![]() |
Chtěli byste žít v Equestrii? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Chtěli byste žít v Equestrii? (/Vlakno-Chteli-byste-zit-v-Equestrii) |
RE: Chtěli by jste žít v Equestrii? - Jofa - 05.02.2016 Pohled autora tohoto článku je jistá část pravdy chválím ho za originální určitý pohled na věc ale komunita kolem velmi pozitivně naladěného seriálu nebude mít moc v oblibě tvůj pohled jelikož věřím že stejně jako já tento seriál sledují z láskou a svět je díky němu trochu lepším místem. Život v Equestrii bych chtěl zkusit , ale nic takového se mi asi nestane ![]() ![]() Chtěli by jste žít v Equestrii? - Glory Rogue - 30.10.2016 Nejsem si jistý čím to je, ale touha po navštívení Equestrie slábne a začíná se formovat v jen obyčejný sen, co se nejspíš nesplní. Ale je příjemné, když v to aspoň trošičku doufám. Rád si představuji Twilight ležící u krbu a nad krbem obraz s mou pony podobiznou, přičemž Twi doufá, že se někdy shledáme a po tváři jí steče slza. Jsem si téměř jistý, že bych nedokázal žít v Equestrii. Většinou píši, že bych vydržel bez PC, telefonu, televize a tak dále, ale nejsem si jistý zda bych si zvykl. RE: Chtěli byste žít v Equestrii? - Jamis - 30.10.2016 Kdo má dost odvahy a fantazie, může si svůj kousek Equestrie na chvíli vytvořit i tady ![]() Spíš je u většiny lidí ten problém, že se světa, jako je Equestrie hrozně bojí. Nebo se prostě bojí snít - považují to totiž na nepatřičné, dětinské atd. Tak jim tenhle zážitek zůstává odepřen. Jejich problém ![]() RE: Chtěli byste žít v Equestrii? - Moně - 30.10.2016 Svět si můžeš vytvořit svůj vlastní a dokonce i tady. Záleží jen na tom, jak žiješ. Chceš se bavit? Bav se. ![]() RE: Chtěli byste žít v Equestrii? - Azuliana - 30.10.2016 Ne. V Equestrii není MotoGP, F1 a tahače. Bych to tam musela zavést ![]() RE: Chtěli byste žít v Equestrii? - Tadys80 - 30.10.2016 Azuliana tak možná MotoGP a F1 ne ale je tam spousta dalších závodů. ![]() RE: Chtěli byste žít v Equestrii? - Jamis - 30.10.2016 Equestrii si může udělat každý jakou ji chce mít ![]() RE: Chtěli byste žít v Equestrii? - Azuliana - 30.10.2016 Na druhou stranu, proč si vymýšlet Equestrii, jakou bych ji chtěla, když mi reálný svět dává to, co chci a potřebuji ![]() RE: Chtěli byste žít v Equestrii? - EresielRanwa - 29.08.2018 V reakci na úvodní letitý příspěvek autora tématu: Zastrašující soupis děsivých vlastností Mane6 je u mě marný ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A absence lidských vymožeností by mi nevadila. Vždy mě lákalo vyzkoušet si stížené podmínky přežití typu Survivor ![]() A v reakci na nadpis tématu, který je všeobecnější: Ne, v Equestrii bych žít nechěla, tady je to lepší ![]() ![]() RE: Chtěli byste žít v Equestrii? - Ruw - 29.12.2019 Se pokusím tohle téma trochu oživit ![]() Jelikož je mým tajným snem, že se jednou potkám se skutečnou AJ, povalím ji na záda ve stylu PP, zabořím obličej do její srsti vonící po seně a jablkách a budu ji nějakou tu hodinku drbat a mazlit, je má odpověď "Ano". Ale trochu vážněji. Pokud je svět poníků opravdu tak ideální, jako známe ze seriálu, nevidím moc důvodů, proč se plácat v našem lidském světě. Akorát za podmínky, že bych tam byl jako poník a ne jako člověk. Jediný, co by mi bránilo v přesunu k poníkům jsou má rodina a přátelé, přece jen tu mám pár lidiček, kterých bych se nechtěl vzdát. Pravda pokud jsou poníci opravdu tak přátelští jako v seriálu, asi by bylo celkem snadné zapomenout na staré přátele. Ale zase neopouštěj staré známé pro nové... K dalším často zmiňovaným věcem: Internet a PC: Je mi 37 a své dětství jsem prožil bez obojího a neměnil bych za nic na světě. Klidně se do tohoto stavu rád vrátím. Maso: Mám kliku, že mi chutná v podstatě cokoliv a bez masa bych asi dokázal žít. Co se týká pití, s pivíčkem by to bylo horší - opíjet se nemám zapotřebí, ale opravdu mi chutná. Vláda: Vážně je Celestie horší, než to co máme? |