Ako MLP ovlypnilo váš život? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Ako MLP ovlypnilo váš život? (/Vlakno-Ako-MLP-ovlypnilo-vas-zivot) |
RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - LEGION_1 - 10.09.2014 Tak tu by teda bolo o čom porozprávať. Zmenilo mi to život a poriadne No vypichnem aspoň to základné. Hlavne ten prístup k ľuďom, ale hlavne k prípadným hádkam mám iný, lepší. Tento taký "Twilight style" mi už zachránil dosť priateľstiev a vyhol som sa zbytočným hádkam. Pinkie alá antidepresívum snáď nemusím ani spomínať Tak, keď už len to, že ju zbadám dakde mi zlepší náladu, hoc len troška, tak k tomu fakt niet, čo dodať. Takisto si viac všetko vážim a viac som sa uskromnil. Ale ani na robotu už nefrflem (díky Applejack! ) a snažím sa pomáhať, kde treba. Za zmienku ešte stojí, že v Tesco letákoch a pod. si už okrem elektroniky pozerám aj hračky (je mi to treba na staré kolená? ) Ale toto všetko sú také asi najzásadnejšie veci. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - RatLover - 11.09.2014 Spousta lidí které znám mě kvůli tomu nesnášejí, protože jsou anti-bronies Přitom ten seriál nikdy neviděli a o brony komunitě neví vůbec nic RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Maky-MLP - 11.09.2014 Změnila jsem se, a vážím si moc přátelství RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - LEGION_1 - 11.09.2014 Neznášať niekoho len kvôli seriálu, ktorý pozerá, tak to je už naozaj sila Predsa len ešte dodám jednu zaujímavosť: keď som si na Skype dal ako avatar Pinkie, tak zakrátko si ma jeden "kamoš" vyhodil z priateľov, čo som sa dozvedel dokonca cez druhého, že to bolo práve kvôli tomu. Takže ani toľko súdnosti, aby mi to oznámil aspoň mailom, ale takto odkaz len a odvšadiaľ si ma vyhodil, ako keby som mu nestál ani za fajku dymu Ale zhodou okolností to bol človek, s ktorým som si už dlho nemal, čo povedať a bol dosť arogantný a tak to Pinkie takto vyriešila za mňa RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Monique - 12.09.2014 Tak trochu jsem odfiltroval pseudokamarády od těch opravdových, část metalových songů byla vytlačená MLP songy a rána s MLP jsou taky přeci jen trochu veselejší než klasické kafe a cigáro RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Paint Swirl - 03.11.2014 Našla jsem si ve třídě kamarádky, co se po týdnu taky staly bronies, takže asi hodně.. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Mácaman - 03.11.2014 no nejdriv mi ta otazka prisla trochu....ale uz par tydnu sem brony a pozoruju zmeny - k lepsimu. zatim tezko to popsat, hlave mene mluvim sposte ale i jinak se mi meni zivot...po case napisu konkretneji... RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - ElfiQa - 03.11.2014 Díky mane6 jsem si uvědomila, že nemusí být 1 kamarádka, může jich být víc. Díky tomu jsem teď kamarádka celé třídy Kvůli Applejack teď neustále jím jablka (teď mám jedno vedle sebe). Pomalu se to začíná měnit na závislost . Kvůli PP jsem šílenější než obvykle. Někdy jde ze mě strach Díky Trixie jsem si uvědomila, že někdy se chovám vážně namyšleně. Snažím se to ovládat a lepším se! Když se cítím špatně, tak mi poníci vždy pomůžou. Nebo aspoň písničky z MLP. Objevila jsem, jak talentovaní lidé jsou zde, v této komunitě. RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - MegaBite - 03.11.2014 ja som sa vždy snažil byť ku všetkým milý. ale bol som hrozne utiahnutý. mlp mi dodalo odvahu (čiastočne). a konečne som uvidel že ľudia niesu čierno bieli. a tak nejak som sa odvážil hlbšie medzi nich RE: Ako MLP ovlypnilo váš život? - Mácaman - 03.11.2014 Ahoj, nedej moc na to co kdo rika, dulezite je co si o sobe myslis ty - urcite jsi spravny pony |