Chtěli byste žít v Equestrii? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Chtěli byste žít v Equestrii? (/Vlakno-Chteli-byste-zit-v-Equestrii) |
RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Pexxa - 16.12.2013 já bych tam ráda žila RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Antarius - 17.12.2013 Každý by tam rád žil Nejsem výjimka, ale přeci jen, jeto země poníků patřící poníkům...pro některé bychom mohli být vetřelci RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Makosnan - 30.12.2013 To myslíš jako že bys tam byl člověk? Protože já bych tam rád žil, ovšem jako pony, nikoli člověk... RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Bluepon - 30.12.2013 ne.... RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - xsoft - 31.12.2013 Ne (no internet) RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - nooopyn - 31.12.2013 Keby som tam mal žiť od narodenia ako poník tak áno. RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Monterka - 31.12.2013 Pro ty co tam nechtějí žít kvůlu internetu- myslím, že byste byli až moc zaujatí vším kolem, než abyste si po něm stýskali Přece jen, kdybych se ocitla na místě, které bylo v mém oblíbeném seriálu, rozhodně bych dny trávila běháním po místech, které tam byly. takže za mě ano, chtěla bych tam žít EDIT: souhlasím s nooopynem. bez internetu bych se obešla, ale rodina by mi chyběla RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Meow - 31.12.2013 Ne ale kdybych se tam dostal i kdybych nechtěl musel bych mít tělo člověka kdybych vypadal jinak by mi nevadilo ale muselo by to být lidské tělo. (už vídím jak mě vtáhne portál a pře de mnou tabulka jestli chci tělo své nebo tělo z druhé dimenze ) První Den : Zírám kde to jsem a dám si 2 facky a pokud to nebude sen tak pokud bude den vezmu klacek a zkusím najít civilizované místo. Pokud by se mi podařilo najít PonyVille tak poběžím za Twilight a pokusím se vysvětlit co se stalo (Tedy pokud zvládnou angličtinu.) Den 2-3 : Uvědomím si že jejich technologie není na naši úrovni že je nižší a uvědomím si že se už nikdy nedostanu na Internet . Den 4-15 : Nebudu fungovat protože ano přiznávám že bez naši technologie žít můžu ale ne navždy. Dále už vůbec nevím a ani nevím jestli bych to zvládl že už nikdy neuvidím rodinu že už nikdy neprojdu chodbou budovy ve které pracuji apod... Re: Chtěli by jste žít v Equestrii? - AleXan - 31.12.2013 V Eq: 1.Portál už mám.(vyrobil) 2. Už som tam bol(včera po iné dni ) 3. Bolo to úžasné(bol som v Crystal Empire) 4. Bolo to zvlášne(v poník tele, prvé čo som spravil- pozrel som sa na CM *sklamaný*NIČ! Sakra to nevišlo 5. Pojdem zas a donesem fotky F.A.Q-Q Povieš ako si sakra vyrobil ten portál?! A Nie Q Neverím ti! A Donesem fotky nebojte Q Mozem ist tiež? A Nie. Portál iba pre mňa Q Mas nejakú psychickú chorobu? A Čo ja viem, NIE. Neznamená že NEMÁM( ) Odoslané z Equestrie (ps prečo je to iba moja fantázia PrČò?!!) RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - D'Artagnan - 05.01.2014 Proč ne. Mají tak super fyzikální zákony... |