RE: Ohodnotte avatar nad vami - Azuliana - 10.04.2013
Ah, moje oblíbená punk Pinkamena! Love!
RE: Ohodnotte avatar nad vami - someone - 10.04.2013
Azu to je..... Nádhera. Prostě nádhera.
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Flattie - 10.04.2013
Ta tvoje Fluttershy taky neni k zahozeni some .... S temi sluchatky vypada Fluttershy 21% Cooooooler!
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Discordian - 10.04.2013
Flattie Pie
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Flattie - 10.04.2013
NO! I think not......
RE: Ohodnotte avatar nad vami - LovelyMaii - 10.04.2013
Tak si Pinkie někoho našla! Alespoň to tak vypadá
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Einsty - 10.04.2013
Lehce zelené pozadí dává vystoupit červené hřívě. Nicméně si nejsem jistý barvou mašle, ta je poněkud nevýrazná, skoro až vyšedlá, navíc není stínovaná a působí ploše. Náramky (či nákopytníky, chcete-li) působí velmi vkusně a decentně. Poněkud nerealistický mi připadá stín okolo úst, či jestli je to zabarvení srsti. Schází mu totiž na obrázku protějšek. Barva očí je v pořádku.
Tak do mě.
RE: Ohodnotte avatar nad vami - LovelyMaii - 10.04.2013
(10.04.2013, 16:40)Einsty Napsal(a): Lehce zelené pozadí dává vystoupit červené hřívě. Nicméně si nejsem jistý barvou mašle, ta je poněkud nevýrazná, skoro až vyšedlá, navíc není stínovaná a působí ploše. Náramky (či nákopytníky, chcete-li) působí velmi vkusně a decentně. Poněkud nerealistický mi připadá stín okolo úst, či jestli je to zabarvení srsti. Schází mu totiž na obrázku protějšek. Barva očí je v pořádku.
Tak do mě.
Krásná kritika A to okolo pusy je zbarvení srsti Mašli jsem zamýšlela nevýraznou takže vše v pořádku moc díky v dobrím slova smyslu
RE: Ohodnotte avatar nad vami - Azuliana - 10.04.2013
Náhodou roztomilé a nepřeplácané OC (a jak na potvoru v podobné barevné variaci jako moje OC, shaaaaat)
RE: Ohodnotte avatar nad vami - W3RT0UR - 10.04.2013
(10.04.2013, 11:18)Geeshta Napsal(a): Azu to je krásný
Wertour jakotže tam chybí AJ ?
Protoze jestli jsi videl APPLE.MOV tak tohle je scena kdy vlastne koukas z oci AJ kdyz upada do komatu...
|