![]() |
-ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR--70) +---- Téma: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- (/Vlakno-ZIMNI-KARAOKE-MLP-PARTY-V-PRAZE) |
RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Fingusa - 14.12.2012 Taky souhlasím s rozbalováním před publikem (fakt jsem to zrovna já odkýval? ![]() Mimochodem dárek u mě skoro hotovej, zítra ho budu nějak velice nekvalitně balit protože mám seriozně olšové ruce. RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - parman16 - 14.12.2012 (14.12.2012, 22:00)TheKubajs Napsal(a):(14.12.2012, 20:10)Refly Napsal(a): A budeš to i nahrávat? Pár záznamů určitě bude. Já beru zrcadlovku, byť to není její primární účel, tak videa i zvuk nahrává v dobré kvalitě a 1920x1080 bude snad pro nějakou propagaci Bronies a vzpomínání stačit. Určitě nejsem jedinej kdo bude fotit a nahrávat ![]() RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Melgarh - 14.12.2012 (14.12.2012, 21:52)Pajzl Napsal(a): @Flaiming - místo na případné optional spaní se vždycky najde, do Melgarhova ledového bytu se zatím nikdo nehlásil Haha taky doufam ze do nej sam nebudu muset, sice polstar, periny, tepla voda a elektrina je, ale topeni je deaktivovany dlouhodobe.. ale zase tam mame super tezke prave 1.republikove zimni kozesinove kabaty.. a to je solidnich 20 kilo tepla ![]() Ale kdyby na to doslo, tak klidne muzeme zajit do Hot Peppers/"Karibiku", pozvu na jedno urcite ![]() Jinak rozbalovani darku pred publikem je urcite dobra volba =) --- Kdyby na to doslo, pro vsechny kdo budou brat od Xeeleeho Princezny z BBcek a chteji jim dobarvit kopitka, tak vezmu Greedy Gold Metallic a Silver-Platinum Metallic barvy a jeden stetec, jsou v davkovacich takze moznost rozliti je nulova. RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Xeelee - 14.12.2012 Aktualizoval sem můj předchozí příspěvek. Luna byla zkonfiskována. Peníze budou zajištěny, takže zítra dopoledne vyrazím na poslední nákup a aspoň jedna ještě bude. Cadance bude spousta, Celestie asi tři a asi čtyři Trixie. Proč je najednou všichni chtěj? ![]() k rozebrání Celestie 4 Cadence 1 Fluttershy 3 Twilight Sparkle 1 WS Cadence 1 Ribbon Heart 1 (2. řada) Stardash 1 (2. řada) Pudding Pie 1 (2. řada) + Celestie 2? Luna 1-2? Cadance 6? Trixie 3-4? Twilight Sparkle 2 WS Shining Armor 2 WS Cadance 2 RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Fingusa - 14.12.2012 (14.12.2012, 22:37)Melgarh Napsal(a):(14.12.2012, 21:52)Pajzl Napsal(a): @Flaiming - místo na případné optional spaní se vždycky najde, do Melgarhova ledového bytu se zatím nikdo nehlásil To vidím že tam u tebe nejspíš skončím já ![]() RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - CreepyRiver - 14.12.2012 Darček už tiež hotový... RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Xeelee - 14.12.2012 (14.12.2012, 22:37)Melgarh Napsal(a): Kdyby na to doslo, pro vsechny kdo budou brat od Xeeleeho Princezny z BBcek a chteji jim dobarvit kopitka, tak vezmu Greedy Gold Metallic a Silver-Platinum Metallic barvy a jeden stetec, jsou v davkovacich takze moznost rozliti je nulova. To není dobrej nápad. Buď barvi podkovy žlutou barvou, nebo podkovy, korunky a náhrdelníky zlatou. (To ale bude piplačka na dost dlouho. Pochybuju, že na to zítra bude čas.) Žlutá se zlatou bude vypadat blbě. Mám Celestii se žlutými podkovami a vypadá opravdu pěkně. Luna má místo černých šperků žlutý jako Celestie, takže tam kopýtka v jiný barvě vadit nebudou a zbytek se může dodělat jindy. Tohle ale není stříbrná. Spíš hodně svtlá fialová s nádechem do modra. EDIT: Asi se umeju a půjdu si lehnout. Sem strašně utahanej a ospalej. Objednávky v SZ projedu zítra. RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Melgarh - 14.12.2012 Bu-bu-but its soooo pweettyy! Ano, jde o to jaky anybrony maji styl - ja osobne preferuji non-canon metalicke barvy, ktere jsou uzasne, jak jsem ukazal na tom Wonderbolt Rainbow dashy - blisti se to jako kostym s diskoteky 90tych let ![]() Prvni pokus pri barveni - kvalita tech kopitek je hodne spatna z tovarny takze me osobne ujel stetec parkrat, ale zase clovek se uci! =) A ta stribrna/mithrilova.. je lahoda, zvlast kdyby to byla Nightmare moon, jak se to pekne blisti od svetla, tou udelat symboly mesice (CM+predni nahrdelnik) a tez kopitka tak to bude vypadat velmi zajimave =) RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Fingusa - 14.12.2012 On má ruku! ![]() Ne ale bych řekl dobrá práce, mi připomíná bráchu když maluje W40k figurky. RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Xeelee - 14.12.2012 Sice preferuju canon, ale proti metalickejm barvám nic nemám. Akorát ta tvá Cadence opravdu vypadá dost divně, když má metalický podkovy a nemá metalickou korunku s náhrdelníkem. |