My Little Pony: The Movie - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: Ostatní tituly (https://bronies.cz/Forum-Ostatni-tituly) +---- Téma: My Little Pony: The Movie (/Vlakno-My-Little-Pony-The-Movie) |
RE: My Little Pony: The Movie - Blue Storm - 05.10.2017 Tak jdeme na to. Viděno v AJ v předpremiéře 4.10. a moje pocity z filmu? Do toho památného dne jsem měl jisté obavy, jak si seriáloví tvůrci poradí s filmovým zpracováním, jak do sebe dají to nejlepší ze seriálu ze zcela novými nápady a grafickým zpracováním. Po shlédnutí mé veškeré obavy zmizely v nicotě a zůstal jen čistý, blažený pocit z nejlépe propracovaného kresleného filmu My little pony. Zde se promítlo vše, co jsem já chtěl vidět a bylo to umocněné i tím zážitkem, že to bylo v kině s dokonalým ozvučením, takže veškeré songy, které tam zazněly, se do celého filmu rozprostřely tak, že i takový počet třinácti kousků se jevil tak akorát. Po grafické stránce nemohu nic vytknout, protože jsem byl na to díky určitým spoilerům už zvyklý. Zvláště mě pak ohromily pohyby vlastně všech poníků, co tam byli k vidění. Jak jejich chůze, tak klus, cval a i létání pegasů. Naprosto unešen jsem byl, když pegasové přistávají na zemi. Poprvé v takovém filmu jsem zaznamenal zpětný tah křídel při přistávání. Všechny postavy z mane6 tam měly své nejlepší chvilky, hořák a plamenomet Spike vůbec nezklamal a nové postavy měly své kouzlo též. Hlavně princess Skystar, která mě doslova uchvátila. Něco k filmu samotnému: Po pěti letech je tu něco, co jsme chtěli my bronies vidět. Celovečerní film na který bychom si mohli zajít do kina. Zde ta možnost nyní konečně je a vidět poníky na stříbrném plátně je zcela jiný zážitek, než leaknutý kinorip. Podle mého se tento film povedl na jedničku a bez sebemenších rozpaků bych ho šoupl i do nominace na oskary za nejlepší kreslený film tohoto roku a budu mu proto držet všechny palce, aby se stal úspěšným, protože on na to rozhodně má. PS: Budu se těšit v březnu na DVD a Blue Ray. Moje hodnocení je naprostých 10*/10 RE: My Little Pony: The Movie - Melgarh - 05.10.2017 Ja hodnotim film zatim nasledovne: RE: My Little Pony: The Movie - Ferraripony - 05.10.2017 Tak jako ten film leaknul už dva dny zpátky. Takže už nějakou dobu koluje. A jinak je skvělý, teď jen počkat jak moc ten dabing bude jiný oproti originálnímu znění. Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk RE: My Little Pony: The Movie - Fang - 05.10.2017 A teď si představte že si na to budu moct zajít až na konci listopadu asi bych se měl příští 3 týdny odpojit od netu. RE: My Little Pony: The Movie - Mácaman - 05.10.2017 Ferraripony: pro pripomenuti ...bude znit takhle RE: My Little Pony: The Movie - Ferraripony - 05.10.2017 Tak mně jde hlavně o songy, zbytek je většinou v pohodě v posledních sériích Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk RE: My Little Pony: The Movie - Inlustris - 05.10.2017 Tak upřímně - jak jsem psal v překladu článku z EQD pokud o něco stojím, tak tomu těch pár drobáků obětuju - tedy zajdu do kina už kvůli pocitu nebo si film koupím Nebudu tvrdit že jsem nikdy nesosnul film - to bych kecal, ale ani nejsem zastánce přehnaných autorských práv, takže jsem se kvůli tomu nikdy necítil provinile. Myslím ale že jít na celovečerní film do kina, ještě i s partou lidí, znamená po sedmi sériích čekání víc než koukat kde bych ten film stáhnul - zvlášť pokud určitá značka/fandom/universe znamená pro toho konkrétního člověka víc než jen tak nějaký film RE: My Little Pony: The Movie - Jamis - 06.10.2017 (05.10.2017, 19:43)Fang Napsal(a): A teď si představte že si na to budu moct zajít až na konci listopadu asi bych se měl příští 3 týdny odpojit od netu. Doporučuju zajet na jeden z mnoha víkendových srazů (asi co nejblíž hranicím) a zkouknout v originále. Pořád přemýšlím nad návštěvou kina v Praze tuhle neděli (na výběr je z docela dost možností), ale po zkušenostech z promítání dílů seriálů jsem trochu skeptický k nějaké hromadné akci, protože se obvykle najdou kecalové, co neberou ohled na ostatní diváky (což je v kině opruz ve finále pro všechny, nejen bronies). Ve spoileru pouze seznam kin v Praze a časy, kdy vysílají MLP: The Movie RE: My Little Pony: The Movie - Ferraripony - 06.10.2017 (05.10.2017, 19:43)Fang Napsal(a): A teď si představte že si na to budu moct zajít až na konci listopadu asi bych se měl příští 3 týdny odpojit od netu. Mno tak si ten film stáhni podívej se na něj a jdi do kina pak. Pokud to v tom kine na konci listopadu ještě bude. Pro antipiracy warriors. Když na to do toho kina pak půjde hasbro o nic nepřišlo Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk RE: My Little Pony: The Movie - BACCHUS - 06.10.2017 Až nyní jsem viděl v TV reklamu na film a hračky. Aspoň neco. |