cypoviny, ne asi !? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: cypoviny, ne asi !? (/Vlakno-cypoviny-ne-asi) |
RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Mácaman - 08.11.2016 Tak! Tedy... musím říct, že jsem fakt rád, že předlohu jsem nečetl, neboť toto mi fakt stačilo. Zároveň jsem však nucen říci, že tvá báseň je velmi dobrá. Napůl jsem očekával bezduchost plnou vulgarit, ale bezduché to určitě není a vulgární výrazy tam nejsou vůbec, ok jeden tam je... líbí se mi použitá slova a slovní spojení a bohužel to bylo, jako bych to prožíval PS: jinak se omlouvám že tvou sbírku s poetickým názvem jsem ještě nečetl. Nemám čas, ale po tomto si ho udělám, morbidní zvědavost mi prostě nedá... RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 08.11.2016 Mácaman: dík za koment, mohls to napsat přes SZ. Upozorňuju, že sbírka se nese v podobném duchu, jako ty kapkejky. Akorát některé básně mají hodně vulgarit, atd, atd, takže pečlivě zvaž čtení. RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 27.11.2016 Vracím se ze záhrobí s dalším dílkem. Osobně nevím, jak se mám poeticky stavět k této básni (=tedy nevím, jestli má poetickou hodnotu nebo ne), ale co už. Publikuju totiž i ty méně kvalitní díla. Jo a těch podtržítek si nevšímejte, místo nich mají být mezery (takže to původně má být odsazené), ale nějak si nerozumím s kódem PHP a nevím, jak toto udělat (ovyčejné mezery očividně nefungují). Zároveň aktualizován první příspěvek.
Sebedestrukce RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Strada2000 - 01.12.2016 Chtěl jsem se vyjádřit už předtím, ale až teď jsem se k tomu dostal -_- Sebedestrukce se mi hodně líbí. Možná jí vnímáš jako méně povedenou, ale já jsem spokojen ^^ Jsem zvědav na další počiny RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 26.12.2016 Tak a je to tu. Po téměř měsícu, kdy mě múza opustila, se ta mrška probouzí. Začínám zase psát. A jedním z výtvorů, které sem teď dodělal, je aji báseň o letošním karaoke! Neprošla sice procesem uležení, ale podle mého ani nepotřebuje uležet. Vzhledem k tomu, že mám pocity z této události stejně silné, jako před těma cca dvěma týdnama, tak to prostě nepotřebuje. Můj zakládající příspěvek je zároveň aji editován. Moji malí broníci RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 10.01.2017 Další z mých poníkovských. Myslím si, že milovníci Moonie si obzvláště smlsnou. Ty, Twilight RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Strada2000 - 10.01.2017 Tak ta se mi hodně líbí ! Ty, Twilight... Povedené dílo Těším na další díla, která stvoříš ^^ RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Aya Yai - 11.01.2017 [spoiler: Myslím, že v tobě něco je. I kdyby to měly být jen drogy.] RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Hwězda - 11.01.2017 Děkuju vám oběma za nějaké to hodnocení, cením si ho. Ayo, tys mě rozesmála svým velmi trefným komentářem. RE: Literární okénko do Hvězdošovy duše - Aya Yai - 11.01.2017 Tvou sbírku básní jsem četla dvakrát, a má reakce byla pokaždé stejná. Napodruhé jsem se ale neovládla a musela jsem ti svůj předžvýkaný feedback podstrčit. Kdybych měla podotknout něco jiného, bylo by to, že je na můj vkus krátká. Pokud se nepletu, říkal jsi, že máš v plánu ji vydat, ale co jsem tak koukala, tak nakladatelství, které tisklo na klíček, požadovalo nejméně okolo 84 stránek. Já sice k vydání vlastního počinu zrovna nejblíž nemám (to bych musela nejprve něco dokončit), ale kdybys měl nějaká tipy a triky k tématu, dej rozhodně vědět. Celkem by se mi líbilo od tebe vidět více kaligramů a satirických básních, depresí mám dost sama o sobě, tak ty v literatuře moc nemusím, i když ∅ mě třeba dost oslovila tím, jak trefná je. Navíc jak sis tam hrál s aliterací, anaforami a tak, je to pro mě vysloveně hudba na papíře. To si vysloveně žádá o autorské čtení. Pokud máš ještě nějaké NSFW věcičky, které ve sbírce nejsou, klidně je val mým směrem. Jen s pony tvorbou asi moc nepomůžu, protože sic jsem ty nejvíce notorické povídky ze zvědavosti četla, co mám ráda ve své literatuře nemám ráda na svých ponících a vice versa. |