Children of the night - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Video (https://bronies.cz/Forum-Video) +--- Téma: Children of the night (/Vlakno-Children-of-the-night) |
RE: Children of the night - Anemonis - 31.07.2013 Moravuscz: Mě tam akorát trochu praštilo do očí v 0:07 "countless moons ago" přeložené jako "před několika měsíci". Spíš bych tam dal "před mnoha měsíci", šlo by i doslovné "před bezpočtem měsíců". Jinak jsem si ničeho neobvyklého nevšiml a celkově se mi ten překlad líbí. RE: Children of the night - Moravuscz - 31.07.2013 Anemonis: Já to říkal také, většinu toho překládal pipa943 a já jen pomáhal když něco nevěděl... Jinak děkujeme RE: Children of the night - Proky - 06.08.2013 Hodně dobrý video. Tu písničku už mam v mobilu RE: Children of the night - ThunderStorm - 07.08.2013 Lidi mám nápad když se tu zakládá tolik klubů co založit klub childrens of the nights? RE: Children of the night - Monterka - 27.08.2013 Teď jsem to zkoukla. Krásné video a animace, i hudba a tak, ale... Ti, co to berou vážně a začali kvůli tomu milovat Lunu a nenávidět Celestii a ještě se obhajujou tím, že Luna pomáhá sirotkům jsou s prominutím pitomci. Tohle nemůžete brát vážně. Není to oficiální video od Hasbra, tudíž to je jen výmysl jak nashrabat víc milovníků Luny a zastánců NLR. To jste tak lehce ovlivnitelní? Je mi vás líto. RE: Children of the night - Johnn195 - 27.08.2013 (27.08.2013, 19:47)Monterka Napsal(a): Tohle nemůžete brát vážně. Není to oficiální video od Hasbra, tudíž to je jen výmysl jak nashrabat víc milovníků Luny a zastánců NLR.No tvorba Hasbra je vlastně taky jen výmysl, ale jak nahrabat více peněz RE: Children of the night - Laira - 27.08.2013 Mě štve že v tolika fanficích je Celestia "ta zlá" nebo spíš zlejší než Luna a tak. Ale mohu říct, že mám Lunu o něco radši, je to sice fan video, ale zas když Luna byla v některých částích zas tak hrozně roztomilá Ale Lunu mám ráda stejně jak Celestiji (proto by mě asi v SE a NLN rotrhali protože bych byla proti nim a zároveň snima ) RE: Children of the night - Monterka - 27.08.2013 (27.08.2013, 20:20)Johnn195 Napsal(a):(27.08.2013, 19:47)Monterka Napsal(a): Tohle nemůžete brát vážně. Není to oficiální video od Hasbra, tudíž to je jen výmysl jak nashrabat víc milovníků Luny a zastánců NLR.No tvorba Hasbra je vlastně taky jen výmysl, ale jak nahrabat více peněz To jsem čekala, že někdo řekne. Ale oficiální díly přece bere vážně každý a pak se podle toho řídí. Kdybyste brali vážně každý fan fic, komix a videa tak každý z mlp je hrdina nebo mrtvola. RE: Children of the night - Johnn195 - 27.08.2013 Ale je na každém člověku, co bere vážně a co ne. Seriál se bere nejčastěji jako základ to ano, ale nevím proč by někdo nemohl brát vážně i nějakou fan animaci, nebo fanfic. RE: Children of the night - Furry_VlkCZ - 27.08.2013 jo třeba my little dashi, každopádně každý si věři čemu chce, žít a nechat žít navíc pokud budem takhle dál toto řešit rozvedem tu pěkné OT |