Bronies.cz
Co říká na MLP vaše rodina? - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas)
+--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy)
+--- Téma: Co říká na MLP vaše rodina? (/Vlakno-Co-rika-na-MLP-vase-rodina)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - DanerDragon - 22.03.2015

Mojim je to jendo, dokonce jsem je donutil se podívat aji na jeden díl, Pinkiehappy. Ještě musím aspoň na jeden, jsem jim pustil první díl a to asi není nejlepší volba na začátek. Spíš jsou ještě radí, že se dívám, protože mě to donutilo vzít znovu kytaru na kterou jsem před tím moc nehrál do ruky. Teď už asi třičtvrtě roku v kuse každý den sleduji nějaké videa mlp a hraji na kytaru... Pinkiehappy
Jo málem jsem zapomněl na bratra, no tak ten mlp nemá moc rád, ale už se tak nějak s tím smířil.

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Divočák - 22.03.2015

Hmmm, u rodiny už pochopili že poníci budou semnou prostě spjatí. Ale nějak jsem na MLP natáhnul mladšího bratra který se mi dříve smál Rainbowlaugh

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Grawus - 23.03.2015

u nas jsou rodiče už zvyklí na mojí enormní sbírku anime plakátu a mangy a když jsem k tomu přidal Mlp tak jen měli výraz: co jsme to stvořily za zrudu Rainbowlaugh

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Bluelight - 04.04.2015

Máma to zjistila, z download listu, táta a bratr přímo při sledování. Nejdřív byli překvapení na co se to dívám, ale pak to vzali s vtipem.  Ajsmug

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - blesk1j_CZ - 05.04.2015

Jak je to umę? Bydlím s tatou a s tetou. Moje segra mě chápe. Potom příbuzný třeba strejda Mikulaš, teta viola a babička mě v tom hodně podporujou.
Ale jsou tu i záporáci. Teta mi furt krivdí a potom ignoruje. Tatka mi dělá naschvály tim že poníkům řika [spoiler: obludy] A co mě nejvíc štve co děla tak mi schoval 50CMetrovou twilight od NICI za 3 tisice do skříně, do prostor kde není místo. Popravdě jí tam totálně narval, že potom nejde vyndat. 10minut jsem jí od tamtud dostal ven.
Taky kdo ještě ví že jsem brony který je zažraný do MLP:FIM tak to je celá škola a celá praxe. To vše.

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Mikado.H - 06.04.2015

Něco jsem naznačil a oni si mysleli, že si dělám srandu, takže mě s tím "jakože provokovali". Pak jim došlo, že mě to fakt baví a teď si myslí, že je to důvod, proč jsem tak introvertní a nestřídám přítelkyně jako ponožky. Takže se jim to nelíbí. Taky mám pocit, že si začali myslet, že jsem teplej Rainbowwild (ne, opravdu nejsem) a nebo že jsem zoofil (ne, ani to nejsem Rainbowlaugh )

Prostě s tím moc nesouhlasí a přijde jim to divný (trvalo mi 2 roky, než jsem vysvětlil, že anime může být i něco jiného, než souboje ala Pokemoni, nebo hentai...) O srazech se vyjadřuji, jako že jsme "fanoušci animovaných seriálů" (no a nejsme? akorát že hlavně jednoho Pinkiehappy ) Mají totiž pocit, že muž starší dvanácti let koukající na poníky to nemá v hlavě v pořádku... Ach jo, co se dá dělat.

A babička si jednou všimla, že jsem si koupil BlindBag (jeden ze dvou co mám) a usoudila, že mám rád cokoli s koňmi, takže jsem začal dostávat gratulace s koníčky a chtěla mi k narozkám koupit nějakého plyšáka. Ještě, že mi to řekla. Nic proti, ale tohle byla nějaká napodobenina G3 a vypadala strašně, takže jsem naznačil, že to je dobrý, že mi může koupit triko nebo džíny jako normálně... Rainbowlaugh

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Creepypasters - 03.03.2016

Neví to nikdo což nechápu jelikož všude mám své obrázky poníků.

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Glory Rogue - 03.03.2016

To jako plakáty?

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - LEGION_1 - 03.03.2016

No tak plagátmi asi najlepšie vyjadríš, keď sa ti niečo páči a zároveň aj najviditeľnejšie Twilightblush

RE: Co říká na MLP vaše rodina? - Xenomorf - 04.03.2016

Mojim je to celkem jedno.
Mamka říká, že: Každý ma svoji úchylku.
Taťka: Mě je to celkem jedno, jenom nevím, proč zrovna poníci.