Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony (/Vlakno-Nejmene-oblibena-postava-z-My-Little-Pony) |
RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Annabell - 07.04.2014 Nivek938: No tak tieto veci by sa dali povedať i u Rainbow Dash, je tam viac poníkov s takýmto charakterom, ale súhlasím s tým u Rarity úplne. I keď ja ju mám i tak rada a je len moja najmenej obľúbená z mane six, nie všeobecne. Mňa u Rarity len štve, že ako Element štedrosti má tak namyslený sebestredný charakter a veľa vecí teda nedáva (jedine šaty a drahokamy, ktoré sú navyše súčasťou jej práce a záľuby a má toho plno, takže by som to veľmi nerátala ako pravú štedrosť). Ja si pod štedrosťou predstavujem niečo celkom iné a hlbšie a je to moja naj vlastnosť všeobecne. Ten, kto ju má, by mal byť hlavne skromný a nie túžiť po všetkej pozornosti a sláve, to k štedrosti nesedí a kazí to dojem. Rarity ako nositeľ tohto elementu u mňa zlyhala na celej čiare, ale ako postava je mi celkom sympatická (pre mňa najkrajší poník v seriáli, občas veľmi milá, mierumilovná a má u mňa + za pár epizód). RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Nivek938 - 07.04.2014 Taky o nej. poníkovi by sme mohli zpekulovat mě příde nej. Celestia ale je to můj názor A to co si rikal/a o její štědrosti tak to máš na vísost prevdu RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Jamis - 08.04.2014 Až do S4 jsem se v MLP zdráhal označit někoho za vyloženě neoblíbeného. No teď se situace změnila a na místo nejméně oblíbené postavy se zařadila Maud Pie. RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Music pie - 11.04.2014 Mne sa najmenej páčia snips and snails potom ma dosť štvala Trixie ale len v 1. s. A potom nemám rád bizónov a nemôžem vystáť angela. RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Jiskra - 17.04.2014 Opalescence, Snails, Snips, Jet Set, Upper Crust, Gizmo, Filthy Rich, Featherweight, Diamond Tiara, Silver Spoon, Cranky RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Music Keeper - 17.04.2014 ._. nemám rád Photofinish, je to takovej hrozně pofiderní poník, sorry ale móda mi nesedá tak asi proto xD Re: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - AleXan - 17.04.2014 Neznášam ale uplne všetky breezis. Nepytajte sa prečo. Odoslané z Equestrie RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Hotsteppa - 18.04.2014 (07.04.2014, 18:27)Nivek938 Napsal(a): Ako raz povedala tuším Azu, Rarity je typickým príkladom "girl out of your league", no za vyslovene neobľúbenú ju nepovažujem. Ku klasickému zoznamu (Snips, Snails, Cakeovych slintajúce uzlíčky nervov) ale pridávam Filthy Richa, arogantných nadutých podnikateľov nemám rád ani v reáli. RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Noire - 22.04.2014 Z mane six asi nikoho takového nemám, možná táák tróóchu Rarity. .. jinak: Snips, Snails, Silver Spoon, Gilda a asi dost Discord RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Light_chan - 27.04.2014 ja moc nemusím Flima a Flama |