Terok - tvorba - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: Tvorba (https://bronies.cz/Forum-Tvorba) +--- Fórum: Obrázky (https://bronies.cz/Forum-Obrazky) +---- Fórum: Tvorba členů (obrázky) (https://bronies.cz/Forum-Tvorba-clenu-obrazky) +---- Téma: Terok - tvorba (/Vlakno-Terok-tvorba) |
RE: Terok - čmáranice - Terok - 12.02.2012 (11.02.2012, 00:04)Zmok Napsal(a): Dost dobrý, myslim že se od tebe máme ještě dost na co těšit. Na co těšit? No uvidíme ale děkuju Obrázek jako je twilight dělám nejméně 10-12 hodin. Celý ho dělám v Manga Studiu. Načrtnu si ho tam, více méně jako na papíře, akorád to pak neobtahuji a neskenuji do PC. Obtáhnu ho pomocí spešl štětce, pak jednotlivé části vybarvím a nějak se poperu se stíny (to je to co mi moc nejde zatím, resp trvá mi to dlouho strašně, nebo se mi to nepovede). Nedělám přímo s klasickejma vektorama, kdy si je nakreslíš a pak je tvaruješ těma hejbacíma kostičkama aby přesně seděli. Kdyby si chtěl ten postup nějak podrobněji, zkouším to dělat jako tady na tom videu. Je pro mě docela velkou inspirací, má těch kreseb a videí celkem dost. Né tedy pokaždé, tuhle wyvernu zkouším vlastním stylem (taky to tak vypadá zatím ). Taky se vždycky bojím že mě to přestane bavit, ale supr lidi jako vy, co mě chválí, mě ženou dopředu RE: Terok - čmáranice - Zmok - 12.02.2012 Si to po sobě čtu a sám si nerozumim. Jsem mistr divný větný skladby... To Manga studio vypadá vážně dobře, vyzkoušim. RE: Terok - čmáranice - Terok - 23.02.2012 Docela mě zajímalo, jetsli dokážu nakreslit poníka i bez toho, abych obkresloval, nebo neustále zíral na nějakej vzor, nebo jinej obrázek, jenom z paměti. Tak dnes ráno jsem si řekl Využil jsem 1 hodiny volného času před přednáškou z Grafické Tvorby (Kreslení ) a to, co z toho vznikalo nejdříve vypadalo hodně zle, ale nakonec z toho vyšlo tohle > > Pinkie Pie < < Má sice nějakou divnou hlavu a oči jsou různě velký, ale mě se to líbí Měl bych dodělat svoje zbývajcí kresby konečně... Už mám skoro hotovou Applejack, tak se můžete brzo těšit. (Zatím nic moc). No a jelikož bych mohl uzavřít Mane 6 ve svých čmáranicích, tak další poník, do kterého se pustím je... wait for it... Rarity ! Jenže mě bohužel nenapadá ,jak jí nakreslím. Nechce se mi kreslit jen jak stojí a kouká... chápete ne? Nějaké návrhy? RE: Terok - čmáranice - Zmok - 23.02.2012 Dost dobrý. Jen vypadá jako že sežrala opravdu hodně dortů. Udělej Rarity jak utíká před KubeKKem RE: Terok - čmáranice - Martin - 23.02.2012 Jako.. musím říct.. od krku dolů je dokonalá.. že by měla jinak velké oči by nevadilo, ale obě působí, že má oblast nosu mezi očkama propadlou směrem do hlavy.. ale chyba bude nejspíše jen v tom pravém oku (z jejího pohledu). a ta nadutá líce by chtěla mnohe širší úsměv, takhle to vypadá, že jí bolí zub.. Ale to jsou fakt nicotné detaily, kterých jsem si prvních 10 minut ani nevšiml, protože jako celek je to kouzelné, tak jen aby bylo do čeho si rýpnout Nebylo by jednodušší kreslit si při hodině? U nás se to takhle dělalo při počítačích.. žák: *programuje něco vlastního*; učitel: "máte dělat tabulku, ne?"; žák: *ALT+TAB na 10x hotovou tabulku; učitel: "....." Zmokův nápad má něco do sebe.. pro tohle fórum by snad ani lepší meme vymyslet nešlo RE: Terok - čmáranice - Terok - 23.02.2012 Martine máš pravdu, to pravé oko jsem měl udělat více skosené a ten úsměv o dost širší Přímo při kreslení mi to nějak ani nedošlo, ale chybami se člověk učí. A klidně si rejpejte, proto to sem postuju, kritika neuškodí Tahle přednáška byla dost zajímavá na to, abych si tam kreslil a bylo nás tam asi 15 v malý místnosti. To bych pak naštval slečnu/paní přednášejcí, že nedávám pozor. Tak jak Rarity utíká před něčím to bych zvládnul, ale Kubekka asi ne. A navíc lidi jsem ještě nikdy nekreslil. Uvidím co se bude dát dělat. Jinak díky oběma RE: Terok - čmáranice - Zmok - 24.02.2012 Vytvořil jsem schéma | ( Worst. Possible. Thing. )- °/-\' . . . . . . KubeKK ---> | Akorát teď uvažuju o stejný věci. Co sakra nakreslit? RE: Terok - čmáranice - Terok - 10.03.2012 Tak jsem zase hrál s tabletem Nejdřív to bylo jako skica na drawpile, chtěl jsem si to procvičit předtím než to pujdu kreslit vodovkama, pak jsem to i vybarvil. Nakonec to bylo doděláno v GIMP 2 (zvětšil jsem rozlišení a celkem to tak nějak vylepšil). Twilight Sparkle Na slibované AJ stále dělám Nějak na to není čas. RE: Terok - čmáranice - Zmok - 10.03.2012 Máš na ploty talent RE: Terok - čmáranice - Dumbass_CZ - 10.03.2012 Že jo,taky si říkám xD |