Pony, Pegasus nebo Unicorn - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Pony, Pegasus nebo Unicorn (/Vlakno-Pony-Pegasus-nebo-Unicorn) |
RE: Pegasus nebo Unicorn - Monterka - 01.07.2013 Hele, četl sis vůbec co jsem psala? O.o Tak postupně... (01.07.2013, 18:33)Kovu11 Napsal(a): Šak pegas obyčajne lieta rýchlo, prečo by mal lietať pomaly? Neřekla jsem, že by měl lítat pomalu, ale poznáš rozdíl mezi normálně letící Dashie a rychle letící Dashie. U ní je trochu jiné měřítko. (01.07.2013, 18:33)Kovu11 Napsal(a): NIEKTORÝ sú vznešený, keď sme tých nevznešených nevidely neznamená že neexistujú (01.07.2013, 17:52)Monterka Napsal(a): Ano, Jednorožci jsou vznešení, i když jak kteří, ale přece. (Tady beru vznešenost jako chování ne jako rod) (01.07.2013, 18:33)Kovu11 Napsal(a): Prečo by v armáde maly byť len šedý? Že sme ich nevidely neznamená že neexistujú. A tobě hrozně moc vadí že jsou šedí? V Canterlot guards jsem si všimla JEN šedých Jednorožců a JEN bílých pegasů. Ale jestli ti opravdu vadí, že jsou tam Jednorožci šedí, tak prosím. [spoiler: Oh god, dá to strašně zabrat to psaní a citování, když jste na.mobilu ] RE: Pegasus nebo Unicorn - Kovu11 - 01.07.2013 Viem rozdiel ale prečo lieta NIEKEDY pomaly? Tak napíšeš že sú vznešený a potom že niektorý nie sú, super rozhodovanie . Nevadí mi že sú šedý a nikde som to ani nenapísal ale chcem ti dokázať že v armáde nemusia byť nutne šedý alicorni a biely pegasovia viz. oranžový Flash Sentry tak si prestaň meniť moje príspevky podla svojej potreby. RE: Pegasus nebo Unicorn - Monterka - 01.07.2013 Hele, Koukni se na ten příspěvek že kterého jsem se sama citovala. Je to tam takhle napsané, v rohu není žádná známka po úpravě. V citaci jsem to jenom zdůraznila. To, že sis to blbě přečet mě nezajímá. Dashie má jiné měřítko. To, co je pro ostatní pegase rychlé, je pro ni pomalé a když řeknu že letěla pomalu neznamená to nějakým šnečím tempem, ale rychlostí co pro ní pomalá znamená. Ty mi tady ale argumentuješ generálem. Pokud vím, v mlp jsou poníci bez velké role extra podobní ostatním, zatímco poníci, jenž nějakou roli mají, jsou odlišní barvou, typem hřívy (kterou nikdo jiný nemá) a tak. Určitě sis všiml, že je mane6 originální svými hřívami (až na výjimky) Než se zacneš hádat tak si to nejdříve pořádně promysli Jo a laskavě mě přestaň obviňovat z upravování příspěvků nebo mě urážet mou nerozhodností. Dřív si sežeň důkazy. RE: Pegasus nebo Unicorn - Kovu11 - 01.07.2013 Myslel som že moje príspevky si vyčítaš inak a nie že ich doslova meníš. Prečo by mala byť RD iná ako ostatný pegasovia? Odkiaľ to máš? Áno všimol a otom tu hovorím! Áno premyslel som si to. Nemám ťa obviňovať z úpravy príspevkov? Viz. 1.riadok. Nerozhodnosť? Veď si to tak aj napísala takže dôkazy mám. Nenecháme toho? RE: Pegasus nebo Unicorn - Monterka - 01.07.2013 Já že tvoje příspěvky měním? Já to kopírovala takže by tam chyba být neměla. Ano skončíme. Jen si tím kazím den. RE: Pegasus nebo Unicorn - Sissi - 01.07.2013 RD je jiná, jelikož má geny expresion pozitive, ee. Stejně jako Twilight, viz pony geny v fanclubu princezny kredenc. Jinak, vy dva, zklidnete hormony, netřeba se tu hned tak hádat. Pokud to má vaše ego fakt zapotřebí, jděte si vyměňovat názory do soukromých zpráv. RE: Pegasus nebo Unicorn - Monterka - 01.07.2013 A poníženě se omlouvám, to já si blbě přečetla tvůj příspěvek RE: Pegasus nebo Unicorn - Lampička - 02.07.2013 Rozebírání rádoby hluboké myšlenky ohledně jednorožců a pegasů, kteří pochází z dětského seriálu? Srsly? Není to prostě jedno? Někdo rád makové a někdo... Však to znáte. Váš názor nemusí být jediný správný, někteří si oblíbí pegasy a někteří jednorožce, ani jeden z nich nevyniká nad tím druhým. Všechno má své klady i zápory. Buďte prosím všichni alicorni a je to vyřešeno, to máte dva v jednom. Ale pokud vás tolik baví hrát si na filozofy... RE: Pegasus nebo Unicorn - Laira - 03.07.2013 No pro mne určitě pegasus. Mám ráda létaní, ale abych se přiznala se docela bojím výšek , protože jako člověk se bojím, že se spadnu, ale jako pegas bych se určitě nebála . No, ale ani earth pony a unicorni nejsou špatní akorát mám hold ráda pegase (vždyť i můj OC je pegas, ale ještě ho většina z vás nezná, takže ho někdy budu muset ukázat ). A kdybych tomu měla dát pořádnější důvod, tak prostě pegasové jsou takový.. No většina z nich jsou rychlý a jsou zajímavý (A mě stejně zajímá rychlost v pegasích silách od Derpy ) prostě no.. Ale nemůžu říct, že jsou o hodně lepší než unicorni a earth poníci. Earth poníci mají velkou sílu v kopytech, jednorožci bývají (hlavně vzhledem) nádherní a většina z nich má trochu magie v tom rohu (spíš v tom že přenášejí věci, ale i to je magie, protože kdo kdy viděl nějakého člověka mít na hlavě papírový roh a ještě k tomu funkční xD (a nebo koně)). Ale já mám prostě oblibu v pegasích :3, ale Alicorn být chci i nechci.. Výhoda rohu, ale..Ne . RE: Pegasus nebo Unicorn - Hotsteppa - 04.07.2013 Sympatizujem aj s unicornmi no nezradím svoje OC, takže za mňa pegas (na alicorna ešte nie som dostatočne osvietený ) |