RE: Hodnocení podpisů. - W3RT0UR - 10.03.2013
a tak jako kanibalsky......
RE: Hodnocení podpisů. - someone - 10.03.2013
Mlč satane!
Sranda ne?
Já to nemyslel vážně
RE: Hodnocení podpisů. - Discordian - 10.03.2013
om nom nom nom ![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
Věř a víra tvá tě uzdraví
Já sem ateista.........věřím že neexistuje bůh ani božstvo
neveřím v žádné náboženství
RE: Hodnocení podpisů. - niemand - 10.03.2013
Když někdo věří, nemusí to být nutně v boha a božstvo. Může věřit třeba ve mě
RE: Hodnocení podpisů. - Deeter Spirit - 10.03.2013
Hm, tečky,,,,,,,,, já radši čárky
RE: Hodnocení podpisů. - Discordian - 10.03.2013
Chceš tečku?
RE: Hodnocení podpisů. - Deeter Spirit - 10.03.2013
Víš co tady máš pár dvojteček a běž si někam hrát ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
na to se vyjádřím takto...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
|