RE: Máš BAN !! - Ivan - 03.02.2016
Máte BAN, že ste to celé čítali
RE: Máš BAN !! - LEGION_1 - 03.02.2016
Máš ban, lebo reading is magic.
RE: Máš BAN !! - AleXan - 04.02.2016
(03.02.2016, 22:23)Medveď hnedý Napsal(a): Máš BAN, lebo myslíš na drogy a on pritom vyrába elektrinu. A tiež pracuje na tom s AppleJack , lebo jej sa taká venkovní práca páči. A po práci si spollu ľahnú na deku pred tú stodolu a počúvajú žblnkanie vody. Občas k ním prídu Flim a Flam brothers po nejaké tie kW do svojích vynálezov. Okrem iného AleXan pracuje ako čestná stráž princezny Luny a AppleJack chodí do mesta predávať elektrinu. Už dávno sa odsťahovala zo Sweet Apple Acres, aby mohla bývať s AleXanom pri rieke. Niekedy ich chodí navštevovať mane6 a kamaráti. Alebo chodia oni za nimi. Občas má AJ služobné povinnosti, pretože je nositeľom elementu honesty, takže musí ísť pomáhať Equestrií. S AleXanom majú skvelý život a plánujú spolu malé poníčatá. Narodia sa im 2 poničky, ktoré sa volajú Alexina Applová a Jackina Applová. Obidve sú to pegasky. A všetci spolu žijú šťastne až kým nepríde Discord (03.02.2016, 22:42)LEGION-1 Napsal(a): Máš ban za minipríbeh, pri ktorom sa aj Alexan bude červenať
Rly Acc?
Máš ban Gary lebo toto som nečakal D
RE: Máš BAN !! - DrakeDamage - 04.02.2016
Máš BAN, protože máš vztah s Applejack a mně si to neřekl
A máš druhý BAN, protože teď musím zavolat Pinkie, aby přichystala už 3 oslavy, svatba, narozeniny a další narozeniny
RE: Máš BAN !! - LEGION_1 - 04.02.2016
Máš ban, lebo na Alexana to niekto našil.
RE: Máš BAN !! - Jerry Heartlead - 04.02.2016
Máš ban, lebo ešte stále mám v pláne cestovať časom do G3
RE: Máš BAN !! - AleXan - 04.02.2016
Máte ban lebo s AJ nič nemám!
Odoslané z Equestrie.
RE: Máš BAN !! - Jerry Heartlead - 04.02.2016
Máš ban za odosielanie z Equestrie! To nevieš, že v Tambelone majú lepšie pokrytie? ďalší ban za neznalosť prevádzkovateľov pergamenovej komunikácie!
RE: Máš BAN !! - Blossom - 04.02.2016
Máš BAN, protože ty víš všechno a dost mě tím děsíš.
RE: Máš BAN !! - Ivan - 04.02.2016
Máš BAN, lebo si ešte neusporiadal/a offtopic zraz
|