Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Všeobecná diskuze (https://bronies.cz/Forum-Vseobecna-diskuze) +--- Téma: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony (/Vlakno-Nejmene-oblibena-postava-z-My-Little-Pony) |
RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - !Lejmer - 18.05.2012 (11.05.2012, 20:40)Ragna Napsal(a): Ktorú postavu nemám rád...hmmm...Ja preferujem Tolerate and Love. Každá postava má svoj charakter a preto sú premna všedci vínimočný. Keď viďím daku episodu napr z gildou alebo trixie, a viďím ako sa tie postaavi správajú, tak ich nezačnem odsuzovať a nenávidiet ich kôli tomu čo poprípade zlé urobili. Každý robí chiby, ale hlavné je dať im šancu a odpustiť im. To je taký môj názorík ( akurát som rozmýšlal že založím topic o vašom najoblubenejšej postave mlp a prečo ) Som si celkom isty ze tu uz niekde taky thread je RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - StarShine - 09.08.2012 Já nemám ráda Gildu a Trixie RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Xeelee - 10.08.2012 Gilda, Diamond Tiara, princ Blueblood, Silver Spoon a asi ještě nějaká namyšlená smetánka z Canterlotu. Jejich charaktery sou naprosto #@$%&*%! Svý místo v seriálu maj, ale to neznamená, že je musím mít rád. Jinak love and tolerate. Neměl sem rád Rarity a dost často mi vadilo chování Rainbow Dash, ale prošly si nějakým vývojem a teď je mám obě rád. Všichni z mane 6 maj pořád dost charakterových vad, ale jejich pozitivní vlastnosti zdaleka převažujou. Snips a Snails sou jen hloupí. Oni za to nemůžou. Myslím, že Trixie je v jádru docela fajn poník. Osamělej a toužící po uznání. Jen potřebuje, aby jí někdo (Twilight) otevřel oči. Taky máte pocit, že neměla moc pěkný dětství? Můj vztah k Opalescence je neutrální. Přijde mi divný nemít rád perský kočky, i když se chovaj tak jak se chovaj. RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - DrakeDamage - 10.08.2012 Jednoznačně Pinkie pie, Gilda a Cranky Doodle Donkey. Dále neoblíbené postavy: Snips, Snail, Opalescence, Diamond Tiara, princ Blueblood, Silver Spoon, Granny smith, Photo Finish, Starostka, Twist, Mr. ana Mrs. Cake, Pound Cake, Pumpkin Cake, Pipsqueak, Featherweight, Hoity Toity, Sapphire Shores, Angel, Tank. RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Xeelee - 10.08.2012 DrakeDamage: Cože? Proč? Třeba Tank je jedno z nejsympatičtějších zvířátek v MLP, který se projevilo samými pozitivními vlastnostmi. Granny Smith taky nechápu a Cranky Doodle Donkey je jen tragická postava, jejíž příběh končí happy endem, který by mělo bejt lidem spíš líto. A to zdaleka není všechno. RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - DrakeDamage - 10.08.2012 Já fandil Orlovi, Granny smith mi prostě není sympatická, jediné co se mi líbí z dílu "A friend in deep" je písnička Smile. RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Lyrel Luna Eclipsed - 10.08.2012 a ja nemam rada bizony RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Dumbass_CZ - 10.08.2012 Bizoni jsou fajn xD PS: Ještě, že tu nikdo nenapsal mě xD (10.08.2012, 11:07)DrakeDamage Napsal(a): Jednoznačně Pinkie pie, Cranky Doodle Donkey, Granny smith, Starostka, Mr. ana Mrs. Cake, Pound Cake, Pumpkin Cake, Pipsqueak, Tank. Nechápu .... RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - ROBOJESTER_CZ - 16.08.2012 mě ty bizoni docela štvou hned první dojem : přiběhnou a učórujou jim vagón a navíc se při tom koukali tak zákeřně RE: Nejméně oblíbená postava z My Little Pony - Johnn195 - 16.08.2012 Teď mě napadlo, že jsem do tohoto vlákna ještě nic nepsal, takže to napravím Celkem souhlasím s robojesterem(chudák Blomberg). Trixie se nazachovala nejlépe, ale je docela fajn. Jeidný kdo mě opravdu naštval byla Gilda, rozbrečet a řvát na Fluttershy je neodpustitelné! |