RE: [HRA] Máš BAN !! - EllopsGrin - 30.01.2013
Máš BAN, páč tady nikdo už půl hodiny nedal BAN
FFFFFFFFFFFFFFFUUUUU.........!!!! DDD
o jednu minutu ... proč píšu tak pomalu?
RE: [HRA] Máš BAN !! - DerpingWork - 30.01.2013
I know...? Mas ban za ultrahustokrutoprisny avatar.
RE: [HRA] Máš BAN !! - Shadow Star - 30.01.2013
máš ban za to že máš ban
RE: [HRA] Máš BAN !! - KovisCZ666 - 30.01.2013
Máš ban za to,že dáváš ban
RE: [HRA] Máš BAN !! - someone - 30.01.2013
Máš BAN, protože je skoro deset hodin, je středa 30.1.2013, nově zvolený prezident je Zeman, svět spěje do prčic, ale nikomu to nevadí.
Dneska mám mít referát, o Druzích sebeobrany. A nevím jak začít, takže si dávám BAN. Asi začnu stylem ''paní uˇcitelko a záci, připravil jsem si provás referát o druzích sebeobrany...'' co myslíte, je to dobrý začátek? podle mě ne.. Ale co už..
Druhy sebeobrany... Druhy sebeobrany..... O čem ksakru?
Ach já mám velkou trému..
Takhle se asi cítila Lajka, než ji Rusové střelili do vesmíru.. Ale zase... Pes nemúže mít takovýhle pocity...
tak.. Já pudu.. Celestie se mnou...
Tak mě ještě napadá, že být zaBANován má své výhody... Neřešíte hodnocení, stress... Nic... .... Ale jen jak se to veme... Záleží na úhlu pohledu.
Heh.. Spíš než referát o typech sebeobrany, to bude referát o střelných a bodných zbraních východu a západu... ani nevíte jak silný je makarov..
tak mě ještě napadá, že... Je to tragédie... Napadá mě perfektní dvojsmysl... Hmm.. Díra... Ale jsou i lepší díry.. Až po tom člověku stojí... Za to žít ...
Oh well, I guess I gotta go,
so let the sun set, and let the wind blow...
Báj, máj frijénds
RE: [HRA] Máš BAN !! - Discordian - 30.01.2013
Zrovna ty bys měl vědět, že nejlepší sebeobrana je Pohled
RE: [HRA] Máš BAN !! - EllopsGrin - 30.01.2013
Máš Ban za to že jsi cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista a tvé ostatní klady
RE: [HRA] Máš BAN !! - DrakeDamage - 30.01.2013
Máš BAN, protože mám to samé
RE: [HRA] Máš BAN !! - Klofkac - 30.01.2013
Máš BAN, protože mám stále hodnocení jen 0...
RE: [HRA] Máš BAN !! - Antarius - 30.01.2013
Máš BAN, protože kladně hodnocení by jsi měl, kdyby jsi nedával BANy a soustředil se na duchaplné příspěvky...nebo si vem příklad z jiných a zkus trollit
|