Co říká na MLP vaše rodina? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Co říká na MLP vaše rodina? (/Vlakno-Co-rika-na-MLP-vase-rodina) |
RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Neko.Cross - 13.08.2014 Mojí rodině je to jedno Už jsem otaku tak co X'DD RE: Co říká na MLP vaše rodina? - LightDesh - 14.08.2014 Ehh.. Fotřík si při odchodu z mého pokoje povšiml mé malé sbírky postaviček poníků,divně si je prohlídl a pak prostě odešel. Už je to delší dobu ale prakticky je mu celkem fuk co dělám či nedělám.I když je v některých věcech zpátečnický,ale to dávám za vinu tomu,že je prostě jiná "generace". (S mámou nežiju,i když jí občas navštěvuji tak se nebavíme moc o tom,co sleduji či naopak ) RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Hotsteppa - 14.08.2014 Keď som bol na tatranskom zraze, akurát sme mali návštevu - rodinnú známu s deťmi a sesternicu. Sestra zrejme využila moju neprítomnosť a keď sa pýtali, kde som, v snahe zhodiť ma im povedala, že som šiel na zraz My Little Pony ("ten seriál pre malé deti s farebnými koňmi", či ako to nazvala). Rodinná známa MLP nepoznala, sesternica len prehodila niečo v štýle "Ježišikriste". Ešte pred zrazom sa ma sestra pýtala, koľko bude mať najstarší, či 15. Hovorím "nie, 32". Stretnutie s dvojmetrovým Creepym, ktorý pozerá kreslený seriál, ju zrejme šokovalo, ako som videl po zraze S maminym priateľom sa nič nezmenilo, no mama si neodpustila pár narážok (pri odchode na zraz "pozdravuj koníky" a po tom, ako sa jej nedopatrením dostalo do rúk pár fotiek zo zrazu "aha, ona má poníky"). RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Theromy - 16.08.2014 Mamka to bere úplně v pohodě, ségru jsem "konvertovala" a děda si myslí, že se díváme na nějaký kočky Ale pro všechny je to ok, možná dokud mě neuvidí v nějakém cosplayi RE: Co říká na MLP vaše rodina? - SceleRisque - 16.08.2014 Rodičia- 5 na 4.... proste im je to jedno čo pozerám Ségra- Ja chcem byť Rarity! Keď ma to uvidí pozerať ,,Ach ach, zase to My little Pony? Je to trápne. A tak to je nastriedavo. Kamoši- Ja budem Soarin! Ja budem AppleJack! Ja budem Pinkie! XD RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Kovu11 - 28.08.2014 Dnes menšia hádka s otcom. Oukej. Dve veci čo nenávidí a jedna z nich sú buzeranti. Neviem prečo ich prirovnáva k bronies. (v mojom prípade nie je to myslené ako urážka) Takže od neho pozitívnu reakciu ohľadom MLP nečakám. Kto nejde s ním ide proti nemu. Prečooo?? Máte niekto otca ako ja? PS: 500 comments YAY! RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Martin - 28.08.2014 (28.08.2014, 17:50)Kovu11 Napsal(a): Máte niekto otca ako ja? OT: RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Hotsteppa - 28.08.2014 (28.08.2014, 17:50)Kovu11 Napsal(a): Máte niekto otca ako ja? Kovu OT RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Margarethcat - 30.08.2014 Mám štěstí, moje rodina je velmi tolerantní a naopak mě ve všem ráda podpoří, takže s MLP nemají problém a ségra na ně často kouká taky RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Kira - 23.12.2014 Mno, o tomto vi jenom sourozenci, ale tata ani mama ne . tata uz byl jednom urcite na tyhle strance kvuli jedne veci ... jinak kdy by se to dozvedel nwm jeho reakci. U mami nwm jak by to bylo. Ale rada bych aby se o tom dozvedeli jen nevim jak podstrcit aby jim nevadilo takze ale uz si myslim ze ty obrazky a to moje kecani tak asi tusi neco ale podlemne si jenom mysli ale stejne nic platne moje rodina je u neceho tolerantni ale u neceho ne takze jeste horsi |