Hromadná objednávka plyšových Lun - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Ostatní (https://bronies.cz/Forum-Ostatni) +--- Téma: Hromadná objednávka plyšových Lun (/Vlakno-Hromadna-objednavka-plysovych-Lun) |
RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Pajzl - 08.05.2013 To budeš moct udělat i tu fotku v parku RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - MidnightShadow - 08.05.2013 Ale asi budu muset prestat sit, na DA mi nekdo vyhrozoval vezenim RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Fun1k - 08.05.2013 RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Melgarh - 08.05.2013 Soukroma Liposunkcni Klinika Pro Princeznu Lunu pod vedenim hlavniho chirurga Ms. MidnightShadow Zajemci o liposunkci jsou zelene, ti co se neozvali cervene. Prosim ozvete se pokud chcete nechat Lunu takovou ci makovou! #01 Xeelee #02 Tuxik #03 Pajzl #04 Frolda #05 Alkel u3 #06 Undercity #07 8B3CE273 #08 Northern Cross #09 Fun1k #10 Corwin #11 Blue Storm #12 TheKubajz (Mondy) #13 Bluro #14 Ferraripony #15 TakeruDavis ##16 pavuucek #17 Cutlynx #18 Melgarh Zbyle 2 Luny bych tez prosil opravit pokud zbyde nalada a sily, diky! Poslu PMka lidem aby jeste o tom vedeli. PMka odeslana. Pavuucek si vypnul PMka tudiz mu nemuzu nic poslat.. holt si tohodle musi vsimnout aby dal vedet.. a jestli ne tak netusim, mozna ano? Jestli vypadaji daleko lepe a mas chut.. uz takhle toho pro nas delas hodne =) RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Terodeness - 08.05.2013 Podle mě bude nejlepší, když ten kdo si o to neřekne tak to bude mít beze změny, pak si Mid nebudou moct stěžovat. Obědnali si ty Luny takové jaké jsou od japonců, Midnight jen nabídla službu navíc. Pokuď se nestarají o své objednávky, jejich chyba. To je fer ne? RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Alkel u3 - 08.05.2013 Omlouvam se za prodlevu se svym vyjadrenim, byl jsem ted naprosto mimo civilizaci a nebyl jsem na prijmu. Luna po uprave vypada uzasne a byl bych ti vdecny, pokud si na to najdes cas u moji // A diky, Melgarhe, za echo RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - MidnightShadow - 09.05.2013 Cutlynxs chce taky plastickou operaci a u Mondyho to beru jako samozrejmost Mam ted hotovych 10 Lun, zbytek je na planovam nedele - pondeli a do konce pristiho tydne, respektive do ctvrku je budu odesilat. Prosim at se mi ozve ten, kdo bude Luny prebirat do PM s adresou A prece jenom bych vas chtela pozadat o sluzbicku. Budu posilat tri dalsi poniky a par obrazku, tak kdyby se nasla nejaka dobra a poslal je ceskou postou ci jinak dorucila jejich majitelum Tak mam uz i predlohu na korunky, ale ty si budete muset udelat sami, ja jaksi nemam vhodny matrerial RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Melgarh - 09.05.2013 Tak nakonec se vsichni ozvali krom pavuucka... Midnight, vypada to ze mas cim dal rostouci dav fanousku zejmena v tvem oddeleni pokrocile chirurgie a liposunkce! RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - MidnightShadow - 11.05.2013 Kuryr bude stat 30 liber. Tato cena mi byla sdelena kuryrem a nebude se menit. A Xeliku, hernajs, posli mi tu adresu, nebo Lunam opatrim zuby a ony pokousou prvniho, kdo na ne sahne RE: Hromadná objednávka plyšových Lun - Xeelee - 11.05.2013 Hotovo. |