My Little Pony: The Movie - Verze k tisku +- Bronies.cz (https://bronies.cz) +-- Fórum: My Little Pony (https://bronies.cz/Forum-My-Little-Pony) +--- Fórum: Friendship is Magic (https://bronies.cz/Forum-Friendship-is-Magic) +---- Fórum: Ostatní tituly (https://bronies.cz/Forum-Ostatni-tituly) +---- Téma: My Little Pony: The Movie (/Vlakno-My-Little-Pony-The-Movie) |
RE: My Little Pony: The Movie - DominikNik - 17.10.2017 S tím si dovolím souhlasit. Twilight vždycky byla taková ta ustaraná klisna co se lehce skoro "zcvokla" z jakéhokoliv většího problému, na jejím místě by jsme se asi nikdo nezachovali o moc lépe, když na vašich zádech sedí osud celé Equestrie a vy máte pocit že jste podělali poslední možnost jí zachránit s tím doplňkem že vám přátelé zrovna moc nepomůžou, by nebyl klidnej asi nikdo RE: My Little Pony: The Movie - Aelipse - 17.10.2017 RE: My Little Pony: The Movie - Mácaman - 17.10.2017 Aelipse: RE: My Little Pony: The Movie - Neko.Cross - 17.10.2017 Tak jsem tedy konečně dneska zhlédla MLP film a musím uznat, že byl opravdu úžasný :3 Byla semnou jinak i moje Neko Cross ^^ Na dabing jsem si celkově zvykla dost rychle a animace šla také v klidu, i když někde sem tam pokulhávala, ale to mi nijak až tolik nevadí Za mě dabing ohodně lepší než v seriálu na který jsem zkoušela koukat, ale ani z 10% se na něj nedalo zvyknout (Originál, ale je prostě originál a ten vždy bude nej) Avšak kdyby se AJ a RD prohodil dabing tak by to bylo o mnoho lepší... A, že Rar měla moji oblíbenou dabérku co dabuje snobské holky často tak mi to hodně sedlo ^^ Ale věděla bych i o jedné daleko lepší. Takže to nebyla až taká hrůza. Nejvíce se mi celkově líbil výběr dabérek pro Princezny když to tak vězmu Tam mi to jakž takž opravdu sedělo Jedině co mě jinak opravdu štvalo tak přeložení jmen pro new postavy, ale jinak to bylo super a všimla jsem si new charakterů co v mlp ještě nebyli a jsou zatím jen figurky ^^ (Tedy většinou poníci ze starých sérii) + aspoň v pozadí poníci co mám hodně ráda a objevili se třeba jen v jednom díle... Celkově jsem zvědavá zda o něcí více rozvynou později v seriálu i Sea poníky či nikoliv nebo zda tam ještě někdy potkáme Hippogrify Dle mě by si zasloužily daleko mnohem více prostoru než měly mít. Na to jaké to kolem nic bylo, že tam vůbec budou je vlastně dost vynechali což byla škoda. Dále bylo hodně věcí opravdu věcí sic předvídatelných, ale to často u takých filmů bývá. Takže se ani nedalo nic jiného čekat S filmu mám jinak moc dobrý pocit a byla bych schopná jít klidně znovu Ps.: V kině bylo více dospělích než děcek Jinak tady přikládám i co jsem si u nás v kině koupile :3 Na knihu ti co šly na film dostaly u nás 50% slevu. Tak jsem si na ni pak prostě musela zajít :3 Moc se mi líbí, že v ní nejsou vůbec, ale vůbec přeložené jména a jsou v originále ^^ RE: My Little Pony: The Movie - Draimisko - 17.10.2017 OT'n'joke RE: My Little Pony: The Movie - Melgarh - 18.10.2017 (17.10.2017, 21:49)Aelipse Napsal(a): @Aelipse: Osobni po druhem shlednuti: Jo a Spike ma pruhledne bocni kridla/blany ci jak to nazvat, je pekne jak film s tim pracuje s tou translucenci, i kdyz chvilemi to pusobi, ze to animatori zapomneli zabarvit a pak to nechali. Divne taky, ze je kompletne ignorovan 5. alicorn.. ale asi jeste neni "registrovany" v systemu magie RE: My Little Pony: The Movie - jaroslav - 18.10.2017 (17.10.2017, 21:49)Aelipse Napsal(a): Očividně mimo Equetrii není pro poníky bezpečno. Takže se není co divit, že z oblastí mimo Equestrii nemají žádné informace. Komunikační technologie jsou prakticky v plenkách a sotva pokryjí pár míst v Equestrii a kdyby se začali vměšovat do cizích záležitostí, tak by si mohli podat se Storm kingem ruce. Nevím jak jste došel k tomu, že jsou jak USA. Ti se naopak vměšují všude. RE: My Little Pony: The Movie - SecreterceS - 18.10.2017
Celkově jsem pyšná na to, že MLP má vlastní film. Jsem pyšná na to, že jsem odolala spoilerům a šla na to do kina, protože navzdory všemu co jsem zrovna napsala jsem si film fakt užila ((Prosím, ať nedělají pokračování)) RE: My Little Pony: The Movie - Jamis - 18.10.2017 (17.10.2017, 20:12)Mácaman Napsal(a): jj souhlasim ze vsechny mely faily, nerikam ze jen Twilight, jenze ta jich mela nejvic a nejhorsi...vlastne asi uplne nejhorsi bylo to co rekla Pinkie na tom brehu, to hodnotim jako vetsi fail nez to u kralovny... Myslím, že ta reakce byla zcela v duchu toho, jak byla ta konverzace otevřena. V tu chvíli Pinkie jako přítel selhala na celé čáře (a rozhodně se to nestalo poprvé - dělá to vcelku pravidelně), takže reakce Twilight mi přijde zcela pochopitelná. Chtěli pravdu? No tak byla řečena. Způsobem takovým, že zničila co mohla. Nemyslím si, že když je někdo princess of friendship, tak si musí nechat všechno líbit bez mrknutí oka, nehledě na fakt, že situace byla už tak dost zoufalá. RE: My Little Pony: The Movie - Hwězda - 18.10.2017 SecreterceS Napsal(a):proč zachránila Twilight zrovna Derpy?Twilight nezachránila Derpy. Když se podíváš pořádně na tu scénu, tak si můžeš všimnout následujícího: těsně předtím, než k Twily doletí taková ta koule, tak se zjeví duha a unese Twily. Z tohoto vyplývá, že pravým zachráncem Twily je RD a ne Derpy. Derpy chudinka to jen schytala místo Twilight, bo prostě stála za ní a byla další na řadě. Edit: viz příloha pro lepší pochopení... |