Hvězdná znamení a Bronies - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Hvězdná znamení a Bronies (/Vlakno-Hvezdna-znameni-a-Bronies) |
RE: Hvězdná znamení a Bronies - EuropeL - 20.07.2016 Erisiel to je moc milé . Já si také moc vážím štírů, ne jen proto že je múj dlouholetý bff( od prvního dne v zš) štír. Vždy jsem šťíry obdivoval RE: Hvězdná znamení a Bronies - Jamis - 20.07.2016 Štír, stejně jako má drahá polovička víte co se o takových vztazích říká, že? se štíry je cokoliv, jenom ne nuda a klid. (20.07.2016, 13:29)Aya Yai Napsal(a): Jsem prasoštír. Jelikož své datum narození sdílím jak s páně Discordianem, tak s páně Jamisem, můžete rovnou porovnat, jestli horoskopy opravdu ovlivňují osobnost člověka. imho ne horoskopy (protože postavení hvězd lidi samotné ovlivňue jen zanedbatelně), ale datum narození jistým způsobem ano, i když je tam samozřejmě mnoho dalších faktorů a dneska už to není tak výrazné: třeba roční období, do nějž se člověk narodí bylo dřív daleko více určující než dnes - první zkušenosti s prostředím, chování lidí okolo v danou dobu, délka dne/noci... RE: Hvězdná znamení a Bronies - Drawirm - 20.07.2016 Jsem Blíženec, ale ty jeho nejtypičtější (extrovertní) vlastnosti moc často navenek neprojevuji. Řekla bych, že viditelně víc se na mě projevuje mé Lunární znamení - Váhy. RE: Hvězdná znamení a Bronies - Aya Yai - 20.07.2016 Jamis: Když jsem se narodila, tak venku byla vánice (Aya za vánice zrozená, matka všech koček), v dnešní době na narozeniny nikde ani vločka. Ale jelikož jsem prvních několik týdnů svého života strávila v inkubátoru, tak se na mě ani to venkovní počasí projevit nemůže. :/ RE: Hvězdná znamení a Bronies - Zmok - 20.07.2016 Jednou jsem si zkusil udělat horoskop pro sebe podle času narození, se všema vlivama planet a ták. Měl bych podle něj pořád cestovat a na cestách by se mi měly stávat samý přelomový události. Přitom zas tak necestuju, a vždycky šlo všechno překvapivě podle plánu bez nějakejch zvláštních událostí. Jsem zklamán :-) RE: Hvězdná znamení a Bronies - Azuliana - 20.07.2016 Lev, za pár dní mám narozky (poslední začínající dvojkou) RE: Hvězdná znamení a Bronies - Inlustris - 20.07.2016 osobně horoskopy nesleduju, myslím že jsou hloupost (jelikož někdy máte šest horoskopů v šeti novinách a každý jiný) nicméně znamení dle mého hodně ovlivňnuje povahu, i když jak je to možné mi neleze do palice jsem Kozoroh a jsem cílevědomý, systematický a mám rád kontrolu nad vším co dělám podle čínského horoskopu jsem Zemní Drak RE: Hvězdná znamení a Bronies - blesk1j_CZ - 20.07.2016 Tak to je sila. Označil jsem to co je fakt. A když to shrnu Lidé narození ve znamení Býka jsou velmi konzervativní: Tohle se prostě nedá vyloučit! Všude to je vidět. Na foru, na srazech... Šak vi všichni víte co myslim. ale trvají na kvalitních materiálech, na dokonalém zpracování a hlavně na ověřených hodnotách.: Co se týká zpracování plyšaku a dalších věcí. TOHLE JE SAKRA PŘESNÝ!!! Zaleži mi na tom. U Twilinky nejvic. Jinak narodil jsem se v Usti nad Orlicí. Jo a něco se tam načitalo. Nevim co to bylo. RE: Hvězdná znamení a Bronies - EresielRanwa - 20.07.2016 Jamis: Taky štíří páreček? To je fascinující! Ohledně tohoto kompletně proštířeného partnerství se mi hrozně líbila charakteristika, kterou uvádím ve spoileru - úplně jsem se při jejím čtení tetelila nadšením, jak to autor vystihl (možná popisoval/a vlastní zkušenost ) Partnerský horoskop Štír - Štír RE: Hvězdná znamení a Bronies - EresielRanwa - 20.07.2016 Pozn.: Upraven úvodní příspěvek, kde jsem nakupila některé zajímavé odkazy na horoskopové stránky, které já osobně považuji za ty důvěryhodnější Užijte si sebepoznávání |