-ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR--70) +---- Téma: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- (/Vlakno-ZIMNI-KARAOKE-MLP-PARTY-V-PRAZE) |
RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Lyrel Luna Eclipsed - 16.12.2012 Uf, tak jsme to přežili.. všem moc děkujeme, že přijeli, a ještě víc za to, že se bavili za sebe můžu říct, že mám z akce dobrý pocit, i když This day aria si už asi nikdy znovu nepustím (wonderbolt poznamenal proč) Ke shrnutí: Sešlo se nás nakonec kolem 60 ...možná víc, počítám jen podle udaných zpěvníků Sešli jsme se bronies z tří různých států a děkuju, že slováci s sebou přivezli a naši německou superstar příště víc prskavek, spánku a míň alkoholu, aspoň teda pro mě:3 Až mi otrne, vymyslíme zase nějakou párty nebo akci, trochu jinou, trochu podobnou a doufám, že se stejným úžasným organizátorským týmem RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Frolda - 16.12.2012 Měl bych ještě jednu prosbu, asi na Darma nebo na někoho způsobilého. Máš někde v historii písničky, co tam byly hrány? Myslím především ty, co nejsou ve zpěvníku a byly třeba z youtubu, tak pokud to není seriálové, poslal bys sem odkazy? (Vím, že jsem náročný, ale byl bych za to velice vděčný a věřím, že nejen já) --- Ještě bych rád dodal: Omlouvám se tomu, komu jsem během rozdávání dárků omylem vylil trochu pití ze sklenice na nějaké papíry. Byl jsem nešikovný. Také se omlouvám Legedenovi a dalším, kteří to tam za mě museli utírat papírovým kapesníkem. V tu chvíli jsem se nedokázal ani omluvit natož se přihlásit k tomuto nechtěnému činu a nést za něj následky. To Legeden: Škoda, že jsem si s tebou nepopovídal. Docela rád bych se od takové pastelkové kapacity něco naučil. RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Melgarh - 16.12.2012 Mno ted jsem se nejak tak probudil heh a co k tomu dodat - epic! Sice osobne jsem moc aktivni nebyl (pri delsim sezeni v hospe clovek tak nejak oblbne, proto jsem byl rad za to tancovani na KaramelDanzen ) ale suprove proste, uzasni lidi jako vzdy, s kazdym se da povidat o cemkoliv a ke konverzacim i pridat v klidu a relaxacni pohode Diky vsem kteri si tam hrali s balonkem tam pod okny, zajimava zabava, myslim ze tak dobry pul hodky jsem si tam pinkali Jamisovi ohledne povidani o Galaconu, ono se to neomrzi =) Darm Crew za afterparty ve vecerce a tem dvou "snedym" panum kteri nam zajistili zabavu kdyz si rozbili hubu na eskalatorech Pajzlovi za super Santa Klause, velmi povedene a pekne jak se kazdy pak postavil a za blesku fotaku od paparazi byl zvecnen Scootaloo cosplayi pac jezdit tam s tim skootrem byl dobry napad a to se musi takova snaha ocenit =) Also kind thanks to the german representative for a nice conversation, its always interesting to hear other's unique life stories Organizatorum za organizaci, dekoraci a veskerou praci Jinak.. mise splnena, Call Upon The Sea ponies! RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Nitram - 16.12.2012 Memá cenu po desátý všechno znova opakovat, akce to byla skvělá, ale zatím jsem tu nikde neviděl hromadné foto před Tečkou. Kde to vázne? RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - DaveL - 16.12.2012 stěžuj si CreepyRiverovi, který asi sotva dojel domu tak zalehnul... takže zítra už ji uvidíš.. RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Nitram - 17.12.2012 Paráda, já si rád počkám, jen mám pocit, že nás fotily minimálně dva foťáky RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Wonderbolt - 17.12.2012 Lyrel: uplne jsem zapomnel zaplatit za ten zpevnik. Mas u me penize. V Tecce vyrovname. RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Aivri - 17.12.2012 Uff..konečne doma. Toto bola jedna z top akcií čo som zažil za posledných pár rokov. Obrovské ďakujem organizátorom aj účastníkom. DaveL: holt, keď to chce človek odspievať musí so seba vydať 110%. (Btw,zistil som že hlas mi neodišiel kvôli spevu, ale kvôli tomu že dnes už ležím so zápalom priedušiek) RE: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - NitramBro - 17.12.2012 Byl to legendární sraz, moc díky všem organizátorům, Jamisovi za spaní a snídani, Radmenovi za odvoz, Eseoně za kalendář a Creepymu za placky. (a dík všem co byly ráno u Jamise za až surreálné zážitky ) Get Ready To Die! This Day Aria Crystal Fair Re: -ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE- - Wonderbolt - 17.12.2012 Pajzl is 20% cooler |