![]() |
Czequestria 2014 - Con, ne sraz! - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy pod záštitou Bronies.cz (https://bronies.cz/Forum-Srazy-pod-zastitou-Bronies-cz--69) +---- Téma: Czequestria 2014 - Con, ne sraz! (/Vlakno-Czequestria-2014-Con-ne-sraz) |
RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Frolda - 14.08.2014 (13.08.2014, 22:48)Northern Cross Napsal(a):(13.08.2014, 16:34)Melgarh Napsal(a): @Thunder; Když je to konečná zastávka larpu, tak asi ano. Nehledě na to, že jsem viděl minimálně tři oznámení na několika stránkách a sítích, které, kdyby lidi četli, by snadno posloužilo k získání infa. RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Corwin - 14.08.2014 (14.08.2014, 21:03)Mayshi Napsal(a): @Corwin: Jak to vypadá s plakátem? Plakátek už je hotový, jen jsem nevěděl zda jej sem můžu hodit ![]() P.S.: Koukám, že ta zelená je takhle pěkně jedovatá, v tisku bude vypadat jinak ![]() RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Intrix - 14.08.2014 @Corwin: TL;DR, nebylo by lepší udělat dvě jazykový verze vedle sebe na jedne papír, než to takhle mít dohromady? je to strašně moc textu a relevatní je z něj polovina, kterou si v tom ještě musíš najít RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Melgarh - 14.08.2014 Barvy - Barvy klamou, na IPSkovem monitoru to vypada trochu jinak ale pak kdyz to prejde do tiskarny, tak probiha konverze z RGBckovyho PDFka na CMYKovou sadu a vetsinou se to cele o dost potemni - plus kancl 80g/m2 papir tez neni schopen absorbovat barvy do plne sitosti takze je to tmavsi a lehce svetlejsi (20% transp. effect). @Crossie: Souhlasim.. neni to zrovna jasna sekce. Na druhou stranu to mela byt "odmena" pro LARPisty ale i presto to slo emailem a pak na vsechny social site ale jop - nase vyhlaseni se snadno ztraci v tom vsem, co vyhlasujeme. RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Corwin - 14.08.2014 (14.08.2014, 21:48)8B3CE273 Napsal(a): @Corwin: TL;DR, nebylo by lepší udělat dvě jazykový verze vedle sebe na jedne papír, než to takhle mít dohromady? je to strašně moc textu a relevatní je z něj polovina, kterou si v tom ještě musíš najít Když jsem to vytvářel, tak mě tato možnost nenapadla. Hodit to na šířku a celé zduplikovat - to by mohlo jít. Příště to tak vyzkouším a uvidíme ![]() RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Jamis - 14.08.2014 Věděli jste, že Czequestrie už má vlastní promo video? Ne? Tak teď už jo! ![]() Díky obrovské zásluze zejména Jerry411, PerryDotto (ano, ta z Galaconu) a dalších se toto video podařilo vyprodukovat toto super promo pro tak malinkou akci, jako je Czequestrie! Díky za pevné nervy! --- Did you know that Czequestria has its own promo video? Nope? Well now ya'll do! ![]() Immensive thanks to Jerry411, PerryDotto (yep, that one from Galacon) and others for making this possible and to help put together this super promo for such a small event - For Czequestria! Thanks for sticking with us! RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Tom0147 - 14.08.2014 a10: Tak sepiš připomínky a hoď je Corwinovi buď sem, nebo do PM. On je určitě rád zapracuje. EDIT: Mě se ten plakát líbí. A líbí se mi takle. Mám rád dvojjazyčné věci ![]() RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Proky - 14.08.2014 RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Divočák - 14.08.2014 K plakátu: Opravdu chválím provedení hrozně se mi líbí ![]() K Promovideu: Hele už se opakuju na tří různých místech ![]() Teď něco dalšího, přemýšlí se i o nějakém tom rychloplánu Prahy pro ty co přijedou prostě z jiných koutů? (myšleno takový malý pomocníček pro to jak se lze dostat na/z conu na třeba zastávky atd) pokud by jste nestíhali mohl bych se toho nějak zhostit a zkusit to stvořit. ![]() RE: Czequestria - Con, ne sraz! - Aya Yai - 15.08.2014 K plakátu: Je tohle ještě nefinální verze? Udělala jsem totiž proofread a v posledním odstavci jsem narazila na pár maličkostí, jinak je to paráda! Zbožňuju dvojjazyčné věci a i když to na monitoru září víc jak září, tak tiskem se to určitě vyrovná. ![]() ![]() |