Pečeme ! - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Ostatní (https://bronies.cz/Forum-Ostatni) +--- Téma: Pečeme ! (/Vlakno-Peceme) |
RE: Pečeme ! - Ebženka - 17.11.2013 Musim se pochlubit! Nejsem úplně spokojená, pořád to mám ještě křivý, ale co byste chtěli - končila jsem v pět ráno a nepoužívala jsem žádnou nedobrou potahovou hmotu, jen krém a čokoládu (figurky a doplňky jsou z modelovací čokolády a z hmoty ze sušeného mléka). A chutná! Každý vagonek je trochu jiný, jsou tam světlý a tmavý korpus a tři různé druhy krému, každý jeden osobně schválen rozmazlenými dětmi. A ano, na prostředním vagonku jede osm prasátek, pro každého hosta jedno. Původně aspoň ve dvou vagoncích měli jet poníci, ale nakonec jsem to musela vzdát jako příliš ambiciózní. RE: Pečeme ! - ithil - 17.11.2013 ahoj moje nová a skvělá maminko, upečeš mi taky dortík? obdivuju tě za tu trpělivost RE: Pečeme ! - Sójový lecitin - 17.11.2013 I would like to die for this! RE: Pečeme ! - Ebženka - 17.11.2013 Ithil: Až se konečně někdy dostanu na nějakou ponyakci, tak klidně upeču. Ale jenom když slíbíš, že mi nebudeš říkat mami! jadus: Neumíreeeej! RE: Pečeme ! - Iluzon - 17.11.2013 Tak to já ti slíbit nemůžu. Jak jinak si mám opatřit kus z vašich lahodných laskomin než předstíráním, že jsem vaše dítě milující malá růžová prasátka??? RE: Pečeme ! - ithil - 18.11.2013 všichni se sejdeme na vánočním karaoke a spácháme tam strašlivé obžérství RE: Pečeme ! - Shadow Blue - 18.11.2013 Sem už radši nebudu chodit, vždycky když se podívám na ty muffiny a dorty a kdoví co ještě, dostanu hroznej hlad RE: Pečeme ! - Gekoncze - 25.11.2013 Tyjo :3 musím říct že ten vláček vypadal skvěle! Co je všechno uvnitř za ingredience? _________ Zrovna dneska sem opět procvičoval čokoládové muffiny, trošku upravil poměr ingrediencí aby mi to líp vycházelo. Takhle nějak vypadaj :3 a moc moc mi chutnaj. RE: Pečeme ! - Ebženka - 25.11.2013 @Gekoncze: Vláček obsahoval obyčejný světlý třený korpus a "černý dort", což je korpus s kakaem, ořechy a trochou kávy. Krémy byly: čokoládový s kysanou smetanou, hedvábný máslový (žloutky s cukrem se zašlehají do horkého cukerného sirupu a pak se to vmíchá do másla), a švýcarský sněhový, z másla a bílků šlehaných ve vodní lázni - je krásně bílý, ten jsem barvila na růžovo hustým malinovým sirupem. Plus modelovací čokoláda (čokoláda s kukuřičným sirupem, na vagónkové ozdoby) a hmota ze sušeného mléka (kytky, okýnka, prasátka, kolečka), a polevy na kreslení, plus lentilky a hořické trubičky. Možná máš pocit, že jsem to v té cukrářské vášni trochu přehnala - není to jen pocit. Prostě jsem měla nějakou představu, ale k tomu jsem našla nové prima recepty a chtěla jsem je zkusit... takže jsem to zkusila, bylo to všechno výtečné, ale v tomto rozsahu už nikdy více. Příště bude jeden korpus a jeden krém, a maximálně půlka těch serepetiček kolem. Muffiny jsou krásně vysoké a vypadají velmi jedle! RE: Vánoční soutěž - Dex - 09.12.2013 Plech plný slaďoučkých Twilight (menší problém s kreslením CM, ale snad to není tak hrozné) Přesunuto z Vánoční soutěže. Iluzon |