Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S4 (https://bronies.cz/Forum-S4) +---- Téma: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies (/Vlakno-Epizoda-16-It-Ain-t-Easy-Being-Breezies) |
RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Kovu11 - 02.03.2014 Ja som si myslel že má dlhší roh, dík dragonalicorn. RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Pajzl - 02.03.2014 Breezieština je úžasná Twilight začí... pokračuje býti strašně OP, docela by mě zajímalo, jakou nukleární magií musí vládnout taková Celestie Jamisžel, s nostalgií vzpomínám, jak byl Spike v první sérii jedna ze sedmi hlavních postav a jeho objevení se na scéně většinou znamenalo vtípek, zejména na účet některého z poníků, nebo-li, kdy to byl ještě "týpek" Btw. k otázkám, jestli jsou Breezies samé holky - nope, C-breeze (či jak se to píše) je třeba kluk, Fluttershy o něm refuruje jakožto o "he", a kdo jiný by to měl vědět lépe RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Quint-t-W - 02.03.2014 Mé sepsané poznámky po prvním shlédnutí: Zase máme trochu posunutý děj s klíči, ale jinak taková příjemná oddechovka. RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Cwossie - 02.03.2014 Většina mých postřehů by byla opakováním toho, co už to zaznělo. Nicméně jedna věc mě zamrzela - Breezies jako druh disponující určitou vlastní magií mohly příběh posunout mnohem dál. Čekala jsem třeba delší pobyt v jejich světě, záchranu před větším nebezpečím, než je zavření portálu, nějakou větší akci z.jejich strany. Epizoda byla roztomilá, ale jediné, co si z ní pořádně pamatuju je nadávající miniatura Mrs. Cake, která se ukáže být chlap. RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Drawirm - 02.03.2014 Jsem jediná, u koho epizoda moc nezabodovala? Zatím po prvním shlédnutí mi to připadá jako jeden z nejslabších dílů S4 (uvidíme, třeba časem změním názor). Breezies mohli podle mě mít větší potenciál. S jejich celkovým designem by šlo si také více pohrát. Té jejich mluvě jsem zatím moc nepřišla na chuť. Část s Mane6 v Breezie-formě byla podle mě trochu moc okatě udělaná reklama na hračky. A zase je to způsobeno kouzlem Twilight - to mi také moc nesedlo. Plus dostává Dashie za výrok s griffinem. RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Oggy123 - 02.03.2014 Zrejme som jediná ale stále nechápem čo má každý s Dash a s griffinom.. Tá epizoda ma asi tak nudila, že som jej poriadne nevenovala pozornosť.. Budem si ju musieť pozrieť časom ešte raz.. RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Annabell - 02.03.2014 RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Mr.Desolator - 02.03.2014 Po této epizodě jsem musel vybochat pěstí díru do zdi, abych si znovu připadal ako chlap. Jakoby nestačilo, že některé momenty v seriálu jsou už tak extrémně cute, tak breezies to točí do červenýho. Cuteness level critical! A rozhodně se přidávám k názoru, že je škoda, jak si tvůrci se Spikem vytírají p...podlahu. Tohle si nezaslouží. RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Azuliana - 02.03.2014 Cywe, to bylo uber overcutness. Horší jak košíček koťátek s růžovými mašlemi kolem krku. Tahle epizoda mi způsobila hyperglykemický záchvat. A teď mě omluvte, jdu držet minutu ticha za našeho drahého zesnulého S1/S2 Spika... RE: Epizoda 16 : It Ain't Easy Being Breezies - Michy - 02.03.2014 Azuliana: zkrátka si počkej, až tvůrci na konci seriálu oznámí, že byl vyměněn na konci S2 za klon. taky moc nechápu, proč ho tímhle způsobem ponižují. Jinak k epizodě. Cuteness overload... Ale super. Tiché povzbuzování na začátku, breezies samotní, následné "uvědomění" Fluttershy (hurá, další klíč), mane 6 jako breezies. Jen škoda že bylo tak málo ukázáno z jejich světa a podstaty samotné - myslím si, že by měli dostat větší prostor, snad se k nim v seriálu tvůrci ještě vrátí. A to, co vznikne po otázce RD na konci, bylo snad jasné úplně každému |