![]() |
|
Preklad - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Překlady (https://bronies.cz/Forum-Preklady) +---- Téma: Preklad (/Vlakno-Preklad) |
RE: Preklad - Máro - 23.02.2014 Jedenásta kapitola za nami, dvanásta dokončená a trinásta už čaká za dverami! Trinástka je však ževrel číslo prinášajúce nešťastie, čo by sa však mohlo pokaziť, ak žijete svoj sen? To spoločne zistíme až v ďalších kapitolách, no teraz si prosím vychutnajte zatiaľ najnovšiu kapitolu! RE: Preklad - Máro - 27.02.2014 A tak sme sa dostali k číslu trinásť. Táto číslica sa často považuje za nešťastnú a vraj prináša nešťastie. Neviem povedať, či vám táto kapitola niečo zo spomenutého naozaj prinesie, no čo viem je, že jednu z postáv nešťastie rozhodne postihlo... „Ech, čo tu robíš?“ spýtala sa. Oči mala stále trocha červené od plaču, šedá kobyla v sebe nedokázala potlačiť ľútosť. Viac v 13tej kapitole. RE: Preklad - StrangeDevil - 27.02.2014 Supr Sem ráda, že ste se s Keranisem tak nějak dohnali, protože sem byla zvyklá přečíst obě verze najednou a teď sem nemohla Sem zvědavá na další kapitolu a sem ráda, že ty kapitoly jdou pěkně a celkem i dost rychle za sebou Děkuji za to Jo a nešel mi otevřít odkaz.. Je to jenom u mě nebo to nejde i někomu jinému? O.o Četla sem jí pak přez tvůj web. RE: Preklad - Máro - 27.02.2014 Och, pardón, už je to opravené. Vtipne do vlastnej tvorby som to hodil správne a tu nie? Veď som to len kopíroval O.o RE: Preklad - Máro - 04.03.2014 14. kapitola prichádza o pár dni neskôr. Dôvod? Žiaľ nie som typický internetový nolifer, a tak sa musím venovať aj iným veciam a ľudom. Ďakujem za pochopenie a teraz prosím bežte čítať! RE: Preklad - TobbyPuggie - 05.03.2014 Och moc děkuju za další kapitolu Hned du číst :3
RE: Preklad - Máro - 09.03.2014 Mám pre vás novú kapitolu k poviedke Vinyl a Octávia: Dni na Univerzite! Kapitola má číslo pätnásť, a tak má pekné okrúhle krivky. Číslo kapitoly však nie je jediné, ktoré má ladné, zvodné krivky, ktoré lákajú, majú ich aj naše dve hrdinky, ktoré si to tiež začínajú uvedomovať... Neviem, či budem v najbližšej dobe schopný pokračovať v preklade (pravdepodobne nie), celú svoju dennú činnosť som totiž musel preorientovať len na učenie sa, robenie testov a podobne. Prečo? Pretože už 18teho mám písomné maturity a tie ústne nie sú ďaleko za nimi. Ak mi však ostane čas a budem schopný, budem ďalšie kapitoli vydávať v nedeľu. Ak by ste však zistili, že ste prečítali všetky zatiaľ doteraz vydané kapitoly, neváhajte a rozhodne si prečítajte aj iné dielka z mojej tvorby! Želám príjemné čítanie, držte mi palce
RE: Preklad - Máro - 16.03.2014 Absolútne netuším, ako sa mi pri všetkom tom učení a pripravovaní sa na písomné maturity podarilo, ale tu to máte - Šestnásta kapitola v celej svojej kráse + bonusová kapitola, ktorá na šestnástu nadväzuje, avšak nemusíte sa báť. Ak si ju neprečítate, neprichádzate o príbeh, len o zopár sexy scén. RE: Preklad - Máro - 16.03.2014 Ďakujem newfag-ovi za upozornenie. Predpokladám, že všetci viete, že existuje nové fórum Brohoof.cz, na ktoré som sa zaregistroval aj ja. Hneď som naň hodil všetku svoju tvorbu a bez rozmyslu som tam prehodil aj "Preklad" so všetkými autormi. Predpokladal som, že je to dobrý nápad. Väčšie publikum, nikto z autorov sa nemá prečo sťažovať. Nedošlo mi však, že niekto nemusí nové fórum mať práve v láske, nechce aby ľudia z tohto fóra jeho tvorbu čítali alebo z nejakého iného dôvodu nechce, aby bola jeho tvorba na tomto fóre zverejňovaná. Preto, ak s týmto má niekto z autorov problém, prosím napíšte mi "SZ" TU NA TOMTO FÓRE a ja vašu tvorbu z druhého fóra vymažem. Ďakujem za pochopenie. Preklad na brohoof.cz RE: Preklad - Máro - 16.03.2014 Bol som upozornení, že preklad bonusovej kapitoly nefunguje. Už by mal. Bolo to z toho dôvodu, že som pako a úplne mi vypadlo, že musím na googledocs zmeniť dokument zo súkromného na verejný na nete. Takže ak ste mali v pláne čítať moje verziu, konečne smelo môžete. |