![]() |
Šikana - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: Šikana (/Vlakno-Sikana) |
RE: Šikana - Mácaman - 14.03.2016 tak tohle fakt nesnasim, vzhledem k tomu, ze par lidi co mam rad si tim prochazelo nebo prochazi. Me to vzdy vytoci do nepricetnosti. Troufat si na slabsiho je ubohost ![]() RE: Šikana - AngelF1re - 14.03.2016 Zial, vzdy to tak bude. Vzdy bude tendencia ze potencionalne silnejsi napadne slabsieho. Co je pre mna totalna ubohost tiez. Holt, ja a ostatni ludia co sem pisali si to prezili tak ako ja, a vo vacsine pripadov intenzivnejsie. Az mi je luto hlavne Nekos, ktoru to psychicky poslalo ku dnu. Stale nie je na tom uplne najlepsie, ale tak verim ze jej bude lepsie. RE: Šikana - Mácaman - 14.03.2016 no ja ten pribeh Neko radci necetl, nechci si kazit den a navic bych mel potrebu nekomu rozbit hubu. kazdopadne myslim ze tu ma ted hodne kamaradu, kteri ji radi pomuzou s cimkoliv. ![]() RE: Šikana - AngelF1re - 14.03.2016 Kazdy sa sem moze vyjadrit a diskutovat. Takze, si vitany. ![]() RE: Šikana - Neko.Cross - 15.03.2016 Mácaman: Tak přátel moc nemám... jen jednu kamarádku v okolí a další 4 pravé hodně daleko.. Ale je to lepší zase než nic.. lepší než přetvářka ^^ RE: Šikana - LEGION_1 - 15.03.2016 No tak v okolí to mám podobné. Akože ja som tu mal dosť kamošov, ale nejak to upadlo. Jedni odišli do zahraničia a už ich prakticky nevidím a s druhými som nejak stratil kontakt. Tiež tu mám teraz jedného-dvoch ![]() RE: Šikana - AngelF1re - 15.03.2016 Pamatajte, radsej mat par dobrych kamaratov ktori sa o vas zaujimaju, nez 300 dalsich, ktori vedia maximalne ako sa volate. Ked by niekto chcel, moze kludne napisat, a mozme byt kamaratmi. ![]() RE: Šikana - Black - 16.03.2016 Šikana je trestny cin, tudiz muze cinitel velice snadno skoncit v polepsovni nebo rovnou v base . Zaklad je nebyt lehkou obeti, lehkym cilem (A ze kluk co kouka na poniky je za lehkej cil povazovan). Obcas staci projevit znamky sebazachovy a boje, nenechat se, nahlasovat, cokoliv. Ale taky se na to divejte z perspektivy cinitele. Vetsinou jsou to lidi kteri prodelali zlo ve vlastnim zivote a citi potrebu ho delat i ostatnim.Nebo prodelali stratu blizniho, i s tim jsem se stretl, cloveka to velice poznaci, nekdy zmeni v nepoznani. Nastesti jsem sikanu prilis nezazil (takovou jako tu opisujete) . Maximalne slovni, nikoliv fyzickou (to bych nenechal kamen na kameni). I kdyz se rika ze slova obcas boli vic nez bitky. A taky je dobre mit toho jednoho kamose co se za tebe postavi kdys uz nemuzes ![]() RE: Šikana - LEGION_1 - 16.03.2016 Ono slová niekedy môžu zabolieť oveľa viac, lebo rany a modriny sa zahoja, ale hento ostáva v pamäti ![]() ![]() RE: Šikana - Elchar - 16.03.2016 Jako, mám se šikanou své zkušenosti a to docela dost (nikdy ne fyzickou, ale psychickou), ale to, co řekl Black, tak to bohužel často nefunguje. (16.03.2016, 01:16)Black Napsal(a): nenechat se, nahlasovat, cokoliv. Tak to jsem přesně udělal ještě na základce v šesté třídě. Řekl jsem rodičům, kdo mě šikanuje. Oni s tím zašli za ředitelkou školy. Ta celou věc "prošetřila" (ty tři kluky si zavolala k sobě do ředitelny a ti jí řekli, že nic nedělali) a pak mým rodičům oznámila, že u ní na škole žádná šikana není a že jsem si to všechno vymyslel. (Rodiče naštěstí uvěřili mě, ne jí) Od té doby nemám o prevenci šikany na školách naprosto žádné iluze. |