Who is your Waifu? - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Who is your Waifu? (/Vlakno-Who-is-your-Waifu) |
RE: Who is your Waifu? - EresielRanwa - 15.04.2016 No, kdybych byla chlap, tak by asi mojí favoritkou byla Fluttershy nebo Twilight . Jakožto Štír mám ochranitelské sklony, takže sice mojí nejoblíbenější ponicí je Applejack, ale jakožto chlap a Štír bych jí v romantickém vztahu asi umlátila jabloňovou větví A jakožto ženské se mi nejvíce líbí Braeburn, ale pouze vizuálně, charakterově mi v příběhu přijde jako pako MLP je bohužel chudé na prostor pro osudy hřebečků, takže není z čeho vybírat Je to tak zlé, že se mi jakožto nejšarmantnější mužská postava jeví Discord, což je vážně krize RE: Who is your Waifu? - Terodeness - 15.04.2016 Hmm a co takový Sombra? Sice se v seriálu se neprojevil moc inteligentně, ale to jenom mohl být v nějakém stavu derilia. Taky co by jste chtěli po více než 1000 letech uvěznění. A zbytek? Není pantofle co by nic nespravila. RE: Who is your Waifu? - Mácaman - 15.04.2016 EresielRanwa - byt Discordem jsem urazeny a neboj AJ, nikdo te bit nebude... RE: Who is your Waifu? - EresielRanwa - 15.04.2016 Terodeness: Já tyhle týpky, co si hrají na ztělesnění Temnoty nemusím ani v realitě, takže Sombra není můj typ . Obávám se, že většina pantoflí spíš všechno zničí... Mácaman: Z pohledu poníka je Discord hodně špatná volba, to je přeci jasné . Jsem realista (celkem ) , takže to spíš vidím tak, že by AJ vzala tou větví po hlavě mě první, protože je to prostě holka od rány (škoda, že neumím dobře kreslit, ta scénka by vypada graficky hóóódně dobře ) RE: Who is your Waifu? - Zmok - 15.04.2016 Héj, taky jsem štír a Applejack je prima - co se ti na ní nezdá? :-) RE: Who is your Waifu? - EresielRanwa - 15.04.2016 Já mám AJ taky moc ráda, kolego Štíre Jen když se sejdou 2 silné osobnosti, které mají na věc vlastní názor, přes který nejede applekára, tak je těžké se ve vztahu nepozabíjet . Takže jakožto chlap bych se radši šla ucházet o nekonfliktní "hadr" Fluttershy ( ), která by neshazovala moji mužnou sílu tou svojí RE: Who is your Waifu? - blesk1j_CZ - 15.04.2016 To je hodně zajimaví. Tyhle různé vztahy Mít waifu je fajn RE: Who is your Waifu? - Azuliana - 15.04.2016 Moondancer, Sunset Shimmer a Moonlight Raven. Jo, a ještě Limestone Pie Ne, kecám, všichni ví, že můj husbando je Spike. RE: Who is your Waifu? - Zmok - 15.04.2016 Waifu má osobnost. To je ovšem komplikace :-) EresielRanwa: Applejack je jinak rozumná, takže byste si nakonec nejspíš rozdělili, co je čí odpovědnost, a moc si do toho nekecali. Jenom neočekávaný situace by mohly bejt vždycky trochu bitva. Nebo myslíš, že by měla zájem o někoho, kdo si nechá poroučet? To se mi nezdá. Možná tak někoho jako je její brácha, co by na všechno sice zamručel, ale pak si to stejně udělal po svym. EDIT: Teď jsem si uvědomil, že to beru z druhý strany a hledám partnera pro waifu, neni to offtopic? :-) RE: Who is your Waifu? - Mácaman - 15.04.2016 AJ je silná osobnost a to na ní miluji |