Epizoda 4: Bloom and Gloom - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: S5 (https://bronies.cz/Forum-S5) +---- Téma: Epizoda 4: Bloom and Gloom (/Vlakno-Epizoda-4-Bloom-and-Gloom) |
RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - ThePinkOne - 18.04.2015 Ok, super, S5 naplněná pro mě, víc ke štěstí nepotřebuju.. Na tuhle epizodu jsem čekal, Luna s Applebloom, ale čekal sem ji že bude dýl až, a ne na začátku. Btw, pro ty co si myslí že CM nedostanou v průběhu série: (Možný to je, ale myslím si, že je pomalu dostanou) Každopádně k epizodě... Dost super :3 Ale jak už tu někde padlo, Luna se docela činí.. sen ve snu ve snu ve snu. RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - DanerDragon - 18.04.2015 Mě se díl líbil, ale bohužel jsem měl u mě 2 kamarády a jeden byl brony a druhý antibrony takže ten jeden furt mumlal jaká to je kravina, s mojí už tak nedostatečnou angličtinou a ještě k tomu výpadkem streamu u prostřed seriálu no prostě si to budu muset pustit znovu. Stejně bych to udělal kvůli titulkům RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - Dragonalicorn - 18.04.2015 Mě přijde, že se dabérka nemůže trefit to toho tónu hlasu co dala Luně v S2E4. Chvilku je stejný, chvilku je jiný . No co... Buďme rádi, že ji mluví stejná osoba a nevrátil se jí hlas z první série. A k Babs... zatím vždycky měli poníci jména buď podle svího CM, nebo něco co je s tím podobné. Jaktože Babs Seed má nůžky? To nedává vůbec žádný smysl! To by pak mohla mít Sc třeba vrtulník, nebo SB zase Che Guevara. RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - Cwossie - 18.04.2015 RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - BatygameCZ - 18.04.2015 Osobní poznámka: Nikdy nečíst názory na epizodu,když jste ji ještě neviděly. AAAAARGH! RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - Fun1k - 19.04.2015 Moc pěkná epizoda. Teda ty dvě poslední noční můry teda byly dost dark, jednak je vidět, jak si AB představuje reakce ostatních, a zadruhé holy crap! - ty detaily byly dost creepy, třeba ta AB vystřižená z fotek a "we don't serve your kind here" tón, kterým k ní mluvili. Jsem rád, že se objevila Luna - role snové mentorky ji strašně sedí, dává to skvěle vyniknout jejímu kouzlu. V této epizodě ještě více vyniklo to, jak se zlepšilo pozadí, noc je na to zřejmě dobrá scenérie. Doufám, že CMC dostanou cutie-marky už v téhle sezóně, už je nejvyšší čas. Btw doufám, že se palačinky budou objevovat v průběhu celé sezóny jako takový running joke. RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - ZoidySVK - 19.04.2015 Tak ako samo prve nerozumiem prečo tu ľudia davaju svoje názory do spoilerov ked už samotný názov témy je jedno veľke "spoiler warning button". Inak k epke. Slabota... veľmi, ako super bola tam Luna "yay" poskladajme sa všetci teraz ale epizoda mi ničim neučarila, jedine v čom ubezpečila je to že táto séria patri cutiemarkom a CMC ich ku koncu dostane to je isté. Ale snáď sa pochlapia a zvýšok séria vyskoči. Inak ešte k tým hlasom, ja som tiež počul že nejake iné V istej milisekunde mi prebehlo dokonca hlavou či náhodou nepomenili voice acterov Ale tak... puberta je svina no RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - Quint-t-W - 19.04.2015 Celkový dojem ještě musím zpracovat, abych ho dokázal z vlastních myšlenek přeložit do slov, ale je spíše pozitivní. Vtipný díl. Strach z toho, jak nás přijme okolí, je vždy aktuální. Myšlenkové průběhy v průběhu episody (v závorkách připsáno dodatečně) - protože na minulou jsem tohle nedělal, tak se teď vyřádím. Citace:Upřímnou soustras pro všechny, co se těšili na epku s Vynil a Octavijí hodnotící výkon SB Citace:Co jsme očekávali:Však taky dostala, hned několik To je ta sranda na spoilerech, vymyslíte si k nim příběh, a pak dostanete navíc druhý zadarmo. Vím, že někteří věci zadarmo nechcete, taky mi to v některých případech připadá blbé, ale to se pak nemůžete na spoilery koukat. Citace:Btw... Babs Seed má cutie mark nůžky.. jako ne že by nemohli být 2 ponies se stejnou CM, ale... je docela podivný že jako.. Snips?By the Spark... Shipping incoming... RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - sc@lix - 19.04.2015 Nebudu se zde moc rozepisovat, vše co na té epizodě bylo nejlepší již zde bylo řečené. Tak napíšu jen to, že epizoda se mi moc líbila a jak jde vidět, není dobré něco chtít za každou cenu, protože se z toho můžeš potom zbláznit. Jak jde vidět tak to neplatí jen v našem světě. Ale co je hlavní konečně se tam objevila Luna. To mě opravdu potěšilo. Zatím musím říct, že to s touhle sezonou vypada opravdu dobře. RE: Epizoda 4: Bloom and Gloom - pink-bobik - 19.04.2015 Awww všetci čakali sen s Lunou pre AB a mali ho Všetky yay ... som zvedaví čo bude dalej |