PC a jeho problém - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Technická poradna (https://bronies.cz/Forum-Technicka-poradna) +--- Téma: PC a jeho problém (/Vlakno-PC-a-jeho-problem) |
RE: PC a jeho problém - LordMat - 24.03.2013 ? to čo máš za stroj ? resp. bedňu? keď budeš mať niečo našetrené tak si dokúp aj bedňu (samozrejme že až po hdd a CPU ) RE: PC a jeho problém - Ccody - 24.03.2013 eh.. můj stroj ? CPU: celeron 326 (taktovaný na 3,04Ghz) GPU: 7600GT HDD: 80Gb a ot/min nevím ale asi 5400 no i když zdroj: 300W ATX RAM: 1280Mb DDR1 (400Mhz) MB: ASUS P5S800-VM nevím co tou bednou myslíš určitě to nemám poskládaný na stole taký prase vážně nejsem (ale hodně krát mě to už napadlo) jinak s prouděním vzduchu problém nemám do tohohle pc vážně prachy cpát nebudu jen za HDD a procák někde ukradnu RE: PC a jeho problém - LordMat - 27.03.2013 pod bedňou myslím toto: (volá sa to aj skrinka) to zapínacie tlačítko máš teda fakt divné RE: PC a jeho problém - Ccody - 27.03.2013 a k čemu bych si měl kupovat novou ? opakuju s prouděním vzduchu problém nemám k ničemu jinýmu to snad není než na vzhled a proudění vzduchu RE: PC a jeho problém - pidi - 28.03.2013 Skříň jsou vyhozený peníze... ...všechny jsou aušus naprosto neodpovídající ceně... ...jako technik jsem posledních dvacet let zklamán materiálem, provedením, prostě vším... ...takový iMac je asi jediný pěkný case RE: PC a jeho problém - niemand - 28.03.2013 pidi: jak vyhozený peníze. Nebudu mít kompa jen tak na stole a do levné bedny by se to nevešlo. Mám už dva roky HAF 922 (pravda, poslední rok je vykuchaná a zatím prázdná) a nestěžuju si. Peněz nelituju. RE: PC a jeho problém - pidi - 28.03.2013 To by bylo na dlouhý vyprávění a opravdu krutý hate... Ber to tak, že někdo řeší konektory, místo, pasty, větráky... ...já pájím a letuju, frézuju hliník a mouchy v provedení vidím naprosto všude, včetně lian-li... ...když jsem před měsíce odvážel do Štrotu asi 10ks 800MHz celeronů, koukal jsem jak těch 15let zpátky byly všechny ty skříně z 1.2mm plechu... Rovný, slícovaný a asi 3x tak těžký. Sice to nebyly skvosty, ale řemeslné provedení bylo naprosto někde jinde... ...kdybych měl dneska náladu investovat svůj čas a úsilí do vzhledu nějaké obyč skříně, vyberu starý ATX tower za 50,- na aukru. Jinak bednu za 400,- a nazdar, stejně je to plech na půl cesty k recyklaci a za pět let to přejedou bagrem... RE: PC a jeho problém - LordMat - 29.03.2013 ja mám komp na stole takže mi ide aj o vzhľad pidi: myslel si Mac Pro? RE: PC a jeho problém - Ccody - 29.03.2013 tohle není téma o PC skříních ale o mím PC může se zamknout/vyhodit (stejně se tu nic neřeší co by mě nějak pomohlo) RE: PC a jeho problém - Ccody - 03.04.2013 oka oka když tady tohle téma straší a bude strašit dál tak mám další problém dnes si jenom tak rozbaluju hru z .rar no a najednou začne otravovat bublina že mám plnej oddíl (C:\) kde mám OS včera tam bylo ještě 10GB což i to je dost málo když na ten oddíl nic necpu a všecko maže do druhýho na céčku mám akorát to co je na ploše cca 6GB oddíl má 40GB a no teď tam mám 310MB tak kam pak mi to všecko zmizelo? buď HDD stávkuje bo PC má ve všem bordel (to by nebyla novinka) já jsem schupnej za 3 dny udělat cca 2700 chybnejch registrů a nebo zas vir vidím to na reinstal nějaký způsob jak to vyřešit bez reinstalu? |