Bronies.cz
Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Verze k tisku

+- Bronies.cz (https://bronies.cz)
+-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic)
+--- Fórum: PC a konzolové hry (https://bronies.cz/Forum-PC-a-konzolove-hry)
+--- Téma: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb (/Vlakno-Binding-of-Isaac-DLC-Wrath-of-the-Lamb)

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Flippy - 16.05.2013

Dneska jsem hrál, nádhernej set, ale pak mě zabil Bloat Raritycry, a co hůř, tak náhodou když jsem se nevyhnul pitomý kouli z krve Twilightoops
Měl jsem tu červenou houbičku (Up all), Pony (Rainbowlaugh) a další super věci Rainbowlaugh, kdybych měl víc HP, tak ho dám napohodu

Screeny
Best set ever
[Obrázek: richitch.png]

99 Rainbowlaugh
[Obrázek: 99rzr.png]

Skoro jsem brečel Fluttercry
[Obrázek: cry.png]

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - MBite - 17.05.2013

Po prvýkrát sa stretnem so satanom, po prvýkrát sa s ním mlátim, a na prvý pokus ho porazím.
Zbrane? Dr Fetus + Mr Boom. Ako to mohlo fungovať? Bwahaha, sám neviem, ešte som stále v šoku z toho. Pinkiecrazy

Screeny:
[Obrázek: SV6uL5s.png]

[Obrázek: 4Jddf8a.png]

Teraz môžem oslavovať, vyhral som celú hru.
[Obrázek: i6zJk7Z.jpg]

Niekedy si kúpim dlc a budem pokračovať. Pinkiehappy

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Fun1k - 17.05.2013

Tak to jsi ještě nedohrál. V DLC se budeš muset ohánět ještě víc Trollestia

Teď jsem měl nádherný build - Isaac plival bomby, měl vysoký dmg, meat cube, nějakou tu flusající postavičku, samé mouchy a vůbec byl nabušený. No ale zabil mě Krampus. Twilightoops

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - MBite - 17.05.2013

No ale ja nemám dlc, takže oficialne som vyhral celu hru Rainbowwild
A to pľuvanie bomb a.k.a Dr Fetus bohviečo dobré nieje, ledva som vedel niečo zabiť, všetko bolo rýchle a jednoducho ušlo pred bombou.

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Flippy - 19.05.2013

Proboha, o víkendu jsem byl u babičky u které není net (Má tam televizi, rádio, mikrovlnku a nově rychlovarnou konvici Rainbowlaugh), no a chtěl jsem si zahrát Don´t Starve, jenže se mě ho nepodařilo zaboha spustit tak jsem celou sobotu hrál Isaaca, odemčel jsem všechny postavy (Až na Judase) a už mě nedělalo problém dostat se (skoro) bez potíží do Catacombs, asi 4x jsem měl Quad shot a 2x Technology 2, jenže Womb, to je tak nahovno Rainbowlaugh, hlavně ty laserový oči a ten váš masový odraz když máte s ním ještě několik protivníků, no, asi 5x jsem se dostal do Womb 2, 1x mě zabil ten odraz, 1x oči, pak už si nevzpomínám ale 1 jsem se dostal až k mámině srdci, jenže jsem neměl bomby a málo HP, takže mě pak něco zabilo :-(

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - MBite - 19.05.2013

V womb ti každý nepriateľ ubližuje o 2x viac (z 1/2 na 1 celé srdiečko), takže si tam treba dávať o dosť väčší pozor. Tie oči sa dajú len tak že budeš krúžiť okolo nich, ale poviem ti že oni sú to najľahšie čo tam nájdeš Twilightoops

Dople sa dá 2 spôsobmi poraziť. 1) klasicky že ho zastrelíš, ale je to dosť ťažké alebo 2) tým že využiješ pichliače čo sa nachádzajú v tej miestnosti, a.k.a on sa pohybuje presne zrkadloviťe ako ty takže sa ho dá donútiť aby sa na nich napichol.

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Flippy - 19.05.2013

Potkal jsem ho 2x, poprvý mě zabil, podruhé byl naštěstí v místnosti sám a šel zabít střílením.
Mě nejvíc serou pavouci, mouchy, ty "masařky" co střílí a ještě víc co střílí 2 koule :/

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Návštěvník - 19.05.2013

Tu hru mám rád, ale porazit blue baby se všemi charaktery je fakt záhul...
Jsem rád, že jsem to dokázal a už jen čekám na rebirth, který se teď vyrábí... Rainbowlaugh

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - Fun1k - 20.05.2013

Opravdu? Páni, jsem to ani nepostřehl, že bude remake.

RE: Binding of Isaac + DLC Wrath of the Lamb - DrakeDamage - 29.05.2013

Ten pocit, když se dostanete v úspěšnym kole do ďábelský a tam 2 uber-super předměty, ale když si vezmete oba tak zemřete Rainbowlaugh