess Bigmac: Já tušil, že ho někdy uvidim, jako alicorna. První alicorní hřebec v MLP. ![]() + Scootaloo: Máš krásná křídla a moc ti to s nima jde ![]() + Fluttershy: Tak tohle bych opravdu nečekal, že uvidím ještě Flu, jako Flutterbat. A k tomu ještě pomáhajícího. ![]() + Angel: no coment ![]() + Rainbow Dash: Její hezký sen, jak mlátí měňavce. O to hroznější sen, kde je všechno moc cute a sladký, jak cumel. ![]() + Všichni, kdo měl jednotný sen: Jak může být fantazie bezbřehá co? Kolik si toho můžeme vysnít a být tím, kým chceme být, či kde chceme být. Poníci tak bojovali proti něčemu, co mělo projít do našeho světa. Mimochodem o tom oblaku jsem už před lety četl v komixu. Ten oblak se hádám nazýval Miasma. ![]() A teď realita. + princezna Luna a celý díl: Jednotné spaní na zámku pod dohledem Luny, za účelem chytit v jejich snech noční můru? Wow. Film Počátek je oproti tomu čajíček. ![]() Při celém sledování dílu, jsem vystřídal snad všechny emoce co jsou. Od chvíle napětí, přes překvapení, salvu smíchu, ale až po lítost se slzama v očích u té, kterou mám nejraději. ![]() Zjistit totiž, že celou tu dobu co Luna byla zbavena NMM, snila každý den stejný sen a trápit tak svoji duši, aby nikdy nezapoměla na to, co způsobila? Tak to bylo pro mne hodně silný kafe. Zvláště potom, co si pak sama sobě ( ani nevíš, jak ti děkuji Twilight s celým Mane týmem za to, co jsi pro Lunu udělala ) odpustila a konečně po těch x letech, mohla se spokojeným pocitem spát a snít tak svůj krásný sen, že konečně klidně odpočívá. Wow. Just Wow. ![]() Nádherný díl. Za mě 9,8/10 ![]() RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - Shadow light - 12.07.2015 Oh my Celestia. ![]() To bylo úžasné. ![]() 11/10 RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - Kodos - 12.07.2015 Princess Big Mac, noční můra Rainbow Dash a tuny dalších věcí...myslím, že je zbytečné tuto epizodu nějak rozebírat. Zkrátka úžasná, skvělá, dokonalá. Za celou epizodu se u mne vystřídaly téměř všechny emoce. Štěstí, radost, údiv a u konce epizody i smutek. Jednoznačně jedna z nejlepších epizod 5. sezóny ![]() RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - Mr. Secret - 12.07.2015 9/10 (za předpokládatelný sen AJ) RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - Discordian - 12.07.2015 No, nějak mi nepřišlo, že by si RD ve snu vybíjela to, že ji někdo naštval. Spíš to bylo její staré vytahování se ve stylu Mare Do Well. S jedním kopytem za zády porazí armádu changelingů a bude za hrdinu... klasika ![]() RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - sc@lix - 12.07.2015 Moc krásná epizoda. Bylo tam toho tolik, až jsem se nestačil divit, co do těch dvaceti dvou minut jde všechno vměstnat. -Návrat Rainbow Power a Power Ponies -Jsem si myslel, že Dashie s ni o něčem takovém, ale ta její noční můra, no co k tomu dodat i roztomilosti může být někdy až příliš ![]() -LyraBob to nemělo chybu -Obří Derpy -Návrat FlutterBat se mi také moc líbil -Ale nejlepší na celém dílu byla princess Big Mac. Kdo by čekal, že Big Mac sní o tom, že chce být princeznou ![]() -Ten konec mě také opravdu dojal. ![]() Co víc k tomu dodat. Opravdu se jedná o jednu z nejlepších epizod. Této epce dávám hodnocení 9/10. RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - Sunrise Shine - 12.07.2015 Pěkná epizoda a Derpy měla "velkou" roli. RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - Žeryk - 12.07.2015 Já nevím co říct ![]() RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - Azuliana - 12.07.2015 Nevím, jak vy, pánové a dámy, ale u mě vede Manspike ![]() RE: Epizoda 13: Do Princesses Dream of Magic Sheep? - BatygameCZ - 12.07.2015 YES! Dobrá epizoda! YES! + epické momenty +Pinkie je unavená.... +REFERENCE! Barney ( chudák Dashie), Sailor Moon, a dost možná i Gaara a Vulture od Marvelu - snad jen teď ta pauza....sakra, epizoda, která se mi líbí, a teď toto... ![]() 9.5/10 |