![]() |
Purple si čmárá - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky) +---- Téma: Purple si čmárá (/Vlakno-Purple-si-cmara) |
RE: Purple si čmárá :3 - Dragea - 10.07.2014 Umbreon je asi nejlepší Eeveeho vývoj :3 RE: Purple si čmárá :3 - Starlight Blue - 11.07.2014 První obrázek pro Revi je opravdu nádherný, moc se mi líbí, že jsi dodělala i pozadí. Když jej netvoří bílý papír, vždy to vypadá lépe ![]() Lví OC je taktéž opravdu nádherné, líbí se mi to jméno, opravdu se k ní hodí! Na vlčkovi se mi moc nezdá ta hlava, nějak podivně nakloněná nahoru. Ale jinak je krásný a roztomilý :3 Co se kreslení lidí týče, úplně mi ty obrázky vyrazily dech. Dle mého názoru jsou opravdu úžasné, nevím jak jiným, ale mě se líbí. Jsi šikovná ![]() Ech.. nechceš.. mi taky nakreslit nějakého toho človíčka? ![]() RE: Purple si čmárá :3 - Purple - 11.07.2014 rainbow's blood: nemám je extra v lásce,ale líběj se mi a toto ja dárek *le ďábelsky klepe na rameno Bloody* Starli: jop,napadl mě nějak rámeček,netuším,za lví oc děkuju,zkoušela jsem zatím hlavu,lvy začnu teprv kreslit a jop já vím,vlk,to jsem kreslila večer,potřebovala jsem jen tělo na fursonu. a um,ehm...lidi ani ne,podle kamarádek mám úplně blbě anatomii,takže zatím...zkouším. Jasně,napiš mi pak koho chceš nakreslit(na skypeeeeeeee) RE: Purple si čmárá :3 - Starlight Blue - 11.07.2014 Jasně napíšu ![]() ![]() RE: Purple si čmárá :3 - Purple - 11.07.2014 Tak jsem zase něco hodím(hlavně AT atd..) Starli: um,tak díky, i když toho mám moc,teď je mi stejně blbě,takže když furt nespím,mám čas si v posteli aspoň kreslit :/ -------------------------- ![]() dárek pro Genošíka,tady je myslím jak Daniel Rebroš ![]() ![]() představuji vám své huňaťounké dračí oc,které jsem teď dokreslila(opravdu se omlouvám za zvlněný papír,v posteli se mi fakt blbě maluje) ![]() další pokusy o lvy,ale nevím nevím,schytalo to Wonder lví oc RE: Purple si čmárá :3 - Decimus - 11.07.2014 ![]() ![]() ![]() RE: Purple si čmárá :3 - DarknessAngel - 11.07.2014 Hezky ?? Hezky je slabé slovo (Prepáčte za lezenie do análu...) Vážne sa mi to páči... Až na ten druhý... RE: Purple si čmárá :3 - Elis856 - 11.07.2014 První obrázek je hezký, ale ten dojem trochu ničí ty šmouhy (tím myslím třeba tu modrou barvu nad šátkem) . Nom, to se ale stane každému, že někdy přetáhne a tak ... jenom když to jde více vidět, tak pak celkový obrázek nevypadá zas tak dobře ![]() Druhý obrázek tedy dráček mi hrozně, ale hrozně připomíná Falca z filmu ''Nekonečný příběh'', jinak se mi vážně libí. Je takový huňatej :3 Jenom ta přední tlapka mi přijde zvláštní ![]() A nakonec třetí obrázek. Ke lvíčkovi nemám co říct, je vážně povedený ![]() RE: Purple si čmárá :3 - Purple - 11.07.2014 Daniel Rebroš: jsem ráda,že udělal obrázek radost ![]() DarknessAngel: a co se ti na tom druhém nelíbí? Já vím,použila jsem normální papír a zapomněla jsem,jak moc dokáže zvlnit voda papír,bohužel jsem si to uvědomila pozdě,ale i tak se mi kresba líbí spíš v tom,že je na něm moje cute oc ![]() Elis856: wow u toho 1. obrázku sis všimla ![]() ![]() ![]() u toho dráčka,děkuju...um měla jsem to mé huňaté oc dlouho v hlavě a konečně jsem si i přes bolesti břicha řekla,nakresli ho ![]() ![]() a děkuju,lvíčky se teprv učím a tak jsem si řekla,že kamarádce nakreslím její char ![]() RE: Purple si čmárá :3 - Starlight Blue - 11.07.2014 První obrázek jsem již viděla na DA, a jak jsem psala, moc se mi líbí ![]() Druhý obrázek mi přijde strašně roztomilý, ten dráček na něm je opravdu úžasný. Miluju huňaté věci :3 A třetí obrázek se mi líbí asi nejvíce ze všech, přímo dokonalý! Lev na něm vypadá opravdu dobře, hodně ses v kreslení lvíčků zlepšila ![]() P.S. Je mi moc líto, že je ti blbě.. snad to bude lepší.. Chybí mi to psaní s Tebou na Skype.. A doufám, že tě s tím obrázkem nějak neotravuju, klidně počká ![]() |