Rwakk tvorba - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Literatura (https://bronies.cz/Forum-Literatura) +---- Fórum: Tvorba členů (literatura) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-literatura) +---- Téma: Rwakk tvorba (/Vlakno-Rwakk-tvorba) |
RE: Rwakk tvorba - Katrinka - 15.03.2017 Výborná práce. Tleskám a říkám, že básničky bys klidně mohl psát častěji, protože máš talent, kteří jiní nepobrali (nenarážím na nikoho z fóra, nýbrž ze školy) a krásné rýmy, u kterých nemám pocit, že by byly jen zbytečná vata. Jen tak dál. RE: Rwakk tvorba - Hwězda - 15.03.2017 No tedy, na to, že neskládáš básně, tak tahle se ti povedla Nic víc ti k tomu neřeknu, už bylo vše řečeno jinými. Nicméně, trošku by se bodlo upravit název básně, jelikož nesouvisí moc s jejím obsahem – jenom vypovídá o jakémsi momentě, během kterého jsi to psal, který stejně čtenářovi nedojde na první přečtení. Určitě skládej víc básní, uvidíme, co lyrického z tebe vyleze, zatím to fakt nevypadá špatně. RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 19.03.2017 Ruushii: Ano, hříchy mají své pořadí schválně takové, jaké mají. Ale není to nic světoborného. Hříchy jdou abecedně, ale z jejich anglického názvu. A doufám, že se někdy i podíváš na jinou mou tvorbu než tu básničku xD
Birdyy: Jo, mohl by jsi něco napsat. Už dlouho tu nic od tebe nebylo Katrinka: Možná zase někdy nějakou napíšu. Opravdu mě potěšil tvůj komentář. Moc děkuji. Hviezdosz: Hlavně tvého komentáře si cením. Protože když už ty někde dáš pochvalu, tak to stojí za to. Ke všem. No, čekal jsem spíše neutrální komentáře, ne že se to někomu fakt líbí. Moc vám děkuji. A abych jen netlachal, tak tak vám sem přináším další kapitolu Pod černou vlajkou. Kapitola se jmenuje Příprava na cestu a vypráví nám o tom, jak se čtveřice našich hrdinů připravuje na cestu. RE: Rwakk tvorba - Frolda - 19.03.2017 Protože jsem měl dneska trochu času, říkal jsem si, že bych si mohl něco přečíst. A protože z prepsanych rp můžou vzniknout pěkně věci (chichichi), přečetl jsem si Pod černou vlajkou. Hned na začátek to spatny, tu a tam bylo pár chybek, ale vesměs to bylo čitelné. Co mi vadilo bylo, že jsi tam měl ruce a davy lidí. A teď to dobre, moc se mi to líbí a dokonce uvazuju, že se přidám (za předpokladu, že to pořád jede a berete další). Minimálně budu sledovat tohle psaní RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 20.03.2017 Děkuji za tvůj komentář. A už jsem zaslechl zvěsti, že se do vlajky fakt plánuješ přidat. Tak to se tam nejspíše setkáme
K přepisu. Ono je to spíše než přepis něco jako alternativní realita. To Rp ze začátku spíše připomínalo jen chat někde na skypu nebo tak. Tak jsem si to rozšířil a většině původních hráčů se to i líbí. Tak jsem s tím pokračoval a pokračovat budu. A abych nemluvit, tak tady je jedna krátká jednorázovka o naší milé učitelce Cheerilee a jednom setkání na lavičce v parku. Na lavičce v parku RE: Rwakk tvorba - Frolda - 20.03.2017 Každý přepis musí mít zásah autora, aby to nějak fungovalo. S aurorou, a od půlky i s válkou to tak bylo Edit: Jojo, přidám se, jen mi bellasara musí schválit occko a domluvit se, kde a jak se přidám k posádce RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 22.03.2017 Pravda, ale u Vlajky mám někdy pocit, že vyprávím úplně nový příběh. Takže to beru jako pokročilejší alternativní realitu Celkově je ale zábavné, psát právě o věcech z Rp A jinak hezký večer čtenáři a čtenářky. Tentokrát tu máme jednu povídku ze života, inspirovanou dokonce skutečnou událostí, kterou si zažil jistě mnohý z vás. První rande. Button a Sweety jdou poprvé na rande. Také bych rád znova spustil hlasování, co by jste rádi viděli dá. RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 31.03.2017 Další kapitola vlajky je tu. O čem že tedy je? Všichni proti kmonu Doufám že se vám bude líbit. Pokusím se brzy dodat další kapitolu. Nebo by jste měli jiné přání? RE: Rwakk tvorba - EresielRanwa - 01.04.2017 Ta závěrečná scénka s Mary je boží! Už se těším, co s touto postavou ještě budeš provádět Humoru není ani v dobrodružství nikdy dostatek a tenhle ponyúkaz má pro zlehčování dramat velký potenciál, i když to nebylo původním záměrem jeho předlohy RE: Rwakk tvorba - Rwakk - 11.04.2017 Po nějaké době sem házím básničku. Snad se vám bude líbit. |