Epizoda 13: Simple Ways - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S4 (https://bronies.cz/Forum-S4) +---- Téma: Epizoda 13: Simple Ways (/Vlakno-Epizoda-13-Simple-Ways) |
RE: Epizoda 13: Simple Ways - Xeelee - 09.02.2014 Flim a Flam vám nevadili? Prostě nejsou hranatí, jen hubení. Někdo je svalnatej jako Big Mac, někdo je "silnější" jako princ Blueblood a někdo je hubenej. Mně se líbí, že všichni vypadaj jinak. U někoho kdo je pořád na cestách jako Cheesse Sandwich by mi naopak přišlo divný, kdyby byl objemnější. Poníci z showbizu si pak hodně potrpí na vzhled a svou postavu. RE: Epizoda 13: Simple Ways - Elyra - 09.02.2014 + Sexy Applejack. + Bylo tam konečně po delší době vidět nějaký to ponaučení. Stejně mne mrzí, že už nepíšou dopisy. + Bylo tam vidět i že poníkovský ženský jsou ženský. Ponaučení: Ženská neví co chce, dokud to nedostane. Ne, legrace... Ponaučení si určitě většina všimla. - Další hubenej hřebec... Co to furt chudáčkům dělaj? Napřed Cheese s hranatýma zádama a kopytama a teď i tenhle. - Přišlo mi, že Rarity plakala až přehnaně. Ano, ona je hysterka, ale trochu to vyznělo jako u dítěte. - Přišlo mi, že ty dvě vlastnosti nakombinovali u toho hřebce divně...Nevím, můj názor. A dál...Ani nevím, epizoda zvláštní, ale humor tam byl. AJ a Rar byly zexi. Další věc ale, co mi přišla divná, byla ta, že se ten hřebec zamiloval zrovna do AJ. Chci tím říci... U "elegant" poníka, jak známe už z hodně epizod, mi to přišlo...Zvláštní. Obvykle bylo známo, že ti společenští poníci byli hodně...Jinými slovy odsuzovali hodně. A další...to zapomněli na Spikovu lásku k Rarity? RE: Epizoda 13: Simple Ways - LunoOndra - 09.02.2014 Radši nic.. 2/10 RE: Epizoda 13: Simple Ways - TryMyDreams - 09.02.2014 Nemám moc rád vkládání nějakejch láf storýs do mých poníků, ale nakonec to dopadlo fajnově, hlavně s nadsázkou Rarity napodobující AJin přízvuk byla kouzelná, trochu mi to připomnělo My Fair Lady a celkově docela fajnoová epizoda, better than expected. To je vše k týhle už nemám co říct RE: Epizoda 13: Simple Ways - Ruushii - 10.02.2014 Na tuhle epku jsem se těšila jako na moho dalších a i tady jsem ráda, že právem. Moc se mi líbila a za sebe bych jí hodnotila jako nadprůměr, dost možná i ten silnější nadprůměr. Na začátku drmolící Pinkie a jí okřikující dav. Vidět tolik naštvaných tváří bylo funny. Fluttershy vypomáhá s přehlídkou? Super o tom alespoň slyšet. Twilightina role při příjezdu vlaku – nekompromisní. Rarity osedlávající si pluh, schazující jablka... Cítím se škodolibě, když se nad tím směju. Applejack nestarající se o city Trenderhoofa, stupňující se do odrazování. V momentě, kdy vlezla do kurníku, jsem měla dost. Což mi připomíná, že to, jak táhla ten pluh, mi taky z nějakého důvodu přišlo neskonale legrační. Time for change. Co oblečení, to vem Discord, ale když si Rarity a Applejack prohodily i přízvuk! Dost možná nejlepší část episody. RE: Epizoda 13: Simple Ways - Pexxa - 10.02.2014 Takže díl sem zhlídla dávno ale dám své hodnocení sem + Pinkie Pie stres D lol jak uletěla + Derpýýýýýýýýýý + Vinyl !!!!!!! OMG + Sexy Applejack u toho jsem se smála + Rarity si někoho zamilovala a skončilo to zase špatně + Applejack tahnouc pluh + Applejack se stala vmém žebříčku oblíbenosti 3 DDDDDDDDDDDDD + transformace Rarity- Applejack - ten Trenderhoof není hezký ble dávam 9/10 RE: Epizoda 13: Simple Ways - Martin - 11.02.2014 Teda.. od dob G1 jsem neviděl ještě žádnou klisnu takhle šílet po hřebci To ani Buttons, která s ním nakonec měla hříbě (v závislosti na tom, jaké berete pořadí epizod).... RE: Epizoda 13: Simple Ways - MiyuGreer - 11.02.2014 Tento díl jsem viděl opožděně až včera ale o nic důležitého jsem nepřišel. - Lovestory nicmoc. - Rarity zamilovaná, jak puberťačka do zpěváka JB (určitě pochopíte) - Samotný Trenderhoof - Spike který nic nedělal nebo nemohl co se lásky Rarity k Trenderhoof -ovi týče. ++ prohození vzhledu a chování Rarity a AJ (trošku mi to připomnělo jak byly spolu u Twi na přespání) Moc kladných bodů bohužel epizoda ode mne nezíská. Rarity opět trošku klesla v mém žebříčku. Stále je ale na stříbrné pozici v disciplíně oblíbenosti mane6. AJ naopak tímto dílem získala něco málo bodů. Stále se ale se svým hodnocením drží na 3, bronzové pozici. No musím říct že zatím je letošní 4 sezóna taková průměrná. Jsem zvědavý s čím přijdou příště. RE: Epizoda 13: Simple Ways - ozzacek - 11.02.2014 Navzdory očekávání se mi tahle epizoda vcelku líbila. S4 sice měla i lepší, ale toto mě překvapilo velmi pozitivně. Hodnocení : + Prohození chování, vzhledu a hlavně přízvuku. To jsem se fakt nasmála + Rarity-farmářce to strašně slušelo + Sparity shipp stále žije. Ten Spikeův pohled, Raritino chování k němu... there's still a chance + Jak všichni okřikli Pinkie na začátku. Vážně s ní mám hodně společného - Trenderhoof-nebo-jak-se-jmenuje. Nejošklivější poník za celé čtyři série a Rar se zamiluje do něj ? - Pinkie s nafouknutou hlavou. Tvůrci opět nenašli hranici mezi vtipným a přehnaným. - Romantiku v MLP mám ráda, ale postavit celej díl jenom na tom je fakt slabý. Znova si to asi nepustím, ale jsem spokojená. RE: Epizoda 13: Simple Ways - Oggy123 - 11.02.2014 (09.02.2014, 17:05)Elyra Napsal(a): - Další hubenej hřebec... Co to furt chudáčkům dělaj? Napřed Cheese s hranatýma zádama a kopytama a teď i tenhle. Jednoducho každý nemôže byť poriadny hrebec ako ostatní.. To isté ako v našom svete.. Niekto je štíhli a niekto tučný.. Niekto malý niekto veľký.. |