![]() |
Jak jste se dostali k MLP? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: O Vás (https://bronies.cz/Forum-O-Vas) +--- Fórum: My Little Pony a Vy (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony-a-Vy) +--- Téma: Jak jste se dostali k MLP? (/Vlakno-Jak-jste-se-dostali-k-MLP) |
RE: Jak jste se dostali k MLP? - Wic - 24.12.2014 Já jsem se dostala k MLP díky své kámošce, která je už hodně dlouho sledovala ![]() RE: Jak jste se dostali k MLP? - Alexie - 05.03.2015 Jak jsem začal sledovat poníky a poslouchat Offspring Jednoho červnového dne roku 2014 jsme s mým spolužákem šli domů zahrát si nějaké hry na počítač a pokecet o konci školního roku. Začal mně přemlouvat ať s ním hraju dotu 2, tak jsme jí nainstalovali a on mi ukazoval co a jak. Pouštěl jsem nějaké náhodné písničky a on řekl ať pustím dupstep, že se při něm dobře hraje. Pamatoval jsem si jak mi vyprávěl, že nedávno přestal dotu z ragequitu hrát, protože mu nějací spoluhráčí neustále pouštěli úvodní znělku z MLP. Samozřejmě místo jeho požadavku jsem do vyhledávače napsal zmíněné slovo, jako první výsledek mi youtube vyplivlo video You 're gonna go far kid rainbow dash verzion, pustil jsem to a oběma se nám to překvapivě líbilo. Od té doby jsem si ho pouštěl poměrně často, video bylo docela cool a písnička se mi líbila. Čas plynul a zjistil jsem, že se na TEN seriál dívá můj kamarád stráda a doporučil mi, ať se dívám taky. Trvalo mi asi ještě měsíc, než jsem si seriál pustil,( ach proč jsem tak líný ![]() RE: Jak jste se dostali k MLP? - SecreterceS - 05.03.2015 Přes Auroru Porpru. Hučela do mě tak dlouho, až jsem zaječela "FAJN! FAJN!!! KOUKNU SE NA TY TVOJE /cenzurováno/ PONÍKY!" No a od té doby se modlím k Pinkie Pie, aby mi ta hříšná slova odpustila. RE: Jak jste se dostali k MLP? - TechnikTomCZ - 06.03.2015 No to já jsem se k poníkům dostal jednoho dne, kdy jsem šel domů z venku protože kámoši no sami víte někdy se tamto slovo objeví. A jedinýho poníka, kterého jsem si pamatoval byla Pinkie Pie. Tak jsem doma šel na počítač a najednou se mi začaly líbit. A to je tak vše. Tak zatím TechnikPony. ![]() ![]() RE: Jak jste se dostali k MLP? - Lukyns - 07.03.2015 upřímně řečeno, než se mi to začalo líbit, tak se to nejdříve začalo líbit bráchovi. Když si to pouštěl, tak jsem si nejprve říkal,,co to zase pouští za h......y´´ no a pak mi pustil píseň At the Gala. a pak už to šlo z kopce, chtěl jsem slyšet víc a víc a teď už znám všechny serie skoro nazpaměť ![]() ![]() RE: Jak jste se dostali k MLP? - Jerry Heartlead - 07.03.2015 Ja som sa k My Little Pony dostal cez jedno video na Youtube, ktoré sa MLP netýkalo. Proste hľadal som nejaký tutorial k nejakej hre tuším alebo ký poník v tom bol... A chalan mal na pozadí veľmi pekný obrázok Rainbow Dash a pod videom (nevedno prečo) odkaz k onému obrázku... Tak som si reku otvoril link a pozadie stiahol a medzitým mi akosi začalo dopaľovať, že ČO som vlastne stiahol a skratka "MLP" na onej stránke mi začínala byť stále povedomejšia ![]() ![]() ![]() RE: Jak jste se dostali k MLP? - thunderbolta-10 - 08.03.2015 Po noční šichtě jsem býval ještě tak 2 hodinky čilý, a v televizi dávali jen samej teleshoping, tak jsem riskl animáčka na barandově a poprvé jsem uviděl MLP. Strašně mě nadchla směs fantazie, akce a humoru, tak jsem zkusil další a další a byl jsem jasnej. ![]() RE: Jak jste se dostali k MLP? - Lukyns - 09.03.2015 stejně jako u thunderbolta-10 RE: Jak jste se dostali k MLP? - BatygameCZ - 18.06.2015 One simple word- Smusa ![]() RE: Jak jste se dostali k MLP? - BatygameCZ - 19.06.2015 Tak to muselo být zajímavé ![]() |