![]() |
|
Festival Fantazie 2013 podpultové info! - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Srazy (https://bronies.cz/Forum-Srazy) +--- Fórum: Uskutečněné srazy (https://bronies.cz/Forum-Uskutecnene-srazy) +---- Fórum: Srazy v ČR/SR (https://bronies.cz/Forum-Srazy-v-CR-SR--70) +---- Téma: Festival Fantazie 2013 podpultové info! (/Vlakno-Festival-Fantazie-2013-podpultove-info) |
RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - Furry_VlkCZ - 19.06.2013 no to je na zabití
RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - Zmok - 19.06.2013 No ono taky klidně může celou dobu lejt. Se současnym počasím člověk nikdy neví. RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - pipa943 - 19.06.2013 je cosplay já zapomněl na nejdůležitější věc na roh zatím jsem princess twilight bez magie
RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - Quint-t-W - 20.06.2013 Pokud to stihnu, taky bych něco takového mohl provést (bez bodání do prstu, ideálně). Co potřebuju k tomu mám, jen to ještě poupravovat. Jen tomu nehodlám říkat cosplay a budu se tomu označení bránit. Už od zrodu myšlenky včetně to není na odpovídající úrovni. Trefnější je název "tématické oblečení". Confound those ponies, they drive me to accesorize RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - Andhariel - 20.06.2013 "tématické oblečení" - to je dobrý. Už jsem přemýšlel, jak tomu budu říkat ![]() ...jen doufám, že tam takových bude víc
RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - Aivri - 20.06.2013 Andhariel: To si píš že bude. Ja už mám skoro pripravené Fallout: Equestria - Project Horizons "tematické oblečenie". Ešte zostáva dokončiť pip-buck.
RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - Furry_VlkCZ - 20.06.2013 takže přijedu ve čtvrtek, a chtěl bych tam být do neděle, je možné koupit vstupenku na tolik dní, já jen že sem nestihnul zaplatit přes net njn co nadělám, každopádně se tam těšim
RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - JanoS - 20.06.2013 Samozrejme, je mozne koupit vstupenku na miste, maximalne si pockas na recepci. Kazdopadne si alespon udelej ucet v Amberu, urychli to tvoje prihlaseni na miste. RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - Baterka - 20.06.2013 Budu tématicky šílený ![]() Mám si udělat jmenovku že ? RE: Festival Fantazie 2013 podpultové info! Víme datum! - Jamis - 20.06.2013 (20.06.2013, 05:57)Quint-t-W Napsal(a): Jen tomu nehodlám říkat cosplay a budu se tomu označení bránit. Už od zrodu myšlenky včetně to není na odpovídající úrovni. Trefnější je název "tématické oblečení". Nedá mi to a zeptám se: proč se tomu označení bránit? [spoiler: (myslím, že ten důvod znám, ale chci mít jistotu)] Tématické oblečení = tričko s obrázkem Twilight -> efekt, když vás někdo uvidí: "Další brony, yeaaah!" Cosplay = fialový roh + hříva z proužků krepového papíru ![]() -> efekt, když vás někdo uvidí: "Twilight, yaay!" Záleží pak už jen na tom, jestli chceš (alespoň občas) hrát postavu, jejíž podobu na sebe vezmeš - ono to pak vypadá úplně jinak, když prohlásíš "The clock is ticking!" a když uděláš totéž s rohem na čele, fialovou hřívou, nejlepším šklebem kterým dovedeš a ještě k tomu před bandou dalších bronies když si k tomu najdeš nějaké větší hodiny, bude to zábava o to větší...Dovedu si dost dobře představit třeba Creepyho (který plánuje dorazit na FFko jako Twilight), jak si vyrobí papírové hodiny velikosti A2 a na každé MLP přednášce pět minut před jejím koncem nastaví na těch hodinách přesný čas, přijde k přednášejícímu, otočí se do publika a s výrazem člověka, který právě utekl z Bohnic prohlásí již zmíněné "The clock is ticking!" a bude úplně jedno, že bude mít jen ten roh na čele a hřívu z krepáku. Cosplay just for fun ![]() Co se týče zpracování, je to úplně jedno, pokud si človek zachová alespoň trochu soudnosti (nebo úmyslně hodně přestřelí), ať budou ostatní říkat co chtějí. Jistě jsou více a méně propracované, zdařilejší a méně zdařilé, ale hlavním účelem má být zábava - con není módní přehlídka ![]() (20.06.2013, 10:36)Baterka Napsal(a): Budu tématicky šílený Go for it ![]() Jmenovka je fajn, nicméně na vstupence, kterážto se musí nosit viditelně, je volně místo na vypsání přezdívky, takže úplně netřeba. |