![]() |
Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +--- Téma: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? (/Vlakno-Co-by-jste-radi-videli-v-dalsich-dilech) |
RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - -PinkiePie-fan- - 05.06.2012 Díl věnovaný Scootaloo RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Ondrahub - 05.06.2012 (03.06.2012, 02:15)Blue Storm Napsal(a): ...kde by se už Swetty Belle,Scootaloo a Apple Bloom dočkaly svých vysněných Cutie Mark. To Swetty mi rve oči ![]() ![]() (05.06.2012, 17:11)-PinkiePie-fan- Napsal(a): Díl věnovaný Scootaloo A Applejack. Dále pořídnou referenci na Doctora Who, znovu by to chtělo nějakou větší účast Luny, samozřejmě se zase musí objevit Cadance a Shining Armor. Taky bych nepohrdl tím, kdyby ukázali rodiče od Scootaloo a zbytku mane 6. A na další věci si nemůžu vzpomenout. EDIT: Vážně nechápu jak jsem mohl zapomenout na Trixie. Trixie does not approve RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Sáďa - 05.06.2012 (03.06.2012, 02:15)Blue Storm Napsal(a): ...kde by se už Swetty Belle,Scootaloo a Apple Bloom dočkaly svých vysněných Cutie Mark... Já myslím, že díl, ve kterém Cutie Mark crusaders dostanou znamínka bude poslední díl z celé generace ![]() Každopádně; nevím, jestli to sem úplně patří, ale já bych hrozně rád viděl celovečerní MLP:FiM muzikál. Protože potenciál je tam rozhodně ohromný! Taky by bylo úžasné, kdyby se v nějakém díle znovu ukázal Tank nebo epizoda, ve které by Derpy dostala nějakou důležitější roli. Rozhodně bych ale nejásal, kdyby se v nějakém díle znovu objevil Shining Armor. Přijde mi totiž, že byl do seriálu narvaný hrozně násilně (už jen proto, že si na něj Twilight vzpomene až po tak dlouhé době v Ponyville) a že tam vůbec neměl být, nebýt posledního dvoudílu druhé řady. A to nemluvím o tom nehezkém a absolutně neoriginálním hlase! RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - -PinkiePie-fan- - 07.06.2012 (05.06.2012, 21:05)Sáďa Napsal(a):(03.06.2012, 02:15)Blue Storm Napsal(a): ...kde by se už Swetty Belle,Scootaloo a Apple Bloom dočkaly svých vysněných Cutie Mark... Tak mi se třeba jeho hlas líbil, hrozný frajer ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Blue Storm - 07.06.2012 Sice Shining Armor byl veliké překvápko,ale reakce na něj byla velmi pozitivní.(O tom jsem se přesvědčil u fanynky z Houton Brony.Ta když ho spatřila poprvé,tak její oči málem vypadly z důlků a bylo jasně vidět to její Oh My God s následným uculením se a dáním ruky přes ústa..Jasná láska na první pohled ![]() ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - -PinkiePie-fan- - 07.06.2012 (07.06.2012, 18:53)Blue Storm Napsal(a): Sice Shining Armor byl veliké překvápko,ale reakce na něj byla velmi pozitivní.(O tom jsem se přesvědčil u fanynky z Houton Brony.Ta když ho spatřila poprvé,tak její oči málem vypadly z důlků a bylo jasně vidět to její Oh My God s následným uculením se a dáním ruky přes ústa..Jasná láska na první pohled Tak já musím přiznat, že být pony, tak taky na něm oči nechám ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Blue Storm - 07.06.2012 Tak já musím přiznat, že být pony, tak taky na něm oči nechám ![]() [/quote] Jo...Je to fešnej hřebec... ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Sáďa - 07.06.2012 (07.06.2012, 22:26)Blue Storm Napsal(a): Jo...Je to fešnej hřebec... Pff! Je to šampónek, co má ošklivě generickej hlas ( ![]() ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Blue Storm - 07.06.2012 (07.06.2012, 22:29)Sáďa Napsal(a):(07.06.2012, 22:26)Blue Storm Napsal(a): Jo...Je to fešnej hřebec... A jaký by měl mít podle tebe hlas?...Jako princ Krasoň ze Šreka,když zpíval?....Nebo jako mužný bojovník a řvát This is Sparta!!!???... ![]() Podle mého ho má pěkný ![]() ![]() RE: Co by jste rádi viděli v dalších dílech? - Sáďa - 07.06.2012 (07.06.2012, 22:36)Blue Storm Napsal(a): A jaký by měl mít podle tebe hlas?...Jako princ Krasoň ze Šreka,když zpíval?....Nebo jako mužný bojovník a řvát This is Sparta!!!???... Pff, je jedno jaký, hlavně nějaký negenerický! Proč by třeba nemohl mluvit jako Big Macintosh? ![]() |