![]() |
|
Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S4 (https://bronies.cz/Forum-S4) +---- Téma: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 (/Vlakno-Epizoda-21-Testing-Testing-1-2-3) |
RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - Fun1k - 05.04.2014 Výborná epizoda! Zas a znovu se zde ukazují rozdíly mezi postavami; každá má vlastní způsob, jak se něco naučit. Ten konec je super, to nasazení ostatních pro Dashie je dojemné a zahřeje u srdce ![]() Jen hug by spravil, když se Rainbow usídlila na obláčku Na to má možná jen Spike.Moc se mi líbil kostým Twilight, vypadala v něm fakt cool! Jen Rarity se zdá být nenadšena vintage módou. A velké plus je také více informací o historii Equestrie. BTW ten "vtip" o 53 nových alicornech v S4 nebyl vtip, tohle je jen začátek ![]() MFW když epizoda skončila RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - sirMichael - 05.04.2014 Krásná epizoda. Ani nebudu vypisovat co se mi na ní líbilo, zkrátka všechno. Zatím u mě vede RD na vrzající stoličce
RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - Mr.Desolator - 05.04.2014 Tak tohle bylo hodně dobrý, Amy se tentokrát opravdu vytáhla. V ději nebylo jediné hluché místo, děj odsýpal jako po másle a i navzdory jednoduché zápletce se podařilo vytvořit velmi koukatelný a extrémně zábavný díl. S4 je na dobré cestě stát se nejlepší sérií v historii MLP:FIM RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - Fearless01 - 05.04.2014 Epizoda byla suprová, Amy Keating Rogers opět předvedla co umí RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - RadlanJay - 05.04.2014 Zatím nejlepší epizoda čtvrté série. Amy mi rozleptala moje cynické srdce lépe než kyselina. RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - AverageHanzo - 05.04.2014 Průměr, nic výrazně dobrého, nic výrazně špatného. I když z toho rapu jsem se lehce osypával. RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - xxxka - 06.04.2014 nejlepsi byl pinkie rap
RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - Krawik - 06.04.2014 Best episode ever ? Asi ne. Best S4 episode? Totally ![]() Odjakživa moc fandím Dashie, aby se dostala mezi Wonderbolty, takže mi po první minutě bylo jasný, že si tenhle díl zamiluju ![]() Přikládám své myšlenky během sledování (plus pár dojmů po sledování) : - Rainbow má psát test? Tak to bude zajímavý ![]() - Twilight bude Rainbow učit? Už teď ani jedný z ní nezávidím. - Dashin postoj k učení mi tak moc připomíná svůj vlastní, že začínám mít kapku obavy (protože, narozdíl od ní, já žádný osvědčený styl učení NEMÁM )- "Hey, I am not that tall!" - Konec spekulování lidi, je vyšší ![]() - Rainbow blbne s židlí. Směju se. - Přidává se Owlowiscious. Chechtám se. - Přidává se Spike s bubínkem. Válím se smíchy po podlaze. - Spike a Owl se raději klidí ze záběru. Další smích. - Doposud jsem z Dashina sebevědomí usuzoval, že celou tu historii má vážně zvládnutou, takže mě ta její neznalost dost překvapila. - Mimochodem, opravdu lituju toho, že jsem těm jejím odpovědím na Twilightiny otázky napoprvé nerozuměl. Užil bych si tu scénu o dost víc. - Ona že je to všechno chyba Twilight... ? Rainbow, kopeš si tady vlastní hrob...- Asertivní Fluttershy ![]() - Představení ? Paráda, především Angel v roli Celestie neměl chybu ![]() - Rapování mi do MLP sice moc nesedí, ale Pinkie se toho zhostila pěkně. - "Rarity, you look ridiculous." Měla štěstí. V jiné situaci by ji Rarity usmažila. - Nechci lpět na detailech, ale nemůžu se nepozastavit nad tím, jak mohla Rarity za tak krátkou dobu vyrobit všechny ty kostýmy. A nechce se mi moc věřit tomu, že je tam měla předem. - Už předtím mi došlo, že když už hodlají Rainbow zasvětit do vícero stylů učení, budou tam muset nějak přimontovat i Applejack, ale netušil jsem jak. Nezklamala ![]() - Helikoptéra... ? Ale co, už tam byly i divnější věci. - Sad Dashie... ![]() - Jak moc praktický je dávat si dostaveníčko na místě, kam se zemští poníci sami o sobě nedostanou ? (Leda by byli zkušení stromolezci nebo Pinkie). - "E.U.P." následováno "Eeyup" - Parádní moment ![]() - Herdek, to té choreografie zapletli snad půlku Ponyvillu. - Takže to ani nevnímala ten ohňostroj ? Ale notak... - Nebylo nutný to tak protahovat. Všem bylo jasný, že to dá ![]() - Mimochodem, to tomu pokr fejsovi vážně stačilo přečíst jednu stránku testu, aby zkontroloval všechno ? Dash-Wonderbolt, Twilight v jedné z hlavních rolí, tématika učení, nepřehnané zastoupení celé Main 6, spousta vtipných situací, dobré ponaučení na konci... Kromě toho, Spike se sice opět objevil jen v komických situacích, ale alespoň z něj nikde neudělali pitomce, takže dobrý. Tahle epizoda toho má opravdu hodně, alespoň pro mě. Řídím se zásadou, že nic není dokonalé, takže ji hodnotím "jen" jako výbornou ![]() Pod Rainbow Falls jsem napsal: (18.01.2014, 22:41)Krawik Napsal(a): P.P.S. Pějí na ni chválu. Už zase zachránila někomu z nich život. Podruhé je naučila důležité životní lekci. Kdy už z Rainbow Dash konečně udělají Wonderbolta ?!Teď přidávám do seznamu: "Zná bezchybně jejich historii." RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - Blue Storm - 06.04.2014 Nečekal jsem, že se budu tak smát a zároveň pak budu mít i slzy v očích. V tom díle bylo strašně moc nového a svěžího. + Historie Wonderboltů od samého počátku a jména jejich hlavních pegasů. To bylo pro mne hodně veliké překvapení. + Opal a Angel v kostýmu Luny a Tii, co hrají scénu, kdy Tia vyhnala Lunu na měsíc?. Tohle bylo geniální. Já řval smíchy. ![]() + Rapující Pinkie byla awesome. + Hrozně moc mě těší, jaká Twilight je. Že i přes veškeré neshody, dokázala pomoci RD ve zcela jiné metodě učení. + Fluttershy, která měla na sobě Celestiiny věci v tom vypadala úchvatně. ![]() + Nové kreslené pohledy z ptačí perspektivy byly výborné. + K tomu vrtulníku: Neměla ta klisna za kokpitem v minulých dílech horkovzdušný balon? Je vidět, že technika jde i v Equestrii mílovými kroky kupředu. Asi zkoušela prototyp. ![]() + No a samotná RD. Tady jí to náramně sedlo a bylo krásně vidět, jak se prostě nemůže nic naučit, když se použije metoda někoho jiného. ( Ty její legrácky se židlí a pak foukačkou mě odrovnali ) Tohle nové zjištění, že pegasové mají takové schopnosti v soustředění se za letu, posouvá tyto poníky zase o kousek jinam a v tomto díle bylo vidět, že osobnost pegase je záhadnější, než se čekalo. To mě dostává do dalšího bodu a tím je změna podnebí, když pegase něco trápí. To, jak si RD lehla na ten obláček, schoulila se do klubíčka a přenesla svůj smutek do toho mraku, který spustil déšť, tak tam mi normálně vyhrkly slzy a teprve po druhé jsem si musel stopnout díl a trochu to rozdejchat. To bylo hodně emotivní. ![]() Jak píši: Od samého začátku dílu, až po konec jsem se moc bavil a musím se omluvit, když jsem si v duchu říkal, že tato epka asi nebude nic moc, pokud se bude opět jednat o RD a Wonderbolty, kteří tu už ve 4S byli. No a jak se to krásně povedlo ![]() Celá epizoda se nesla v Maně6 duchu a takovou pomoc od všech si Dashie zasloužila. A my vlastně s ní. Takhle nám poníci také pomáhají v tom, jak se budeme i nadále dívat na další epizody a mě tento díl velmi zahřál u srdce.
RE: Epizoda 21: Testing, Testing, 1, 2, 3 - Quint-t-W - 06.04.2014 Klasický zhruba real-time proud myšlenek. Dostali jsme zase díl, který se mi líbil velmi hodně. Z této série určitě mezi nejlepšími 5. Spolupráce, podpora rozdílných osobností a přirozenosti a mnoho, co už zmínili lidé přede mnou. Dala by se najít i zde spousta nesrovnalostí a chyb, ale nebudu je suše vypichovat. Raději se pokusím přijít na to, jak je zabalit do vtípku. |