![]() |
PowerPonies tým - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: OffTopic (https://bronies.cz/Forum-OffTopic) +--- Fórum: Generální OffTopic (https://bronies.cz/Forum-Generalni-OffTopic) +--- Téma: PowerPonies tým (/Vlakno-PowerPonies-tym) |
RE: PowerPonies tým - Baterka - 22.10.2014 k té motivaci - Co miluju je to když si sedím na keramice a přede mnou se hromadí moje čerstvě vyrobené odlité výrobky a já už přemýšlím co s nimi budu dělat dál.. to je moje Sakra velká motivace zrovna dneska to bylo zajímavé.. šel sem si nechat vytisknout jeden 3d model. A to co mě zaujalo jak jsu někteří profesoři ochotní ti pomoci když se nebojíš se zeptat se a když vidí to nadšení tak jsou hrozně rádi. se fakt zeptat nebo to alespoň to zkusit huba vám neupadne. A když to nevýjde nemusíte se pak žrát s otázkou co kdyby . RE: PowerPonies tým - Keranis - 22.10.2014 (22.10.2014, 15:22)Baterka Napsal(a): A když to nevýjde nemusíte se pak žrát s otázkou co kdyby . Jo, přesně! ![]() RE: PowerPonies tým - Azuliana - 22.10.2014 (asi)OT Co se tvorby týče, největší inspirací a motivací mi byl kdysi dávno můj long-time-crush, který mi jako kreslícímu noobovi řekl, ať to nevzdávám, že vždycky se najde někdo, komu se to bude líbit a ať si jdu vlastní cestou. Měl pravdu, chlapec ušatá ![]() RE: PowerPonies tým - Foxtrot - 22.10.2014 Nechcete tohle téma přejmenovat na něco ve stylu "diskuze o tvorbě a aktivitě"? Protože, pokud jste si nevšimli, tak VŠECHNO co píšete je offtopic. Tohle téma má sloužit jako náborové pro PowerPonies.cz a vy to tady takhle spamujete offtopicem... Což je mimochodem proti pravidlům. RE: PowerPonies tým - xsoft - 22.10.2014 OT to neni. V prvnim prispevku se jasne pise: "Chceš se stát součástí elitního mezinárodního týmu a pracovat s PowerPonies na super projektech jako.." A tak tu resime, jak se stat clenem skveleho elitniho - a to byt sam sebou a delat uzasne veci - jako ![]() ps: nelpi tak na pravidlech ![]() pss: a tema neprejmenovavat. tohle se resi ve spouste ostatnich diskuzi taky. a tady je to konkretne spjato s powerponies. RE: PowerPonies tým - Jamis - 23.10.2014 (21.10.2014, 23:50)xsoft Napsal(a): Ted, kdyz si tady piseme, jasne ze si kazdy z nas vedome rekne ze plati: Ad motivace, proč se k týmu přidat - malá historka ze života: před prvním Galaconem na Festivalu Fantazie: Citace:<a> Chystáte se někdo na tu akci v Německu... Galacon? Meh... I did it anyway and the rest is history ![]() Pro ty, kteří nevěří, že to funguje takhle jednoduše, jedná krátká inspirativní přednáška (čím dál víc zjišťuju, jak moc je to pravda) Těch paralel se tam najde dost - i to BBC ![]() Když můžu já, může každý ![]() RE: PowerPonies tým - Martin - 23.10.2014 Obvykle svůj život alespoň trochu plánuji, byť některé věci dost podstatného významu se dělají jaksi hr Ale ta přednáška je přesně, jak já plánuji dovolené. A rozhodně to není otázka peněz. Pokud jste ochotni obětovat na dovolenou max. 1 mzdu, nic z tohohle není problém. Takhle přednáška je navíc dokonalý příklad (společně s Minecraftem), že člověk může prorazit ve světě i zdánlivě maličkostí nebo přímo blbostí (ale přijít na to! To je ten kumšt!). RE: PowerPonies tým - xsoft - 24.10.2014 Viz dnešní díl: RE: PowerPonies tým - Iluzon - 24.10.2014 Jo, tahle píseň Mé hodně zasáhla když jsem ji poprvé slyšel. Takové pocity mám konstantně. Trpělivost je pěkná věc, ale přeci jenom, vychází z trpění. Všichni jsme princezny. RE: PowerPonies tým - Azuliana - 24.10.2014 OT |