Tails: Od náletu obtížného hmyzu už máme u nás v Koněvově pokoj, jelikož vzápětí poté, co odklonili linku 16, se tu úplně změnila skladba vozů. Devítky jezdí snad jen ve formě KT8D5.RN2P a T6A5.3, jedničky zase jako T3 nebo T3 s nízkopodlažním středem. Sarančata sice odletěla do jiných krajů, ale na druhou stranu se s nimi ztratily i vzácné 15T, které k nám občas zavítaly (asi je poslali jako linku 11, kde je vidím často). Ale co...aspoň nám nebudou ty obludy 14T vyhlodávat točnu.
Ivo: Nejspíše ano, ale teď si vybavuji jen zmíněné dvě. Bude toho ještě více.
Pro tramvajáky: Viděl někdo ještě jezdit typ T3SUCS-DVC? Bývala to moje oblíbená "ryba", která se u nás velmi vzácně vyskytovala a kterou jsem si oblíbil kvůli unikátním "autobusovým" dveřím, neobvyklým pro tramvaje.
(11.01.2013, 23:38)Autumnbreeze Napsal(a): Tails: Od náletu obtížného hmyzu už máme u nás v Koněvově pokoj, jelikož vzápětí poté, co odklonili linku 16, se tu úplně změnila skladba vozů. Devítky jezdí snad jen ve formě KT8D5.RN2P a T6A5.3, jedničky zase jako T3 nebo T3 s nízkopodlažním středem. Sarančata sice odletěla do jiných krajů, ale na druhou stranu se s nimi ztratily i vzácné 15T, které k nám občas zavítaly (asi je poslali jako linku 11, kde je vidím často). Ale co...aspoň nám nebudou ty obludy 14T vyhlodávat točnu.
Hm, u nás před školou jezdí obludy pořád, ikdyž momentálně nám tam jezdí všechny typy. Jsou to fakt pojízdný želežážství, když máme v pondělí 2 hodiny praxe v přízemí, a projede kolem obluda, tak vibrujou stoly. Při průjezdu normální tramvaje naprosto v pořádku.
Jenom malinká oprava, T6A5.3 byla jen modernizace T3 s použitím vozový skříně z T6 s číslem 8600, bohužel už nejezdí , ty sériový jsou jen T6A5. A nízká T3 je T3R.PLF, tzv. wana.
(11.01.2013, 23:45)Ivo Napsal(a): Tails: To bude Konstal N1, že jo?
Autuimnbreeze: Jedničky jezdí i k nám na Petřiny, a myslím, že i tam byly Té 6-ky...
Tram-Train ze Stuttgartu!
Se nějak vyznáš , správně, podle transphoto.ru je to Konstal N.
Stuttgart: Teda to je krabice... Schachtel-Bahn
(11.01.2013, 23:52)Autumnbreeze Napsal(a): Pro tramvajáky: Viděl někdo ještě jezdit typ T3SUCS-DVC? Bývala to moje oblíbená "ryba", která se u nás velmi vzácně vyskytovala a kterou jsem si oblíbil kvůli unikátním "autobusovým" dveřím, neobvyklým pro tramvaje.
Bohužel ne... Ale viděl jsem T3M v Plzni, která má stejný dveře. Měli je 2, už maj jen 1.
Jo, vyznám...ale je to spíš proto, že poslední dobou hraju moc často Advanced Tram Simulator(polská hra založená na řízení tramvaje Konstal 105N, ale jsou tam i jiné typy, např GT6, GT8, Konstal N, atp.)
Heidelberg!