Epizoda 24: Equestria Games - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S4 (https://bronies.cz/Forum-S4) +---- Téma: Epizoda 24: Equestria Games (/Vlakno-Epizoda-24-Equestria-Games) |
RE: Epizoda 24: Equestria Games - ozzacek - 04.05.2014 Další skvělá epizoda! + Anti-doppingové portály pro jednorožce so awesome! + tak akorát místa pro crusaders + tak akorát místa pro všechny Mane six (kromě Fluttershy, řekla vůbec něco? ) + "Equestria, we have a problem", "Act normally" - nasadí si brýle, Pinkie vyskakující z davu + Spikův závěr + intro ? V životě jsem u seriálu nebyla tak vynervovaná, jako když Spike zapaloval pochodeň - Říkají to všichni, řeknu to taky - chceme vidět více sportů! - Spikova hymna - Dožaduji se sportovců ze Saddle Arabie. Čekám na ně od chvíle, kdy jsem se o tomhle dílu dozvěděla. - Ať se jmenuje jakkoliv, ta kontrolorka z Games ponies play mi strašně leze krkrem Dvě Spike epizody za sebou, proč ne. To s hymnou hodně přestřelili, ale jinak jsem spokojená RE: Epizoda 24: Equestria Games - Delairine - 04.05.2014 No upřímně mě docela dostalo to, že se celá epizoda motala kolem Spika. Čekali jsme na ni od konce 3.série aby to nakonec bylo o Spikovi?! Oh come on! Nozkrátka jak už tu většina psala, tak jsem se těšila na disciplíny, poníky z jiných zemí,...ale ti nakonec až tolik prostoru bohužel neměli K Spikeové hymně se radši vyjadřovat nebudu Hodnotím to jako průměrnou epizodu jelikož měla i plusové body, ale název vůbec neodpovídal tomu co se tam dělo...mělo se to jmenovat spíš Spike on Equestria games. Jinak takový malý postřeh (křídla Twilight): 8:46-8:49 a 19:14-19:42 RE: Epizoda 24: Equestria Games - Annabell - 04.05.2014 Takže... vidím, že mám naprosto rovnaký názor ako všetci, čo sa tu vyjadrili, takže asi nemá cenu sa tu rozpisovať. Hlavne čo sa týka tých hier. Tiež som čakala väčší náhľad do nich, keď už sa toľko spomínali a pripravovali v predchádzajúcich epizódach. Zameranie na "nemehlo" Spikea to úplne pokazilo. Čím vlastne bola táto epizóda taká výnimočná a originálna? Absolútne ničím (jedine tak tou najtrápnejšou hymnou). Akoby už vážne dochádzali nápady a pritom ich tu bolo toľko na využitie. Ešteže to zachráni posledný dvojdiel. Ten drobný náhľad do hier ma potešil a to je asi tak jediné. Inak obrovské sklamanie. I tak sa ale u mňa nejedná o najhoršiu epizódu S4. Tou u mňa definitívne zostáva Power ponies. 4/10 RE: Epizoda 24: Equestria Games - Mr. Secret - 04.05.2014 Vím, že to tu všechno už zaznělo, ale stejně to zopakuji: RE: Epizoda 24: Equestria Games - Žeryk - 04.05.2014 Pinky prostě tak ráda stojí poníkům na hlavě... RE: Epizoda 24: Equestria Games - Purple - 04.05.2014 Já to zas nevidím tak černě RE: Epizoda 24: Equestria Games - Annabell - 04.05.2014 Tak s tým zase súhlasím, čo sa týka Spikeovych situácií, tiež to beriem len tak, že je to ešte malý drak a tiež nepatrí medzi mojich favoritov seriálu, takže jeho "ponižovanie" v S4 sa ma nejak kruto nedotýka, len s ním súcitím v deji (skôr mi trochu vadia len chvíle, keď je z neho obyčajný nosič batožín, ale nie, keď je len proste "nemehlo"). Napr. tá hymna sa mne (ako jedinej) zdala len vtipná, čo sa týka Spikea, ale tá melódia ma nejak chytila, takže táto scéna u mňa nebola neposlúchateľná a vychutnala som si aspoň hudbu, kým som súcitila so Spikeom. To jediné, čo ma u tejto epizódy trápi je zameranie na Spikea počas Equestrijských hier, na ktoré sme toľko čakali. Zaslúžilo by si to dvojdiel. RE: Epizoda 24: Equestria Games - Baterka - 04.05.2014 co se autorům musí uznat je že je čím dál tím víc skvělých designů backround ponies. RE: Epizoda 24: Equestria Games - Frolda - 04.05.2014 Oblíbená scéna RE: Epizoda 24: Equestria Games - Dragonalicorn - 04.05.2014 Co se týče toho na pravo tak se můžem dohadovat mezi Egyptem, Babylónem, nebo Summerem/ Persií. Co si myslíte? A skoro bych řekl, že ta rus/japan je tam s Blue Bloodem OMG a ti ze Saddle Arabie maji tak nepřirozeně uzoučký nohy |